hadi baalım hayırlısı benimde içime hep erkek doğuyor :)erkek gibi görüyorum
hadi baalım hayırlısı benimde içime hep erkek doğuyor :)
ilk bebeğim olacağı için sağlıklı olması yeterli.
teşekkür ederim
AMin canım inşallah.bende hep erkek görüyorum rüyamda :)ben de 3 gün önce rüyamda erkek görmüştüm hemde içime hiçbir şey doğmuyorken :) dün erkek olacağını öğrendim :) hakkımızda hayırlısı olsun, Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin cnm
AMin canım inşallah.bende hep erkek görüyorum rüyamda :)
Yani? Kusura bakmayın anlamıyorum :)Eki Görüntüle 1413396 BU GÖRDÜĞÜMÜZ NUB İSE BAYA DİK :)))))))))) ÖBÜR RESİMDEN BİŞEY ANLAMADIM...
DİK OLURSA ERKEK PARALEL OLURSA KIZ OLUYORMUŞYani? Kusura bakmayın anlamıyorum :)
DİK OLURSA ERKEK PARALEL OLURSA KIZ OLUYORMUŞEki Görüntüle 1413434
Canım çok küçük bebeğin belli olmuyo en azından ben anlayamadım 12-13 hafta arası en iyi belli olur nubu... 2 oğlun var doğal olarak kız istiyorsundur Allah gönlüne göre versin inşallahArkadaşlar 2oğlum var 3.ye hamileyim 2kere gönderdim ama gören olmadı heralde nubdan anlayanlar bakarsa çok sevinirim. 10+5 günlük bu fotoEki Görüntüle 1414046
Kız gibi ama net belli olmuyor 12 hf fotosu daha belli olurArkadaşlar 2oğlum var 3.ye hamileyim 2kere gönderdim ama gören olmadı heralde nubdan anlayanlar bakarsa çok sevinirim. 10+5 günlük bu fotoEki Görüntüle 1414046
Azra bi önceki sayfada benim attığım resme bakabilirmisinKız gibi ama net belli olmuyor 12 hf fotosu daha belli olur
Masallah canım bebisine baktım fotosuna kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi gerekiyor ama benim icimden erkek geçti belli olunca yaz mrk ettim hislerim erkek kordon kız diyorAzra bi önceki sayfada benim attığım resme bakabilirmisin
Bide sen ne hissediyorsun belirtilerin neler benimde oglum var simdide kıza gebeyim allah gonlume gore bi kız bi oglan verdi inşallah seninde kalbinden geçen olurMasallah canım bebisine baktım fotosuna kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi gerekiyor ama benim icimden erkek geçti belli olunca yaz mrk ettim hislerim erkek kordon kız diyor
Ay çok heyecanlandım:) ya ben hep erkek hissediyorum sanki kız olması imkansız gibi ama çok inceledim resmi kız gibi geldi. Emin de olamıyorum çünkü neresi neresi pek anlamıyorum. Ama her iki ihtimalde beni çok heycanlandırıyor. Çok çok teşekkür ederim. Mutlaka yazıcam sizeMasallah canım bebisine baktım fotosuna kordonu parelel gibi bu durumda kız olmasi gerekiyor ama benim icimden erkek geçti belli olunca yaz mrk ettim hislerim erkek kordon kız diyor
Allah bağışlasın ben erkek hissediyorum ilk günden beri. Ama belirtilerime bakarak değil. Iki hafta bulantım sürdü. 5 6 kere çıkardım affedersiniz. Yüzümde gözümde sivilce çil vb bişey yok ama ergenlikte bile olmamıştı hiç o da ayrı:) idrarım parlak bir sarı. Fosforlu gibi hatta:) onun dışında pek bişey yokBide sen ne hissediyorsun belirtilerin neler benimde oglum var simdide kıza gebeyim allah gonlume gore bi kız bi oglan verdi inşallah seninde kalbinden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?