dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sende benim gibi benim de oglum var bu ikinci bende de belirti yok tiksinme oldu hic kusmadim karnimi goren kesin erkek bu diyor ama ben icimde bir kız tasidigimdan o kadar eminimki her ne kadar dk kesin bir şey soylemesede
Allah gönlüne göre verir inşallah.Ben de 2.hep kız olsun istedim artık Allahtan ne gelirse sağlıklı olsun da...Kaç haftalıksın?

Allah gönlüne göre verir inşallah.Ben de 2.hep kız olsun istedim artık Allahtan ne gelirse sağlıklı olsun da...Kaç haftalıksın?
29 dayiz canim baya büyüdük ama kesin bir şey demiyorlar kaç doktora gittiysem pozisyon uygun degilmis ters Duruyo mus bacak arasini gostermiyor kız gibi diyorlar ama kesin%100 demiyor catlayacagim artik ama bende kız istediğim icinmi ne icimde kız geçiyor ruyamada girdi

29 dayiz canim baya büyüdük ama kesin bir şey demiyorlar kaç doktora gittiysem pozisyon uygun degilmis ters Duruyo mus bacak arasini gostermiyor kız gibi diyorlar ama kesin%100 demiyor catlayacagim artik ama bende kız istediğim icinmi ne icimde kız geçiyor ruyamada girdi

ayy kıyamam yaaa çok zor nerdeyse doğum gelmiş Bence de kız erkek olsaydı sanki çoktan belli olurdu ben oğluma hamileyken 13.haftamda %100 erkek demişti doktorum...

ayy kıyamam yaaa çok zor nerdeyse doğum gelmiş Bence de kız erkek olsaydı sanki çoktan belli olurdu ben oğluma hamileyken 13.haftamda %100 erkek demişti doktorum...
Evet birseyde almadim henüz 6 marta kontrolum var dahada kesin degil derse düşer bayılırım banada kız gibi geliyor oglumuda geç ogrenmistim 25 de ogrendim bakalim ne gelirse basim üstüne tek sağlıklı olsun ama ne yapayim boylede hep suphe bir seyde alamiyorsun

6 martt büyük gün :) Benimde kontrolüm var.En önemlisi sağlıklı olmaları bazen çok kızıyorum kendime bu kadar sorguladığım için Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Belli olursa yaz mutlaka :)

16 hafta dayız kendi Dr.m erkek gibi kız gibi ama bacak arası boş kız da olabilir dedi.başka bir doktora gittim o büyük ihtimal kız dedi.2 hafta sonra netleşecek.zeynepelas sanırım senin tahminin doğru kız.gönlümüzden geçen kız Rabbim sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder inşallah.

Yarın büyük gün.. Bebişimle görüş günümüz.. Fotoğrafını alır almaz buraya yükleyeceğim, çook merak ediyorum.

Kızlar selam benim için de tahmin de bulunurmusunuz bende merak ediyorum bu ikinci çocuğum ilki oğlan :)

Eklentiler

• 20150225_150127.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar ikili test için tekrar kontrole gittik.Sizce cinsiyeti ne doktor yine kıza benziyor tipi dedi ama daha belli değil dedi.Ben erkek hissediyorum

Eklentiler

• 2015-02-25 15.38.41.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar ikili test için tekrar kontrole gittik.Sizce cinsiyeti ne doktor yine kıza benziyor tipi dedi ama daha belli değil dedi.Ben erkek hissediyorum
Banada kız gibi geldi gönlünüzce olsun inşallah hayirlisi bakalim netlesince yazin ama daha küçük 16 haftada 20 li haftada net bisiy soylerler ama bazende 12 haftada bilen dk biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…