- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Evet canim bende teyid etmek icin tahminlerimi yazin diyorum ogrenince ama yanilma az oluyor gibi ogrenenler dogru tahmin edildimi diye yazsa bu genellemeyi daha iyi yapicam sanırımArtik bende anladim tahminlerimi dogrulamissin azracim bi sorum olacak sana canim bu yontem yuzde kac dogru cokti bu ankette ?
Senin bebis erkek canm
Sorma canım bende öyleyimHayirlisi canim çok sevindim bebislerinde bende bi diklik goremedim ama erkek gecti icimden 6 .ci hislerim diyelim
Aaa çok sevindim canim bende bebislerinde diklik goremedim ama nedensiz bir sekilde erkek gecti 6 ci hislerim kuvvetli hayirlisi inşallah disarda bi gebe gorsem hep doğru tahmin ediyorum bi kendiminkini anlayamadim
kIZ DİYORUM...Hadi yorum yapin :)
BACAKLARI KAPALI CANIM YAAA...Ya ben konu actiydim ama pek olgilenen olmadi bnmkinde bakiverin doktor kiz ama sakin heveslenme dedi
Senin bebisin fotosu nerde canim goremedim bi daha bakalimBurda nub teorisine göre kimi erkek kimi kız dedi....Hislerim bazen erkek bazen kız....Rüyamda bir kız bir erkek görüyorum...Doktorum da bir şey demiyor...Ya tamam gerçekten sağlıklı olsun önemli olan bu da insan merak ediyor ama ya
Senin bebisin fotosu nerde canim goremedim bi daha bakalimBurda nub teorisine göre kimi erkek kimi kız dedi....Hislerim bazen erkek bazen kız....Rüyamda bir kız bir erkek görüyorum...Doktorum da bir şey demiyor...Ya tamam gerçekten sağlıklı olsun önemli olan bu da insan merak ediyor ama ya
Canımm çok sağol ekliyorum.Senin bebisin fotosu nerde canim goremedim bi daha bakalim
Ben erkek diyorum ogrenince yaz mutlaka belirtiler nelerCanımm çok sağol ekliyorum.
Valla belirti yok :) bir tane dünya tatlısı oğlum var ona hamileyken de belirtim yoktu...İlk haftalarda mide bulantısı oldu sadece ama hiç kusmadım...Başka da yok :)Ben erkek diyorum ogrenince yaz mutlaka belirtiler neler
Kız bence hayirlisi ogrenince yazinmerhaba benim bebişiminde resmi bu 11-3 haftalıkken yorum yapabilirmisiniz
Sende benim gibi benim de oglum var bu ikinci bende de belirti yok tiksinme oldu hic kusmadim karnimi goren kesin erkek bu diyor ama ben icimde bir kız tasidigimdan o kadar eminimki her ne kadar dk kesin bir şey soylemesedeV
Valla belirti yok :) bir tane dünya tatlısı oğlum var ona hamileyken de belirtim yoktu...İlk haftalarda mide bulantısı oldu sadece ama hiç kusmadım...Başka da yok :)
Kesin erkek diyorum ogrenince yazinBize de bakıınn noooluurEki Görüntüle 1429701
Kesin erkek diyorum ogrenince yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?