dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ay inşallah gorursun canim benim oglum 25 e kadar sakladi kız dedi doktorum 4 bpyutluda pipiyi gördük bacaklarini acarsa görürsünüz haberlerini bekliyorum canim
azra erkek bebeğin bu kadar saklaması mümkün mü ki? banada daha 12. haftada kız dedi çok erken yaa hala oğlum olacak hissini atamadım :)

azra erkek bebeğin bu kadar saklaması mümkün mü ki? banada daha 12. haftada kız dedi çok erken yaa hala oğlum olacak hissini atamadım :)
Saklayan sakliyor canim benim oglum 25 e kadar sakladi şok olmustum kız biliyordum 4 boyutu usgde oğlun olacak biliyousun degilmi deyince soke olmustum ayrica 12 hf erken bi hafta 16 dan sonra tamamda bide belirtiler neler

Cok tesekkur ederz
Bana nub paralel gibi geliyor dik degil sanki siz nerden anladiniz arkadaslar ...haftaya kontrol var sabirsizlikla beekliyoruz :)

Arkadaslar bu ablamin bebisi.12 haftalik henuz.cinsiyeti belli degil daha.sizce nedir?pek belirgin degil resim ama

Eklentiler

• IMG-20150228-WA0000.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 80
Burda 12 haftaligiz hanimlar sizce nedir bebegimin cinsiyeti

Eklentiler

• IMG-20150219-WA0000.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 146
dr un biri erkek diğeri kız dedi. sizce nedir kızlar :)

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmem gerekti cuma günü. Çünkü antibiyotik bittiği gibi tahlil yapılması gerekliydi. Neyse doktor erkek dedi cinsiyeti için. Bugün kendi doktorumda rutin kontrolüm vardı. Arada kordon vardı ama erkek bu dedi. Emin olamadım iki gün sonra tekrar gel dedi. Uff böyle olması moralimi bozdu. Ben hemen öğrenmek istiyorum artık saklamasın ya. Birde geçen doktorun dediğini falan eşim dahil kimseye demedim. Bugün eşimle birlikte gittik heycanla öğrenicem diye yok öğrenemedik yine

Hayırlı olsun benim tahminimede erkekti bence dk erkek demis iste degismez artik rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…