- 16 Haziran 2007
- 171
- 22
- 643
Kız bence:) benim bebeğiminki gibi paralel görünüyoEki Görüntüle 1407296 buda benim bebekimm kislar sizce ??
diğeri buydu cnm yanlıs yukledim renksiz olan
kız bence canımEki Görüntüle 1407296 buda benim bebekimm kislar sizce ??
12+1 cnmmcanım ne kadarlık kız gibi geldi bana ama
arkadaşlar bişey soram ayrıntılı ultrasyn ense kalınlığına bakan kendi doktorumuz mu radyoloji uzmanımı ? şmdi benim doktorum çağırdı kendi doktoruma mı kayıt yapayım?
12+1 cnmm
çok tşkler bitanem aslında benim cinsiyet seçme gibi bir lüksüm yok ilk bebegim ve çok zor buldum imkansızdı benim için ama yinede insan merak ediyor saglıklı olsunda13. hafta da kesinleşiyor diyorlar ama kız gibi gönlünden ne geçiyorsa o olur inş.
Canım benim Allah gönlüne göre versin yaa gerçekten çok zor sağlıklı olsunlar da artık başka bişey istemiyorum :)
çok tşkler bitanem aslında benim cinsiyet seçme gibi bir lüksüm yok ilk bebegim ve çok zor buldum imkansızdı benim için ama yinede insan merak ediyor saglıklı olsunda
Eki Görüntüle 1407326 Kızlar bnmki dha bukadarck :/ szce kzmı erkkmi
aminn insallah canım benim benim 1 buçuk yıl sonra oldu 7 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bir faydası olmadı zarardan başka testosteron hormonum yükseldi doktor hormon düşmeden gebe kalamazsın dedi rahim filmi cekildim bir ay vücudum dinlensin diye beklememi söyledi doktor aşılamaya başlayacaktık beklediğim ay hamile oldugumu ögrendimtabi zor bulunca daha kıymetli olur biz evlendik korunuyordukama oluverdi daha 6 aylık evliyim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Haftaya belli olurmş ozaman gtcm. Bidha resim çekymmi anlaşlrmı:)ayyy çok küçük belli olmayabilir net değil canım
aminn insallah canım benim benim 1 buçuk yıl sonra oldu 7 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bir faydası olmadı zarardan başka testosteron hormonum yükseldi doktor hormon düşmeden gebe kalamazsın dedi rahim filmi cekildim bir ay vücudum dinlensin diye beklememi söyledi doktor aşılamaya başlayacaktık beklediğim ay hamile oldugumu ögrendim
Haftaya belli olurmş ozaman gtcm. Bidha resim çekymmi anlaşlrmı:)
Tmm cnm:)12. haftayı geçince belli oluyormuş genelde ben de 15. haftada gidicem çek belki onda bellidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?