Bak canim seninki ayni kizda gosterilen gibu..Merve nerden anladın çok kız istiyorum başka doktora gittim o büyük ihtimal kız dedi kendi doktorum hala 3 te 2 erkek 3 te 1 kız diyor ölecegim meraktan
Bana azra ve bikaç arkadaş kız dediler şimdilik söyledikleri tutuyor 12 de ve 14 te yorum yaptılarYarın dan sonra bende dr. A gidiyom artık sölermi acaba bana erkek demiştiniz 14. Hafta 2 gün olduk
KizBu 17+1 yorum bekliyorum.
Gecen sene erkek senesiydi bu sene kiz...cnm her gelene kiz diyolar ona bakarsan bu sene hep kiz hic erkek yog
Eki Görüntüle 1447644 Eki Görüntüle 1447646 teyzeleri burda 11 haftalık şuan 18 haftaligiz daha kesinleşmedi yorumlarmisiz lutfen
bence kız..Slm arkadaşlar benimkinede bakarmısınız 13+5 burda
kız gibi sankiCanim bende yorum bekliyorum biri 12 +3 gunluk digeride 1 hafta sonra cekildi
mervecim merhaba ne yaptın ben bir kaç gün giremedim forma merak ettim seni yorumları okudum haftaya kaldı demişsin ama sormadan geçemedim ya bu arada ben hala erkek hissediyorum hep sağ tarafımda bi kıpırtıAsya canim benim yarin doktor randovum var kesin belli olacak ins. Aksama dogru yazarim sonucu...
bence bu da kız, hayırlısı olsunMerhaba Azra53 bizede yorum yapanilirmisiniz.. Teşekkür ederim
erkeğe benziyorMrb kızlar şimdiye kadar bir çoğunuza nub konusunda yorum yaptım ama insan kendine gelince kafası çok karışıyor 12+4 günlük ultrasyon görüntümüz yorumlarınızı bekliyorum....Eki Görüntüle 1443065
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?