ben yaptım 25+11-9=27 tek ama nub de kız görünümlü
Canım ilk hamile kaldığımda 21 yaşındaydım hamile kaldığım ay ise aralıktı şimdi hesaplayalım 21+12=33-9=24 çift sayı çıkıyor ama benim 4 yaşında oğlum var...
Şimdi hamileyim yine yaşım 26 hamile kaldığım ay kasım hesaplayalım yine 26+11=37-9=28 yine çift sayı bu durumda kızım olacak ilkinde tutmadı umarım bu sefer tutar
ama yalnış yaptım sanırım kız çıkıyo kesin tutuyomuymuş
Tekrar dene cnm
Hamile kaldığım ayı baz aldım zaten çin takvimide kız demişti oğluma bu seferde erkek diyo ama nubu kıza benziyo:)Hamile kaldığın ayı yazcan aset olduğun ayı eğil belki yanlış çıkabilyo çin takvimi gibi
Yeşilinciiii çok teşekkür ederimBence kesin erkek:)
Hahah:)) aynen ben de 25+5=30-9=21 ama kızım var şimdiki 31+12=43-9=34 bu da çift umarım erkek olur. Buarada aylarım kesinlikle doğru ilişki tarihlerim belli. Bence tam tersi doğru bunun
Çin takvimi, Rus takvimi bu tarz şeylere hiç inanmıyorum bi insan çocuğun cinsiyetini nasıl belirleyebilir ki Allah dilediğine dilediğini verirHahah:)) aynen ben de 25+5=30-9=21 ama kızım var şimdiki 31+12=43-9=34 bu da çift umarım erkek olur. Buarada aylarım kesinlikle doğru ilişki tarihlerim belli. Bence tam tersi doğru bunun
Çin takvimi, Rus takvimi bu tarz şeylere hiç inanmıyorum bi insan çocuğun cinsiyetini nasıl belirleyebilir ki Allah dilediğine dilediğini verir
Hamile kaldığım ayı baz aldım zaten çin takvimide kız demişti oğluma bu seferde erkek diyo ama nubu kıza benziyo:)
hamile kaldığımı ögrendiğim ayı yazacam sanırım demi şuan 3 aylık bebeğim ben aralıkta ögrendim
Kızlar dün de yazdım ama cvp veren olmadı lütfen benim bebegimi de yorumlayabilir misiniz? 10+5 günlük ultrason görüntüsü bu
Kızlar dün de yazdım ama cvp veren olmadı lütfen benim bebegimi de yorumlayabilir misiniz? 10+5 günlük ultrason görüntüsü bu
cnm benım bebegim içinde bir yorumda bulunabilirmisin 12+1ben net göremiyorum cnm ondan bişey demek istemedim
Canım benim Allah gönlüne göre versin yaa gerçekten çok zor sağlıklı olsunlar da artık başka bişey istemiyorum :)dünya tersine kız olur erkek ister erkek olur kız isterbende eşim erkek istiyordu ama doktorum kıza benziyor dedi nub teoriside kız diyor ama gittiğimde 11. hafta olduğu için değişme ihtimali var diye düşünüyorum 15. hafta gideceğim duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?