- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Yigidin mali meydandaerkek cnm erkek
11 hafta 5 günlük 5.1 cm. Haftasina göre uyumlu ama cinsiyet için mi diyorsun?Canim haftasina gore kucuk deilmi 11 cm mi ?? Kiz gibi geldi ...
Kiz gibiBenim minnoosada yorum yaparmisiniz
Bilmiyorum 1 ay sonra hayirlisiyla ogrenecegizKiz gibi
Ben 23 haftalik gordum sanki.. ozman normal tabu. Canim ben kiz gibi gordum .. sen nne hissediyorsun etraftan ne diyolar :)ozgebask post: 39938161 .!.:11 hafta 5 günlük 5.1 cm. Haftasina göre uyumlu ama cinsiyet için mi diyorsun?
Buyuk ihtimal kizzz.. biz boyle yorum yapiyozda tutuyomu tutmuyormu hic yazan yok ???Benim minnootutmuyomuum yaparmisiniz
teyzelerimiz bizede yorum yaparmısınız.burda 12+4 haftalığız çok net değil ama bi fikir verin bizeEki Görüntüle 1444941
Canim erkek gibi yatiyo nubu cok belli deil ama erkek bence..
arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.biraz gec oldu kusura bakmayin.2 kizim var buda surpriz oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşkız gibi geldi bana
Belli oldumu canim ?arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.biraz gec oldu kusura bakmayin.2 kizim var buda surpriz oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Kızlar iyi akşamlar benimkinide yorumlarmısınız ama daha küçük 5 veya 6 haftalıkBen 23 haftalik gordum sanki.. ozman normal tabu. Canim ben kiz gibi gordum .. sen nne hissediyorsun etraftan ne diyolar :)
Kızlar iyi akşamlar benimkinide yorumlarmısınız ama daha küçük 5 veya 6 haftalık
Canom valla daha baslardasin simdidrn cinsoyet merakindasin seni cok iyi anliyorum seni her haftasi cok uzun gececek bi 10 hafta bekliyo sana sabir diyorum baskada bisey diyemiyorum :))Kızlar iyi akşamlar bennide yorumlarmısınız ama daha küçük 5 veya 6 haftalık
Ay 23 hafta hayal gibi geliyor o gunleride görürüm inşallah. Ben kız gibi hissediyorum. Çevremde herkes erkek diyor. Çin takviminde de erkek çıkıyor. Doktora sorduk baktı baktı bişey demedi. Netlesince yazarım burdan. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarimiz olsun.Ben 23 haftalik gordum sanki.. ozman normal tabu. Canim ben kiz gibi gordum .. sen nne hissediyorsun etraftan ne diyolar :)
ins allahin iznixle Buda oglandir rabbim gonlunuze gore versinarkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.biraz gec oldu kusura bakmayin.2 kizim var buda surpriz oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Baska doktora gittKızlar buda bugün çekildi doktor bişey diyemedi çünkü tam orda kordon geçiyo nedesem yanıltırım dedi kordon olmasaydı söyleyecekti of yaaaa
Artık ay sonu gibi giderim ya sıkıldım git gel bişeyde demiyolar ben iki oğlumuda 12 haftalık ken gördüm dedim doktora oda erkek söylemek kolay dedi ama buna erkekte desem yanılırım çünkü kordonu dolamış ayağına dediBaska doktora gitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?