Kesin kız diyorum hayırlısi inşallah ogrenince yaxinKızlar banada bir yorumda bulunursaniz sevinirim
Tşk ederim cnm yazarımKesin kız diyorum hayırlısi inşallah ogrenince yaxin
Net görünmüyor ama erkek sankikızlar bana da yorum yapar mısınız sizce cinsiyeti nedir doktor herhangi bir şey söylemedi 11+4 haftanın fotoğrafları
Eki Görüntüle 1432093
Canım bence de oğlan bende aynı belirtiler vardı rabbim hayırlısını nasip etsinV
Valla belirti yok :) bir tane dünya tatlısı oğlum var ona hamileyken de belirtim yoktu...İlk haftalarda mide bulantısı oldu sadece ama hiç kusmadım...Başka da yok :)
Erkeğe benziyor doktorun hiç mi göremedi ordakini yakızlar bana da yorum yapar mısınız sizce cinsiyeti nedir doktor herhangi bir şey söylemedi 11+4 haftanın fotoğrafları
Eki Görüntüle 1432093
Umarım doktor da bişeyler söyler cinsiyetiyle alakalı olarak. Bi çıkayım da randevudan akşamleyin.. Fotosunu yükler görüşünüzü rica ederim arkadaşlar.Hayirlisi inşallah belki bi şey soyler dk fotosunu koyarsin yorumlariz
arkadaşım teşekkür ederim yorumun için nub diye bir şey varmış tam bilmiyorum ne olduğunu gerçekten doğru mu acaba benim fotoğrafta belli mi senceNet görünmüyor ama erkek sanki
yok arkadaşım henüz erken dedi cinsiyet için bende çok merek ediyorum.Erkeğe benziyor doktorun hiç mi göremedi ordakini ya
Bence cok net çıkıntı si var bebisin hayırlısi inşallah ben erkek diyorum ogrenince yazin merak ettimarkadaşım teşekkür ederim yorumun için nub diye bir şey varmış tam bilmiyorum ne olduğunu gerçekten doğru mu acaba benim fotoğrafta belli mi sence
Hepsi öyle söylüyor tam emin olmak için tahmini olsada söylemiyor benle azranın tahmini erkek hadi hayırlısı bakalımyok arkadaşım henüz erken dedi cinsiyet için bende çok merek ediyorum.
bende merakla bekliyorum öğrence hemen yazarım.Bence cok net çıkıntı si var bebisin hayırlısi inşallah ben erkek diyorum ogrenince yazin merak ettim
öğrenince hemen paylaşıcam arkadaşım merakla bende bekliyorum.Hepsi öyle söylüyor tam emin olmak için tahmini olsada söylemiyor benle azranın tahmini erkek hadi hayırlısı bakalım
canım çok güzel gözüküyo maşallah ben çok tahmin edemedim aslında inşallah hayırlısıyla gönlünden geçen olur şimdi kaç haftalık. benim 11+4 günlük bebeğime azra ile bebekim yorum yaptılar benimde belli değil henüz dr söylemedi. bende çok merak ediyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah.Merhaba arkadaşlar dayanamadım yine gittim doktora bile demedi sizce nedir
Eki Görüntüle 1433172 Eki Görüntüle 1433173 Eki Görüntüle 1433174
Elakerem maşallah kuzuna kesin kiz diyorumMerhaba arkadaşlar dayanamadım yine gittim doktora bile demedi sizce nedir
Eki Görüntüle 1433172 Eki Görüntüle 1433173 Eki Görüntüle 1433174
canım çok güzel gözüküyo maşallah ben çok tahmin edemedim aslında inşallah hayırlısıyla gönlünden geçen olur şimdi kaç haftalık. benim 11+4 günlük bebeğime azra ile bebekim yorum yaptılar benimde belli değil henüz dr söylemedi. bende çok merak ediyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah.
İnşallah canım hayırlısıylaElakerem maşallah kuzuna kesin kiz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?