- 13 Ocak 2015
- 97
- 27
- 28
- 31
Sağolasın rabbim sağ sağlim doğurmayı nasip ettirsin hepimize biraz anladım :) son kısmı anlamadım nette videoları varmı acaba?Meraba oncelikle hayirli olsun çin takvimi tarayicidan yaz çıkıyor yüzük testide bir karış kadar ipi altın alyansa bagla ucu sallanmasin gobegine koy iyi konsantre ol ben üç kulfu bir elham okuyup yaptim sonra sol elinle ip kaldir iki parmak boşluk kalsin gobeginle yüzük arasinda ileri geri erkek yuvarlak donerse kız
Kıza da benziyo paralel sankiDaha once erkek denilmişti simdi yeni bi ultrason fotosuyla bebişimmm karşınızda teyzeleri sizce nedir?? Eki Görüntüle 1415789 Eki Görüntüle 1415791
Ay canım hayırlısıyla inşallah Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallahKız
Kız görüyorum ben canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :)
nub cizgisi yatay çok baris kızım ben diyor benim tahminim hayirlisi yinede hiç birsey yüzde yüz değil rabbim bilir ogrenince yazDaha once erkek denilmişti simdi yeni bi ultrason fotosuyla bebişimmm karşınızda teyzeleri sizce nedir?? Eki Görüntüle 1415789 Eki Görüntüle 1415791
nub cizgisi yatay çok baris kızım ben diyor benim tahminim hayirlisi yinede hiç birsey yüzde yüz değil rabbim bilir ogrenince yaz
Kıza da benziyo paralel sanki
Erkek benceDaha once erkek denilmişti simdi yeni bi ultrason fotosuyla bebişimmm karşınızda teyzeleri sizce nedir?? Eki Görüntüle 1415789 Eki Görüntüle 1415791
Daha önce erkeğe benzetmişti arkadaşlar 1 hafta önceki görüntüsü paylaşayım istersen ama ben bu daha güncel diye koymuştum belki değişmiştir diye ama sanıtım
745 de benim bebişiminde fotosu var. Onada bakabilirmisiniz bi?Prenses bence
Kısmet sağlıklı olsun da :) Kız bebek çok istiyorum Allahın gücüne gitmesin ama içimden geçen de bu napayım bastıramıyorum bu duyguyu...Önce sağlık ama...Teşekkürlerrr....
Bende kimse kız demeyince bir garip olmuştum ve erkeğe çok hazırladım kendimi :) Sağlıklı hayırlı evlat olsun da başka bir şey istemiyorum...Canım bana da kız gibi geldi. Ama tabi Allah bilir :) herkes erkek demiş kendimi yalnız hissettim :)
Yaaa yaaa yaaa 2. kız yorumu :) Kız mı geliyor acep :)Prenses bence
Allah biliyor ya önce sağlık tabi ki ama kızlara da hiç dayanamıyorumBende erkek olarak görüyorum sankihayırlısı olsun kız istiyor gibisin
Kaç haftalık canım 17+3 diyor eğer doğruysa %99 erkek diyorum...Kızlar acile gittim gece göbek deliğim ağrıo die tesadüf eseri bu görüntüyü aldım ama dr cinsiyetini sölemedi tabi acil kalabalıktı sizce bizim bebiş nee tamda bacak arası açık Eki Görüntüle 1418093
Evet cnm 17 +4 teKaç haftalık canım 17+3 diyor eğer doğruysa %99 erkek diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?