dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

[QKizmasalzz, post: 39165608, member: 654323"]Zeynepelas sen geçen hafta kesin kız demiştin bu haftaki resmine yorum yapar mısın lütfen.[/QUOTE]

Kiz kiz canm Dr ne dedi

Doktor daha belli olmaz diyor ama 3 d resmine bakar misin çıkınti var erkek mi dedim belli olmaz diyor.ama ben çok kız istiyorum.

Eklentiler

• 20150129_155057.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 137
zzmasalpippost: 39175201 .!.:
Doktor daha belli olmaz diyor ama 3 d resmine bakar misin çıkınti var erkek mi dedim belli olmaz diyor.ama ben çok kız istiyorum.

Evet bu 3d de pipi gibi bisey var kesin kiz dediğim fotoyu tekrar atarmisin canm

Kızlar benimkine de bakar misiniz?

Eklentiler

• IMG_20150130_171345.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 136
"zzmasalzz, post: 39175979, member: 654323"]Atıyorum.[/QUOTE]
Benimde kafam jaristi ya 3d olan çok enteresan yani pipisi var sanki ama ddiğerlerinde kiza benziyor igrenince kesin haber et seni merakla beklicem iinş gönlüne gore okur

Öğrenince haber veririm tsk.ederim güzel dileklerin için.perşembe tekrar gideceğim kız derse çok çığlık atarim heralde.

ben erkege benzettim canim Allah gonlune gore versin insallah..
cnm benim bebegim icinde bir yorumda bulunabilirmisin[/QUOTE]

Cok kucuk bu minik annesi ama kiza benzettim gibi emin degilim bende kendimce tahmin ediyorum Hayirlisi hakkinda insallah

cnm benim bebegim icinde bir yorumda bulunabilirmisin

Cok kucuk bu minik annesi ama kiza benzettim gibi emin degilim bende kendimce tahmin ediyorum Hayirlisi hakkinda insallah[/QUOTE]
cok tskler cnm buda diger fotosu doktor cikinti var kordon degilse erkek dedi

Eklentiler

• 20150202_151727.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…