dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sağolasın rabbim sağ sağlim doğurmayı nasip ettirsin hepimize biraz anladım :) son kısmı anlamadım nette videoları varmı acaba?

nub cizgisi yatay çok baris kızım ben diyor benim tahminim hayirlisi yinede hiç birsey yüzde yüz değil rabbim bilir ogrenince yaz

Inşallah canım Herşeyden öncesi hayırlı saglikli olması tabiki bi oglum var gönlümde kızdan yana nasibimde varsa onu da tattırsın Rabbim yazacağım mutlaka Pazartesi ikili test ve 4d yapılacak bakalım o zaman ne diyecek Dr

Kısmet sağlıklı olsun da :) Kız bebek çok istiyorum Allahın gücüne gitmesin ama içimden geçen de bu napayım bastıramıyorum bu duyguyu...Önce sağlık ama...Teşekkürlerrr....

Canım bana da kız gibi geldi. Ama tabi Allah bilir :) herkes erkek demiş kendimi yalnız hissettim :)

arkadaslar benim bebegim içinde yorumda bulunabilirmisin 13+1 günlük doktor erkege benziyor 20 gun sonra tam belli olur dedi

Eklentiler

• 20150216_113038[1].webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar acile gittim gece göbek deliğim ağrıo die tesadüf eseri bu görüntüyü aldım ama dr cinsiyetini sölemedi tabi acil kalabalıktı sizce bizim bebiş nee tamda bacak arası açık

Kızlar merhabalar,
12. haftadan sonraki ultrason görüntülerine göre mi cinsiyeti yordanabiliyor? Ayyyy.. Çok heyecanlandım. Ben de muayeneden sonra ultrason görüntüsünü koyacağım, benimkini de yorumlarsanız çoook mutlu olurum. İçimden bir ses erkeğe hamile olduğumu söylüyor nedense.. Gönlümden ise kız geçiyor. Önce sağlıklı olsun da kız olsun diyorum ama hayırlısı bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…