Benim içinde bakarmısınız kızlar biz daha ufago
Küçüğüz evet ama mrk ettim işteSenin daha hiç blli değil cnm
Küçüğüz evet ama mrk ettim işte
Evt 1 oğlum varSende benşm gibibende çok öerak ediyorum ama makesef küçüğüz bizde sağlıcakla kucağıma alayımda senin galiba bir bebişin var benim ilk bebek diye daha merakkm çok
Hepimiz ne kadar meraklıyızSende benşm gibibende çok öerak ediyorum ama makesef küçüğüz bizde sağlıcakla kucağıma alayımda senin galiba bir bebişin var benim ilk bebek diye daha merakkm çok
Hepimiz ne kadar meraklıyızBende ayın 7sinde sabah 8 buçukta gidiyorum artık son günler kaç gündür yerimde duramıyorum hep kız doğurcam dedim ama rüya gördükten sonra biraz etkilendim.
Çoğu yerde kız olarak çıkıyor ve belirtiler öyle ama genede şartlandırmak istemiyorum. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Belirtilerin neler mesala cnmHepimiz ne kadar meraklıyızBende ayın 7sinde sabah 8 buçukta gidiyorum artık son günler kaç gündür yerimde duramıyorum hep kız doğurcam dedim ama rüya gördükten sonra biraz etkilendim.
Çoğu yerde kız olarak çıkıyor ve belirtiler öyle ama genede şartlandırmak istemiyorum. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Benim içinde bakarmısınız kızlar biz daha ufago
Çin takvimi ve rus takviminde kız çıktı birde internetten bir test yaptım %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.Belirtilerin neler mesala cnm
Aynen ben oğlumda çikolata kavanozuyla dolaşırdım bunda hem salata yemek istiyorum limonlayıp tuzlayıp yiyorum hepÇin takvimi ve rus takviminde kız çıktı birde internetten bir test yaptım %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.
Belirtilere gelince en mantıklı belirti kız bebeklerin nabzı yüksek olur diye duydum bizimki 160-170 arası,
Ye eksiyi doğur Ayse'yi, ye tatlıyı dogur Hakki'yi bende tutarsa kızım olacak çünkü hep ekşi yiyorum turşu, limon, yeşil zeytin normalde tatlıya dayanamayan ben her akşam bir limonu tuzlayıp yiyorum tatlı görünce bile midem bulanıyor. başka gelmedi aklıma ama bakalım hayırlısı olsun
Aynen ben oğlumda çikolata kavanozuyla dolaşırdım bunda hem salata yemek istiyorum limonlayıp tuzlayıp yiyorum hep
Beni tarif etmişsin. Limon dayanmiyodu eve tuzlayip yiyodum sürekli. Hep eksi aci seyler canım istedi hiç tatlı yemedim. Daha yeni yeni canım tatlı istemeye başladıÇin takvimi ve rus takviminde kız çıktı birde internetten bir test yaptım %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.
Belirtilere gelince en mantıklı belirti kız bebeklerin nabzı yüksek olur diye duydum bizimki 160-170 arası,
Ye eksiyi doğur Ayse'yi, ye tatlıyı dogur Hakki'yi bende tutarsa kızım olacak çünkü hep ekşi yiyorum turşu, limon, yeşil zeytin normalde tatlıya dayanamayan ben her akşam bir limonu tuzlayıp yiyorum tatlı görünce bile midem bulanıyor. başka gelmedi aklıma ama bakalım hayırlısı olsun
Beni tarif etmişsin. Limon dayanmiyodu eve tuzlayip yiyodum sürekli. Hep eksi aci seyler canım istedi hiç tatlı yemedim. Daha yeni yeni canım tatlı istemeye başladıhepinizin gönlüne göre olsun inşallah.
Erkek tatlım. 18. Haftada öğrendim ben sakladi kendini hep o yüzden geç öğrendikBebişin cinsiyeti ne cnm
Erkek tatlım. 18. Haftada öğrendim ben sakladi kendini hep o yüzden geç öğrendikIlk bebis olduğu için ben de çok merak ediyodum bi an önce biseyler almak için sabırsızlaniyodum. Ins siz daha erken öğrenirsiniz.
Canım benim sol tarafimdaydi ilk kıpırtilari da solda hissettim ikili test değeri de 20li bi rakamdi. Ama sağ solla yada ikili test sonucuyla pek ilgisi yok canım sagda olup erkek olan da vardir ya da 50 altında çıkıp kız bebis olan da vardır. Ins öncelkle sağlıklı olsun sonra da gönlüne göre versin Rabbim. Benm 7 haftalk foto var nokta kadar onda ve de 12 haftalık var. 9 yok tatlımAmin inş cnm bende çok sabırsızlanıyorum banada dua et cnm erkek bebiş istiyorum hayırlısıyla.. Dioşar kese içinde 8 9 haftalıkken sol a yakınsa bebek cinsiyet erkekmiş. Bide ikili testte 50 altıysa sonuç erkekmiş deniliyo seninde böyşe bi durum var mı cnm 9 haftalık yştrasyn fıtosunu paylaşırmısın ?
Dua edicem canm sana sen de bana dua et canım kolay normal bi doğumu olsun saglklca doğsun bebegi diyeAmin inş cnm bende çok sabırsızlanıyorum banada dua et cnm erkek bebiş istiyorum hayırlısıyla.. Dioşar kese içinde 8 9 haftalıkken sol a yakınsa bebek cinsiyet erkekmiş. Bide ikili testte 50 altıysa sonuç erkekmiş deniliyo seninde böyşe bi durum var mı cnm 9 haftalık yştrasyn fıtosunu paylaşırmısın ?
Canım benim sol tarafimdaydi ilk kıpırtilari da solda hissettim ikili test değeri de 20li bi rakamdi. Ama sağ solla yada ikili test sonucuyla pek ilgisi yok canım sagda olup erkek olan da vardir ya da 50 altında çıkıp kız bebis olan da vardır. Ins öncelkle sağlıklı olsun sonra da gönlüne göre versin Rabbim. Benm 7 haftalk foto var nokta kadar onda ve de 12 haftalık var. 9 yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?