- 17 Şubat 2015
- 6
- 0
- 1
- 42
Hayırlısı bakalım Sağol yorumun için insan iki ci çocuğun da daha çok merak ediyomuş hani birinci de fark etmez diyosun hani yok ikisinde de ama ikinci de farklı oluyormuş tabi önce sağlık amaKız gibi sanki ama net goremedim hayirlisi inşallah ogrenince yazin
Evet canim ama bu foto kız gibi geldi diger fotoda küçük olduğu icin net degildi sanirim hayirlisi inşallahKızlar ikili test için tekrar kontrole gittik.Sizce cinsiyeti ne doktor yine kıza benziyor tipi dedi ama daha belli değil dedi.Ben erkek hissediyorum
Kızlar ikili test için tekrar kontrole gittik.Sizce cinsiyeti ne doktor yine kıza benziyor tipi dedi ama daha belli değil dedi.Ben erkek hissediyorum
Bana erkek gibi geldi çıkıntı var gibi hayırlısi bakalim ogrenince yaxin12 hafta 6 gunluk tahminde bulunurmusunuz
canım tahminin tutmadı doktor kesin diil ama kız gibi dedî gerçi bu haftalarada yanılıyoruz ama şimdîlik kız diyorum dediilk bebişim erkekti 19 haftalık kaybettim bunun da herşeyden evvel sağlıklı ve erkek olmasını istiyorum:) inşallah tahminin doğrudur
Bu fotoda kız gibi duruyor bazen erken haftalarda yanilma oluyor ama bu foto çıkıntı yok nub parelel kız yani hayırlısi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?