dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

arkadaşlar bişey soram ayrıntılı ultrasyn ense kalınlığına bakan kendi doktorumuz mu radyoloji uzmanımı ? şmdi benim doktorum çağırdı kendi doktoruma mı kayıt yapayım?

kendi doktorun bakıyor canım önce sonra da test yapıyolar karşılastırıyor diye okumuştum bizim bu gittigimzde baktı ama cok ince daha göremiyorum dedi.

13. hafta da kesinleşiyor diyorlar ama kız gibi gönlünden ne geçiyorsa o olur inş.
çok tşkler bitanem aslında benim cinsiyet seçme gibi bir lüksüm yok ilk bebegim ve çok zor buldum imkansızdı benim için ama yinede insan merak ediyor saglıklı olsunda

çok tşkler bitanem aslında benim cinsiyet seçme gibi bir lüksüm yok ilk bebegim ve çok zor buldum imkansızdı benim için ama yinede insan merak ediyor saglıklı olsunda

tabi zor bulunca daha kıymetli olur biz evlendik korunuyorduk ama oluverdi daha 6 aylık evliyim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar bnmki dha bukadarck :/ szce kzmı erkkmi

kızlaar hissetmek için çok mu erken ben hissediyor gibiyim bazen ve erken hareket eden erkek olur derdi annem sizce öyle mi?

tabi zor bulunca daha kıymetli olur biz evlendik korunuyorduk ama oluverdi daha 6 aylık evliyim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
aminn insallah canım benim benim 1 buçuk yıl sonra oldu 7 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bir faydası olmadı zarardan başka testosteron hormonum yükseldi doktor hormon düşmeden gebe kalamazsın dedi rahim filmi cekildim bir ay vücudum dinlensin diye beklememi söyledi doktor aşılamaya başlayacaktık beklediğim ay hamile oldugumu ögrendim

film çekilmesinin de etkisi olabilir hamile kalmana çünki kanalları açıyor diye duymuştum. çok şükür anne olmuşun. benim kardeşim 7 yıl sonra anne oldu doktor para harcama imkansız demişti ama veren Allahım verdi işte ikizleri var ondada film çekilmişti ondan duymuştum tıkalı kanalları acıyor spermin rahme ulaşması engeli kalkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…