Benim bebisde ayni pozisyon da dk goremiyorum kız olabilir dedi seninki pipiyi sakliyor olabilir zaten bu pozisyona gore kesin kiz yada erkek diyemem hiç kimse diyemez inşallah bebisin doner bide baska foto varmiDoktor göremiyorum ama erkek olabilir dedi. Çok kafam karıştı ya:)
Daha küçük annesi yanilmalar oluyor her zaman ama bence erkek ogrenince mutlaka yaz merak ettimAaaaa... Doktor kız olabilir dedi. Hayırlısı olsun tabii ki.. İlk çocuğum, kızım da yok, oğlum da.. Benim gönlümden geçen ise kız. Demiyim düşünmeyeyim öyle diyorum ama.. Naapiiimm..
Doktor da cinsiyetine dair net diyemem ama kız olma olasılığı var gibi sanki dedi.. Ama yanılıyoruz bu haftalarda dedi. Ben de erkek hissediyorum niyeyse.. Tamam canım tabii ki yazarım merak etme. Yorumun için çok teşekkür ederim.Daha küçük annesi yanilmalar oluyor her zaman ama bence erkek ogrenince mutlaka yaz merak ettim
Yok yok ne arar dönmedi ki sıpa:) doktor şurada pipiye benzer bişey görüyorum ama emin değilim dedi. Haftaya tekrar gidecem ama görememekten korkuyorum. Gidip şak diye görmek istiyorum yaBenim bebisde ayni pozisyon da dk goremiyorum kız olabilir dedi seninki pipiyi sakliyor olabilir zaten bu pozisyona gore kesin kiz yada erkek diyemem hiç kimse diyemez inşallah bebisin doner bide baska foto varmi
Ya şeyi merak ediyorum asıl diyelim gösterdi belli olur di mi artık yani erken belli olmaz demez di mi 16. Hafta çünkü. 15+4 yani Pazartesi gidicemBenim bebisde ayni pozisyon da dk goremiyorum kız olabilir dedi seninki pipiyi sakliyor olabilir zaten bu pozisyona gore kesin kiz yada erkek diyemem hiç kimse diyemez inşallah bebisin doner bide baska foto varmi
Çok emin olmayarak erkek diyorumHerkese günaydınlaaarrrr....
Bu fotoğrafta 11+3 günlüğüz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Nubu net değil ama kız gibi canım...Kızlar bebeğim için cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Ense kalınlığı 0.9 çıktı nasıl sizce? 12+1 günlük çıktık normalde 11+1 günlüğüz
Bence kesin erkek hayırlı olsunCanımm çok sağol ekliyorum.
Ay inşallah gorursun canim benim oglum 25 e kadar sakladi kız dedi doktorum 4 bpyutluda pipiyi gördük bacaklarini acarsa görürsünüz haberlerini bekliyorum canimYok yok ne arar dönmedi ki sıpa:) doktor şurada pipiye benzer bişey görüyorum ama emin değilim dedi. Haftaya tekrar gidecem ama görememekten korkuyorum. Gidip şak diye görmek istiyorum ya
Foto net degil çok emin olamadim ama belli belirsiz bi çıkıntı var sanki emin olmayarak erkek diyorum birde diger arkadaslar yorumlasinlarBenim bebişede yorum var mı
Benim de oglumda sagdaydi ikinciside sagda kız ama yüksek ihtimal bence onunla alakasi yok rabbim bilir tabi inşallah oglusun olsunbelirtiler aynı degısık bişey yok ve sol tarafımda yine Azra hanım
Oglum tutuyor nubu dik gayet çıkıntı belliydi 12 hf fotosunda simdi ikinciye gebeyim malesef 12 hf fotosu yok dk içerken kaldim 3 aya kadar adet gördüm geç anladim dk kıza benziyor dedi emin olmamamkla beraber benim hissimde kız ruyamda da kız bebek gordum bakalim eli ayağı duzgun olsunda ama gönülden geciyor bi oğlan anasi oldum bide kız anasi olim ogrenince yaz merak ettim ama bence seninki erkekSizde paylastınızmı dr soyledımı cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?