dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Artik bende anladim tahminlerimi dogrulamissin azracim bi sorum olacak sana canim bu yontem yuzde kac dogru cokti bu ankette ?

Artik bende anladim tahminlerimi dogrulamissin azracim bi sorum olacak sana canim bu yontem yuzde kac dogru cokti bu ankette ?
Evet canim bende teyid etmek icin tahminlerimi yazin diyorum ogrenince ama yanilma az oluyor gibi ogrenenler dogru tahmin edildimi diye yazsa bu genellemeyi daha iyi yapicam sanırım

Ya ben konu actiydim ama pek olgilenen olmadi bnmkinde bakiverin doktor kiz ama sakin heveslenme dedi

Eklentiler

• CAM00163.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 125
Sorma canım bende öyleyim

Burda nub teorisine göre kimi erkek kimi kız dedi....Hislerim bazen erkek bazen kız....Rüyamda bir kız bir erkek görüyorum...Doktorum da bir şey demiyor...Ya tamam gerçekten sağlıklı olsun önemli olan bu da insan merak ediyor ama ya

Senin bebisin fotosu nerde canim goremedim bi daha bakalim

Senin bebisin fotosu nerde canim goremedim bi daha bakalim

merhaba benim bebişiminde resmi bu 11-3 haftalıkken yorum yapabilirmisiniz

Eklentiler

• CAM01704[1].webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 115
  • CAM01705[1].webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 89
V
Ben erkek diyorum ogrenince yaz mutlaka belirtiler neler
Valla belirti yok :) bir tane dünya tatlısı oğlum var ona hamileyken de belirtim yoktu...İlk haftalarda mide bulantısı oldu sadece ama hiç kusmadım...Başka da yok :)

V

Valla belirti yok :) bir tane dünya tatlısı oğlum var ona hamileyken de belirtim yoktu...İlk haftalarda mide bulantısı oldu sadece ama hiç kusmadım...Başka da yok :)
Sende benim gibi benim de oglum var bu ikinci bende de belirti yok tiksinme oldu hic kusmadim karnimi goren kesin erkek bu diyor ama ben icimde bir kız tasidigimdan o kadar eminimki her ne kadar dk kesin bir şey soylemesede

Kızlar 11+4 nolur yorum yapın çok mrk ediyorum

Eklentiler

• DSC_0979.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…