evet cnm öyle bide benim rahmim ters dönmüş doktorum filmi çekerken onuda düzelttigini söyledi rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasınfilm çekilmesinin de etkisi olabilir hamile kalmana çünki kanalları açıyor diye duymuştum. çok şükür anne olmuşun. benim kardeşim 7 yıl sonra anne oldu doktor para harcama imkansız demişti ama veren Allahım verdi işte ikizleri var ondada film çekilmişti ondan duymuştum tıkalı kanalları acıyor spermin rahme ulaşması engeli kalkıyormuş
evet cnm öyle bide benim rahmim ters dönmüş doktorum filmi çekerken onuda düzelttigini söyledi rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
Hayrkız mı aceba cok zor görünüyor doktorun bir tahminde bulunmadı mı
Bide bizimkine bakarmısınız
Hayrhaftya bulunr hrlde tahmnde bnde çk mrk edyrm :/
Bnm eşmde erkek istyo bende kız. Bu arada srnnkimi kız oldgu belli canım?bendee çok merak ediyorum ama tahminim kız net orta da eşimde erkek diye çok heveslendi ama olmayacka gibi 3 hafta sonra ögrenicem
Pipi gördm sankiBuda diger resmi bunada bakın
Bnm eşmde erkek istyo bende kız. Bu arada srnnkimi kız oldgu belli canım?
Buda diger resmi bunada bakın
Slmm canım bizde 11 haftalığınz ilk Bebişimiz :-* Sizce erkecik mi kızçe görünüyor bebeğimiz şimdiden çok teşekkürler canlarim...Eki Görüntüle 1407375 Eki Görüntüle 1407375
Kiz diyorm canmm ogrenince yazarmisn :*Slmm canım bizde 11 haftalığınz ilk Bebişimiz :-* Sizce erkecik mi kızçe görünüyor bebeğimiz şimdiden çok teşekkürler canlarim...Eki Görüntüle 1407375 Eki Görüntüle 1407375
Tabikide yazarimm hayatım çok teşekkür ederim yorumlarınız icinn bende sanki erkeğe benzettim ama dur bakalım hayırlısıKiz diyorm canmm ogrenince yazarmisn :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?