Erkek diyorum netlesince mutlaka yazinKızlar 11+4 nolur yorum yapın çok mrk ediyorum
Allah gönlüne göre verir inşallah.Ben de 2.hep kız olsun istedim artık Allahtan ne gelirse sağlıklı olsun da...Kaç haftalıksın?Sende benim gibi benim de oglum var bu ikinci bende de belirti yok tiksinme oldu hic kusmadim karnimi goren kesin erkek bu diyor ama ben icimde bir kız tasidigimdan o kadar eminimki her ne kadar dk kesin bir şey soylemesede
başka yorum yapacak yok muKız bence hayirlisi ogrenince yazin
Kız bence hayirlisi ogrenince yazinEki Görüntüle 1430017 işte burdaa :) dr. 12 haftalık demişti
29 dayiz canim baya büyüdük ama kesin bir şey demiyorlar kaç doktora gittiysem pozisyon uygun degilmis ters Duruyo mus bacak arasini gostermiyor kız gibi diyorlar ama kesin%100 demiyor catlayacagim artik ama bende kız istediğim icinmi ne icimde kız geçiyor ruyamada girdiAllah gönlüne göre verir inşallah.Ben de 2.hep kız olsun istedim artık Allahtan ne gelirse sağlıklı olsun da...Kaç haftalıksın?
29 dayiz canim baya büyüdük ama kesin bir şey demiyorlar kaç doktora gittiysem pozisyon uygun degilmis ters Duruyo mus bacak arasini gostermiyor kız gibi diyorlar ama kesin%100 demiyor catlayacagim artik ama bende kız istediğim icinmi ne icimde kız geçiyor ruyamada girdiAllah gönlüne göre verir inşallah.Ben de 2.hep kız olsun istedim artık Allahtan ne gelirse sağlıklı olsun da...Kaç haftalıksın?
29 dayiz canim baya büyüdük ama kesin bir şey demiyorlar kaç doktora gittiysem pozisyon uygun degilmis ters Duruyo mus bacak arasini gostermiyor kız gibi diyorlar ama kesin%100 demiyor catlayacagim artik ama bende kız istediğim icinmi ne icimde kız geçiyor ruyamada girdi
Evet birseyde almadim henüz 6 marta kontrolum var dahada kesin degil derse düşer bayılırım banada kız gibi geliyor oglumuda geç ogrenmistim 25 de ogrendim bakalim ne gelirse basim üstüne tek sağlıklı olsun ama ne yapayim boylede hep suphe bir seyde alamiyorsunayy kıyamam yaaa çok zor nerdeyse doğum gelmişBence de kız erkek olsaydı sanki çoktan belli olurdu ben oğluma hamileyken 13.haftamda %100 erkek demişti doktorum...
6 martt büyük gün :) Benimde kontrolüm var.En önemlisi sağlıklı olmaları bazen çok kızıyorum kendime bu kadar sorguladığım içinEvet birseyde almadim henüz 6 marta kontrolum var dahada kesin degil derse düşer bayılırım banada kız gibi geliyor oglumuda geç ogrenmistim 25 de ogrendim bakalim ne gelirse basim üstüne tek sağlıklı olsun ama ne yapayim boylede hep suphe bir seyde alamiyorsun
Tamam canim yazarim mutlaka sende yaz bakalim tahminim tutacakmi6 martt büyük gün :) Benimde kontrolüm var.En önemlisi sağlıklı olmaları bazen çok kızıyorum kendime bu kadar sorguladığım içinHakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Belli olursa yaz mutlaka :)
herkesin içine kız diye doğuyo. Hayırlısı artık. Benim ilk olacak o yüzden ikisi de lazımKız bence hayirlisi ogrenince yazin
Kız gibi sanki ama net goremedim hayirlisi inşallah ogrenince yazinKızlar selam benim için de tahmin de bulunurmusunuz bende merak ediyorum bu ikinci çocuğum ilki oğlan :)
Banada kız gibi geldi gönlünüzce olsun inşallah hayirlisi bakalim netlesince yazin ama daha küçük 16 haftada 20 li haftada net bisiy soylerler ama bazende 12 haftada bilen dk biliyorKızlar ikili test için tekrar kontrole gittik.Sizce cinsiyeti ne doktor yine kıza benziyor tipi dedi ama daha belli değil dedi.Ben erkek hissediyorum
Hayirlisi inşallah belki bi şey soyler dk fotosunu koyarsin yorumlarizYarın büyük gün.. Bebişimle görüş günümüz..Fotoğrafını alır almaz buraya yükleyeceğim, çook merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?