dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Benimde sivilcelenmem oldu özellikle göğüs kafesimin oralarda isilik gibi kızımda daha güzeldim bunda çirkinlştm gibi

Peki erkek bebisi olacak annisler yuzunuz falan nasil.. Benim yuzum mahvoldu daha uc ayim bitti heryani sivilce dolu simami degistirdi resmen bu bebis bnm bu yuzden de beni goren bebek kiz diyo
Yok ya onla alakasi yok benim kendimde ilk 2 ay cok sivilcelendim doktor kiza benziyi dedi ama yuzhm daha guzellesti sonra ve benim eltimin oglu oldu kizin yuzu hamilelikte sjvilceden gorunmezdi her tarafii burnu bile ama erkek oldu bunlar hep batil inanc herkesin vucudu cildi farkli.. ben sunu yersen kiz su olursa erkek dedinenlere hic inanmiyorum ..

Benim de cildim sivilcelendi dün doktor 12 haftada kız gibi dedi ama bakalim

Kızlar salı günü 13. haftam bitiyor ve ikili testim var. 13. haftada cinsiyet belli olur mu acaba? Buarada bi ara benimde oldu sivilcelerim ama ben yediğim kuruyemişlere bağladım çünkü normaldede cips kuruyemiş yiyince çıkar. Bide regli zamanlarımda çene bölgemde olurdu ara ara oda çıkıyor. Kilo almadım aksine 2kg verdim ama hafif göbeğim çıktı bile. Bakalım sağlıklı olsunlar inşAllah.

Canlarım burda minnoş 8 hafta 3 günlük. cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum. bide 10. haftadan sonra yapılabilen eczanelerde satılan cinsiyet testleri varmış. deneyen oldumu aranızda? inşallah pahalı değildir....

Eklentiler

• 20150315_125029.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150315_125038.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150315_125043.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 98
Nasıl ben anlamadım ipten mi tutcaz

Sevgili arkadaşlar kimimiz erkek çocuk kimimizde kız çocuk istiyoruz çin takvimi rus takvimi uyduruk bazı yöntemler hepsi fasa fiso bunları denemek yerine Allah'a dua edin şimdi ben size çocuğun erkek yada kız olması için dua önereceğim bu sayede erkek isteyen bir çok arkadaşımın oğlu olmuştur... Şimdi gelelim yapılacak duaya erkek isteyenler ilişkiden önce karı-koca Ali imran suresi 34. Ayeti okuyun ve erkek çocuk için dua edin burada mühim olan doğacak çocuğun ismini Muhammed koymanız gerekiyor... Kızı olsun isteyenlerde ilişkiden önce Ali imran suresi 36. Ayeti okuyun ve cinsiyet belli olana kadar hergün çokca okumaya devam edin Allahın izni ile kızınız olur benden söylemesi denemesi sizden bişey kaybetmezsiniz banada dua etmeyi unutmayın

Kızlar bunların hepsine bakarak sonuç nedersiniz

Eklentiler

• 1425563969378.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150314_111925.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 126
  • 20150313_113355.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 122
Net gözükmüyor bir daha yukeyeyim arkadaşlar

Eklentiler

• 1426445278694.webp
    10 KB · Görüntüleme: 115
  • 1426445354011.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…