dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sende benşm gibi bende çok öerak ediyorum ama makesef küçüğüz bizde sağlıcakla kucağıma alayımda senin galiba bir bebişin var benim ilk bebek diye daha merakkm çok
Hepimiz ne kadar meraklıyız Bende ayın 7sinde sabah 8 buçukta gidiyorum artık son günler kaç gündür yerimde duramıyorum hep kız doğurcam dedim ama rüya gördükten sonra biraz etkilendim.
Çoğu yerde kız olarak çıkıyor ve belirtiler öyle ama genede şartlandırmak istemiyorum. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Merak etmemek elde değil

Belirtilerin neler mesala cnm

Belirtilerin neler mesala cnm
Çin takvimi ve rus takviminde kız çıktı birde internetten bir test yaptım %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.
Belirtilere gelince en mantıklı belirti kız bebeklerin nabzı yüksek olur diye duydum bizimki 160-170 arası,
Ye eksiyi doğur Ayse'yi, ye tatlıyı dogur Hakki'yi bende tutarsa kızım olacak çünkü hep ekşi yiyorum turşu, limon, yeşil zeytin normalde tatlıya dayanamayan ben her akşam bir limonu tuzlayıp yiyorum tatlı görünce bile midem bulanıyor. başka gelmedi aklıma ama bakalım hayırlısı olsun

Aynen ben oğlumda çikolata kavanozuyla dolaşırdım bunda hem salata yemek istiyorum limonlayıp tuzlayıp yiyorum hep

Kızlar resim nasıl ekleniyor bende ultrason resmini yüklemek istiyorum ama beceremedim telefon samsung acaba farkeder mi yardimci olabilir misiniz

ekşi tatlı fark etmiyor erkek bebeğe hamile olupta ekşi yiyende var cnm. bende aşermede yk ekşi tatlı yiyorum ayırt etmiyorum :/:/:/

Beni tarif etmişsin. Limon dayanmiyodu eve tuzlayip yiyodum sürekli. Hep eksi aci seyler canım istedi hiç tatlı yemedim. Daha yeni yeni canım tatlı istemeye başladı hepinizin gönlüne göre olsun inşallah.

Amin inş cnm bende çok sabırsızlanıyorum banada dua et cnm erkek bebiş istiyorum hayırlısıyla.. Dioşar kese içinde 8 9 haftalıkken sol a yakınsa bebek cinsiyet erkekmiş. Bide ikili testte 50 altıysa sonuç erkekmiş deniliyo seninde böyşe bi durum var mı cnm 9 haftalık yştrasyn fıtosunu paylaşırmısın ?

Canım benim sol tarafimdaydi ilk kıpırtilari da solda hissettim ikili test değeri de 20li bi rakamdi. Ama sağ solla yada ikili test sonucuyla pek ilgisi yok canım sagda olup erkek olan da vardir ya da 50 altında çıkıp kız bebis olan da vardır. Ins öncelkle sağlıklı olsun sonra da gönlüne göre versin Rabbim. Benm 7 haftalk foto var nokta kadar onda ve de 12 haftalık var. 9 yok tatlım

Dua edicem canm sana sen de bana dua et canım kolay normal bi doğumu olsun saglklca doğsun bebegi diye

Amin cnm duan için tşk ederim inşş. Tani öyle cnm kısmet meselesi burda bir forumda ultrasyon kagıdında kesenin içinds bebek soldayda erkek yazmışlar test ettik çevremizde demişler o yüzden sordum. Karnında hissetmen değil ultrasyon resimde kese içinde sola yakında erkek sağa yakınsa kız demişler çevrelerinde test ettik demişler o yüzden sordum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…