dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

arkadaşlar ben neler yaptım neler bir oğlum olsun diye ama tutturdum sonunda benimki iğneden sonraki 34. ve 36 . saat sonra 2 defa ilişki oldu ama sabah ilişkileri oldu bence ovulasyon olduğu gün veya ovulasyona en yakın dönemde ilişki olması gerekiyor bide sık ilişkinin bence bi mahsuru yok hızlı hareket eden y spermi daima hazır olmalı

kızlar bana da yorum yapar mısınız sizce cinsiyeti nedir doktor herhangi bir şey söylemedi 11+4 haftanın fotoğrafları

V

Valla belirti yok :) bir tane dünya tatlısı oğlum var ona hamileyken de belirtim yoktu...İlk haftalarda mide bulantısı oldu sadece ama hiç kusmadım...Başka da yok :)
Canım bence de oğlan bende aynı belirtiler vardı rabbim hayırlısını nasip etsin

Hayirlisi inşallah belki bi şey soyler dk fotosunu koyarsin yorumlariz
Umarım doktor da bişeyler söyler cinsiyetiyle alakalı olarak. Bi çıkayım da randevudan akşamleyin.. Fotosunu yükler görüşünüzü rica ederim arkadaşlar.

yok arkadaşım henüz erken dedi cinsiyet için bende çok merek ediyorum.
Hepsi öyle söylüyor tam emin olmak için tahmini olsada söylemiyor benle azranın tahmini erkek hadi hayırlısı bakalım

Merhaba arkadaşlar dayanamadım yine gittim doktora bile demedi sizce nedir
Eki Görüntüle 1433172 Eki Görüntüle 1433173 Eki Görüntüle 1433174
canım çok güzel gözüküyo maşallah ben çok tahmin edemedim aslında inşallah hayırlısıyla gönlünden geçen olur şimdi kaç haftalık. benim 11+4 günlük bebeğime azra ile bebekim yorum yaptılar benimde belli değil henüz dr söylemedi. bende çok merak ediyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah.

14+4 canım benimki de kıza benziyor ama net değil kız geç belli oluyor dedi Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…