dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

[QUOTymalab, post: 39949718, member: 666650"]Eki Görüntüle 1454685

Benim bebesin cinsiyeti ne olabilir arkadaşlar yorumlayabilir misiniz :) 11 hafta[/QUOTE]
Bana kesin kiz gibi geldi .. benimkine cok benziyo :)))

salı günü ikili testim çok merak ediyorum acaba kız mı erkek mi ? :)

Selam kızlar benimde cuma kontrolüm vardı drum bi tahminde bulundu.biraz zorlamamla oldu ama :) % 20yanılma payımız var sonra üzülüyolar dedi bende ben üzülmem hiç önemi yok kıZda benim erkekte deyince genital acısı % 40 mıs.yani erkekmiş.oglusum geliyomus :)) dra acısını sorun ultrasondan tahmin yapmak yerine derim.mecbur soylicekler.sınır yüzde internette yazıyo zqten burda da vardır yprumlayan arkadaslar.örnek olsun diye foto atıcqktım ama cd verdi drmuz malesef atamıyorum.önce sglıklı olsunlarda cinsiuetin hhiç önemi yok.

Özellikle cinsiyetini öğrenen anneler bu testi bidenermisiniz çok merak ediyorum iğneye ipi geçirin avucunuzun üstünde tutun veya tutturun sağa sola gidiyosa kız daire çiziyosa erkekmiş bi kaç kişide denedik tuttu bakalım sizde sonuçlar ne bakalım

Foto net degil çok emin olamadim ama belli belirsiz bi çıkıntı var sanki emin olmayarak erkek diyorum birde diger arkadaslar yorumlasinlar
Cnm emin olmasanda tahminin tuttu sürekli sırtı dönük veya yan yatıordu dün gösterdi şükür senle ve dnaib diye arkadaşında aynıydı fotolar onunda erkekmiş senin belli oldumu

Ben yaptım o testi bi kızım var ilk yuvarlak sonra ileri geri gitti şimdi hamileyim erkekmiş

Peki erkek bebisi olacak annisler yuzunuz falan nasil.. Benim yuzum mahvoldu daha uc ayim bitti heryani sivilce dolu simami degistirdi resmen bu bebis bnm bu yuzden de beni goren bebek kiz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…