Kesin kiz diyebilirim :))Eki Görüntüle 1454685
Benim bebesin cinsiyeti ne olabilir arkadaşlar yorumlayabilir misiniz :) 11 hafta
Erkek gibi ...
Net deil ama erken bak bi yukarfaki resimde 11 hafta ama cok netKizlar benm bebisime de yorum yapar misiniz dr ikili taramada solemedi tahminini merak ediyorum :)11+4burda Eki Görüntüle 1454687 Eki Görüntüle 1454687
Ama erkege benziyoKizlar benm bebisime de yorum yapar misiniz dr ikili taramada solemedi tahminini merak ediyorum :)11+4burda Eki Görüntüle 1454687 Eki Görüntüle 1454687
Cnm emin olmasanda tahminin tuttu sürekli sırtı dönük veya yan yatıordu dün gösterdi şükür senle ve dnaib diye arkadaşında aynıydı fotolar onunda erkekmiş senin belli oldumuFoto net degil çok emin olamadim ama belli belirsiz bi çıkıntı var sanki emin olmayarak erkek diyorum birde diger arkadaslar yorumlasinlar
Ben yaptım o testi bi kızım var ilk yuvarlak sonra ileri geri gitti şimdi hamileyim erkekmişÖzellikle cinsiyetini öğrenen anneler bu testi bidenermisiniz çok merak ediyorum iğneye ipi geçirin avucunuzun üstünde tutun veya tutturun sağa sola gidiyosa kız daire çiziyosa erkekmiş bi kaç kişide denedik tuttu bakalım sizde sonuçlar ne bakalım
Kızındamı yuvarlak çizdiBen yaptım o testi bi kızım var ilk yuvarlak sonra ileri geri gitti şimdi hamileyim erkekmiş
Evet bizim yörede kız yuvarlak erkek ileri geri gider derler ama neticede hurafeKızındamı yuvarlak çizdi
Senin bellimi cinsiyetiPeki erkek bebisi olacak annisler yuzunuz falan nasil.. Benim yuzum mahvoldu daha uc ayim bitti heryani sivilce dolu simami degistirdi resmen bu bebis bnm bu yuzden de beni goren bebek kiz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?