dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

hadi baalım hayırlısı benimde içime hep erkek doğuyor :)
ilk bebeğim olacağı için sağlıklı olması yeterli.
teşekkür ederim

ben de 3 gün önce rüyamda erkek görmüştüm hemde içime hiçbir şey doğmuyorken :) dün erkek olacağını öğrendim :) hakkımızda hayırlısı olsun, Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin cnm

AMin canım inşallah.bende hep erkek görüyorum rüyamda :)

Kızlar bu benim dün ki ultrasonum doktor tatbiki bişey söylemedi 1 ay sonra kontrole gel cinsiyeti söyleyelim dedi de ben dayanabilirmiyim :) ben baktım hiç bişey anlayamadım. Siz yorumlasanız bir de?

BU GÖRDÜĞÜMÜZ NUB İSE BAYA DİK :)))))))))) ÖBÜR RESİMDEN BİŞEY ANLAMADIM...

Anladım. Ama o nub mu işte onu bi çözebilsem. Ya zaten ben çok anlamıyorum yani ayırt edemiyorum kolunu bacağını bile:)

Ya bide bu resimdeki çocukların bacakları nerde ya gerçekten bu konuda çok kötüydüm görüntüyü çözümleyemiyorum

Arkadaşlar 2oğlum var 3.ye hamileyim 2kere gönderdim ama gören olmadı heralde nubdan anlayanlar bakarsa çok sevinirim. 10+5 günlük bu fotoEki Görüntüle 1414046
Canım çok küçük bebeğin belli olmuyo en azından ben anlayamadım 12-13 hafta arası en iyi belli olur nubu... 2 oğlun var doğal olarak kız istiyorsundur Allah gönlüne göre versin inşallah

Âmin Allah herkesin gönlüne göre versin teşekkürler yorumun için.öncelikle hayırlı sağlıklı olsun diyorum yine de çok stresliyim erkek derse diye.hayırlısı bakalım

Masallah canım bebisine baktım fotosuna kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi gerekiyor ama benim icimden erkek geçti belli olunca yaz mrk ettim hislerim erkek kordon kız diyor
Bide sen ne hissediyorsun belirtilerin neler benimde oglum var simdide kıza gebeyim allah gonlume gore bi kız bi oglan verdi inşallah seninde kalbinden geçen olur

Masallah canım bebisine baktım fotosuna kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi gerekiyor ama benim icimden erkek geçti belli olunca yaz mrk ettim hislerim erkek kordon kız diyor
Ay çok heyecanlandım:) ya ben hep erkek hissediyorum sanki kız olması imkansız gibi ama çok inceledim resmi kız gibi geldi. Emin de olamıyorum çünkü neresi neresi pek anlamıyorum. Ama her iki ihtimalde beni çok heycanlandırıyor. Çok çok teşekkür ederim. Mutlaka yazıcam size

Bide sen ne hissediyorsun belirtilerin neler benimde oglum var simdide kıza gebeyim allah gonlume gore bi kız bi oglan verdi inşallah seninde kalbinden geçen olur
Allah bağışlasın ben erkek hissediyorum ilk günden beri. Ama belirtilerime bakarak değil. Iki hafta bulantım sürdü. 5 6 kere çıkardım affedersiniz. Yüzümde gözümde sivilce çil vb bişey yok ama ergenlikte bile olmamıştı hiç o da ayrı:) idrarım parlak bir sarı. Fosforlu gibi hatta:) onun dışında pek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…