Belirtilerde erkek gibi hayirlisi olsun ilk bebis heralde çin takvimine bak bide yüzük testini dene bende tutmustu erkek diyorum her ne kadar kordon parelel olsada netlesince yazAllah bağışlasın ben erkek hissediyorum ilk günden beri. Ama belirtilerime bakarak değil. Iki hafta bulantım sürdü. 5 6 kere çıkardım affedersiniz. Yüzümde gözümde sivilce çil vb bişey yok ama ergenlikte bile olmamıştı hiç o da ayrı:) idrarım parlak bir sarı. Fosforlu gibi hatta:) onun dışında pek bişey yok
İnşallah allah söyletiyordur 12+6 haftadayım korkumdan gidemiyorum doktora kız der sonra erkek der hayal kırıklığına uğrarım diye ikinci oğlumda öyle oldu çünküKız gibi ama net belli olmuyor 12 hf fotosu daha belli olur
Hayirlisi canim inşallah gonlunden geçen olur benimde oglum var oğluma kız demişti 25 hf ya kadar sonradan erkek dedi simdi ikinciye gebeyim % yüz değil ama kız dedi bebisim yan duruyormus net gorunmuyormus bi oglum var nasipse birde kızım olacak bende korkuyorum oglumda olduğu gibi erkege doner diyeİnşallah allah söyletiyordur 12+6 haftadayım korkumdan gidemiyorum doktora kız der sonra erkek der hayal kırıklığına uğrarım diye ikinci oğlumda öyle oldu çünkü
Çin takvimi erkek diyor. Yüzük testini bilmiyorumBelirtilerde erkek gibi hayirlisi olsun ilk bebis heralde çin takvimine bak bide yüzük testini dene bende tutmustu erkek diyorum her ne kadar kordon parelel olsada netlesince yaz
Ortalama bir karis kadar ipi ölç altın alyansini bagla ucu sallanmasin alyanstan sonra sol elinle ipin ucunu tut alyansi gobegine koy iyi konsantre ol ben üç kulu bir elham okuyup yaptim dogru cikti ipi yavasca kaldır alyansla gobegin arasi iki parmak kadar boşluk olsun ileri geri giderse erkek yuvarlak daire olursa kız hadi deneÇin takvimi erkek diyor. Yüzük testini bilmiyorum
Şu an Yoldayım eve gidince denicemOrtalama bir karis kadar ipi ölç altın alyansini bagla ucu sallanmasin alyanstan sonra sol elinle ipin ucunu tut alyansi gobegine koy iyi konsantre ol ben üç kulu bir elham okuyup yaptim dogru cikti ipi yavasca kaldır alyansla gobegin arasi iki parmak kadar boşluk olsun ileri geri giderse erkek yuvarlak daire olursa kız hadi dene
Şu an Yoldayım eve gittiğim gibi denicemOrtalama bir karis kadar ipi ölç altın alyansini bagla ucu sallanmasin alyanstan sonra sol elinle ipin ucunu tut alyansi gobegine koy iyi konsantre ol ben üç kulu bir elham okuyup yaptim dogru cikti ipi yavasca kaldır alyansla gobegin arasi iki parmak kadar boşluk olsun ileri geri giderse erkek yuvarlak daire olursa kız hadi dene
Çok bariz bi şekilde ileri geri gittiOrtalama bir karis kadar ipi ölç altın alyansini bagla ucu sallanmasin alyanstan sonra sol elinle ipin ucunu tut alyansi gobegine koy iyi konsantre ol ben üç kulu bir elham okuyup yaptim dogru cikti ipi yavasca kaldır alyansla gobegin arasi iki parmak kadar boşluk olsun ileri geri giderse erkek yuvarlak daire olursa kız hadi dene
Ayy çok merak ettim simdi ama %80 erkek gibi bence tabi rabbim bilir bizimkisi tahmin öğrenince yaz bakalım nuba teorisimi yoksa belirtiler ve icimizden gecenmi dogru her türlü hayirlisi bende ruyamda gördüm kızımı çok guzel bi bebekti adinida öykü diye çağırdım rüyamda ogluma gebeyken oglumuda görmüştümÇok bariz bi şekilde ileri geri gitti
Bende bu gece rüyamda gördüm bebeğimde bi sorun vardı karnımdayken iğne olması gerekiyordu çok ağlıyodum sonra doktor bebeğin erkek dedi. Bu sefer oğlum diye ağlamaya başladım:)Ayy çok merak ettim simdi ama %80 erkek gibi bence tabi rabbim bilir bizimkisi tahmin öğrenince yaz bakalım nuba teorisimi yoksa belirtiler ve icimizden gecenmi dogru her türlü hayirlisi bende ruyamda gördüm kızımı çok guzel bi bebekti adinida öykü diye çağırdım rüyamda ogluma gebeyken oglumuda görmüştüm
o bir erkek :)))))))))) masallah bebise kaç hafta burdaArkadaslar daha önce resim atmistim ama kimse bişi demedi lütfen arkadaşlar tekrar bi bakabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
o bir erkek :)))))))))) masallah bebise kaç hafta burdaArkadaslar daha önce resim atmistim ama kimse bişi demedi lütfen arkadaşlar tekrar bi bakabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
12 +4 günlük cnimo bir erkek :)))))))))) masallah bebise kaç hafta burda
Bende erkek olarak görüyorum sankiDaha önce erkeğe benzetmişti arkadaşlar 1 hafta önceki görüntüsü paylaşayım istersen ama ben bu daha güncel diye koymuştum belki değişmiştir diye ama sanıtım
Kız görüyorum ben canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :)Arkadaşlar 2oğlum var 3.ye hamileyim 2kere gönderdim ama gören olmadı heralde nubdan anlayanlar bakarsa çok sevinirim. 10+5 günlük bu fotoEki Görüntüle 1414046
Canım çin takvimi ve yüzük hakkında bilgi verirmisn benim tek yumurta ikizlerim bundada olur mu?Belirtilerde erkek gibi hayirlisi olsun ilk bebis heralde çin takvimine bak bide yüzük testini dene bende tutmustu erkek diyorum her ne kadar kordon parelel olsada netlesince yaz
Meraba oncelikle hayirli olsun çin takvimi tarayicidan yaz çıkıyor yüzük testide bir karış kadar ipi altın alyansa bagla ucu sallanmasin gobegine koy iyi konsantre ol ben üç kulfu bir elham okuyup yaptim sonra sol elinle ip kaldir iki parmak boşluk kalsin gobeginle yüzük arasinda ileri geri erkek yuvarlak donerse kızCanım çin takvimi ve yüzük hakkında bilgi verirmisn benim tek yumurta ikizlerim bundada olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?