dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Benim minnoosada yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• 20150313_164917.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 117
ozgebask post: 39938161 .!.:
11 hafta 5 günlük 5.1 cm. Haftasina göre uyumlu ama cinsiyet için mi diyorsun?
Ben 23 haftalik gordum sanki.. ozman normal tabu. Canim ben kiz gibi gordum .. sen nne hissediyorsun etraftan ne diyolar :)

teyzelerimiz bizede yorum yaparmısınız.burda 12+4 haftalığız çok net değil ama bi fikir verin bizeEki Görüntüle 1444941

Canim erkek gibi yatiyo nubu cok belli deil ama erkek bence..

kız gibi geldi bana
arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.biraz gec oldu kusura bakmayin.2 kizim var buda surpriz oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inş

Ben 23 haftalik gordum sanki.. ozman normal tabu. Canim ben kiz gibi gordum .. sen nne hissediyorsun etraftan ne diyolar :)
Kızlar iyi akşamlar benimkinide yorumlarmısınız ama daha küçük 5 veya 6 haftalık

Eklentiler

• image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar iyi akşamlar bennide yorumlarmısınız ama daha küçük 5 veya 6 haftalık
Canom valla daha baslardasin simdidrn cinsoyet merakindasin seni cok iyi anliyorum seni her haftasi cok uzun gececek bi 10 hafta bekliyo sana sabir diyorum baskada bisey diyemiyorum :))

Ay 23 hafta hayal gibi geliyor o gunleride görürüm inşallah. Ben kız gibi hissediyorum. Çevremde herkes erkek diyor. Çin takviminde de erkek çıkıyor. Doktora sorduk baktı baktı bişey demedi. Netlesince yazarım burdan. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarimiz olsun.

Kızlar buda bugün çekildi doktor bişey diyemedi çünkü tam orda kordon geçiyo nedesem yanıltırım dedi kordon olmasaydı söyleyecekti of yaaaa

Eklentiler

• 20150314_111925.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 190
Baska doktora gitt
Artık ay sonu gibi giderim ya sıkıldım git gel bişeyde demiyolar ben iki oğlumuda 12 haftalık ken gördüm dedim doktora oda erkek söylemek kolay dedi ama buna erkekte desem yanılırım çünkü kordonu dolamış ayağına dedi

Kızlar buda benim bebeğimin görüntüleri. 12+4 günlük. Sizce kız mı erkek mi?

Eklentiler

• image.webp
    52 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 156

Benim bebesin cinsiyeti ne olabilir arkadaşlar yorumlayabilir misiniz :) 11 hafta

Kizlar benm bebisime de yorum yapar misiniz dr ikili taramada solemedi tahminini merak ediyorum :)11+4burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…