dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hamile kaldığın ayı yazcan aset olduğun ayı eğil belki yanlış çıkabilyo çin takvimi gibi

yk cnm bu formülle 100 kişiden 95 tutmuş tam kesin sonuç vermiyo tabi çin takvimi gibi.
Hahah:)) aynen ben de 25+5=30-9=21 ama kızım var şimdiki 31+12=43-9=34 bu da çift umarım erkek olur. Buarada aylarım kesinlikle doğru ilişki tarihlerim belli. Bence tam tersi doğru bunun

Hahah:)) aynen ben de 25+5=30-9=21 ama kızım var şimdiki 31+12=43-9=34 bu da çift umarım erkek olur. Buarada aylarım kesinlikle doğru ilişki tarihlerim belli. Bence tam tersi doğru bunun
Çin takvimi, Rus takvimi bu tarz şeylere hiç inanmıyorum bi insan çocuğun cinsiyetini nasıl belirleyebilir ki Allah dilediğine dilediğini verir

cnm şimdi son adet olduğun ay değil çünkü o ay hamile olamasın bi sonraki ayı yaz cnm mesela 24 aralık adet oldun ocak ayını baz al
hamile kaldığımı ögrendiğim ayı yazacam sanırım demi şuan 3 aylık bebeğim ben aralıkta ögrendim

Kızlar dün de yazdım ama cvp veren olmadı lütfen benim bebegimi de yorumlayabilir misiniz? 10+5 günlük ultrason görüntüsü bu

Eklentiler

• 20150208_163442.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 93

Eklentiler

• bebem.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 99
  • bebemm.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 84
diğeri buydu cnm yanlıs yukledim renksiz olan

Eklentiler

• bebe.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 83
arkadaşlar bişey soram ayrıntılı ultrasyn ense kalınlığına bakan kendi doktorumuz mu radyoloji uzmanımı ? şmdi benim doktorum çağırdı kendi doktoruma mı kayıt yapayım?

Canım benim Allah gönlüne göre versin yaa gerçekten çok zor sağlıklı olsunlar da artık başka bişey istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…