9+5 günlük canım icine doğan benim icime doğanla aynı hayırlısı bakalım ilk bebişimKac haftalik canim sana bisey demek cok zor kesenin tam ortasinda kesenin sekli hem yuvarlak gibi hem fasulye :)) kucuk daha bakinca erkek geldi icime ama
Hayırlısı canım 2 hafta sonra belli olcak ama insan merak ediyor iste 9+5 günlük buradaceycey bence kız bebeğin
ben diyorum sana kız diye burada da yakaladım seni temmuz anneleri grubundan kaçtım da geldim :)) sen bende tahmininde yanılmadın becnce bende yanılmıyorumdur :))Çorba oldum. Neye göre yorumladığınızı da yazsaydınız keşke. :)
Canım çok sevindim tahminde yanılmadığıma hadi inşallah. Belli olsun yazıcam mutlaka. Bir de siz ne ara bu kadar büyüdünüz yahu?ben diyorum sana kız diye burada da yakaladım seni temmuz anneleri grubundan kaçtım da geldim :)) sen bende tahmininde yanılmadın becnce bende yanılmıyorumdur :))
Kiz diyorum gene in salar kizdirBuda 11 haftalık görüntüsü bakalım buna nediyeceksiniz...
E hadi hayırlısı inşallah öyledir.öğrendiğim an hemen burdan paylaşacam şu an 14+2 yiz bakalım nezaman öğreneceğim ay sonu kontrolum varKiz diyorum gene in salar kizdir
Kiz diyorum gene in sr kizdir
kizRica etsem bakabilir misiniz? Kız mi erkek mi?Eki Görüntüle 1453596
Buda 11 haftalık görüntüsü bakalım buna nediyeceksiniz...
Bence kesin erkek çıkıntısıda belli değişeceğini hiç sanmıyorum.Eşimin tüm İnternet'e koyma etme demesini kenara koyarak bebeğimin bacak arası fotoğrafını koyuyorum. Nolur arkadaşlar yorum yapın. Doktorum erkek dedi. Ama burda erkek denilip değişen bebekleri okuyorum bu nedenle aileme daha diyemedim cinsiyetini. Ama saklamakta zor. 13 haftalık fotosu. Ama kendi 1 hafta önden gidiyo usg ye göre. Nolur nacizane fikirlerinizi beyan edin :)
Bence kesin erkek çıkıntısıda belli değişeceğini hiç sanmıyorum.
Bişeydiyil tatlım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ama önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun dimiAllah razı olsun canım teşekkür ederim :)
Bişeydiyil tatlım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ama önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun dimi
Çok teşekkür ederim. Bende öyle hissetmistim.
Canim haftasina gore kucuk deilmi 11 cm mi ?? Kiz gibi geldi ...Rica etsem bakabilir misiniz? Kız mi erkek mi?Eki Görüntüle 1453596
Yigidin mali meydandaEşimin tüm İnternet'e koyma etme demesini kenara koyarak bebeğimin bacak arası fotoğrafını koyuyorum. Nolur arkadaşlar yorum yapın. Doktorum erkek dedi. Ama burda erkek denilip değişen bebekleri okuyorum bu nedenle aileme daha diyemedim cinsiyetini. Ama saklamakta zor. 13 haftalık fotosu. Ama kendi 1 hafta önden gidiyo usg ye göre. Nolur nacizane fikirlerinizi beyan edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?