dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Senin kaç haftalık ben de seninle aynı durumdayım yan durunca heralde net söylemeye cesaret edemiyorlar
32 deyim şu an 30 da kız ama yinede pembe alma diyor yan yatıyor emin olamiyor bi türlü kız diyor ama amasi var bide cevremdeki herkes karnım sivri diye erkek diyorlar benim hislerim kız birde doktor %100 kız dese

kızlar benim bebeğimede yorum yaparmısınız 12+1 iz orda

Eklentiler

• CAM01352.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 98
32 deyim şu an 30 da kız ama yinede pembe alma diyor yan yatıyor emin olamiyor bi türlü kız diyorsi var bide cevremdeki herkes karnım sivri diye erkek diyorlar benim hislerim kız birde doktor %100 kız dese
Benimki daha 17 haftalik 30 haftalara kadar emin olamadan nasil sabrettiniz. Kizda sivilce cikarmis bendede cok oldu sivilce bide ben hala bisey hissetmiyorum netatafimda onu bile anlayamadim daha ...

Kizlar bu yil kiz yili mi erkek yilimi ???? Kiz diyolar ama erkek cocuk cok fazla.

32 deyim şu an 30 da kız ama yinede pembe alma diyor yan yatıyor emin olamiyor bi türlü kız diyor ama amasi var bide cevremdeki herkes karnım sivri diye erkek diyorlar benim hislerim kız birde doktor %100 kız dese
Ay canım senin baya olmuş ya kızdır ama o ben iki erkek doğurdum karnım yastık gibiydi herkes kız o diyordu.o kişinin yapısıyla ilgili.ama bak bana 13. haftada 15.haftada kız dedin iki ayrı doktor da bana kız gibi dedi.senin kendi bebeğinle ilgili tahminin doğrudur bence

Hayirlisi bakalim benim tahminim kız ruyamdada gordum inşallah süpriz yapmaz bana pembe toka patik almak istiyorum ama dk alma diyince hevesi kırılıyor

yeni ultrason görüntüm, tahmin yapabilecek olan var mı arkadaşlar rica etsem :)

Eklentiler

• IMG-20150318-WA0000.webp
    25 KB · Görüntüleme: 129
Daha once bir şey dedimmi hatirlayamadim ama kızın geliyor annesi
dedin canım kız demiştin. bugün doktorum da daha çok erken olduğunu belirterek erkeğe benzetti, muallaktayım anlayacağın :) net bir şekilde aydınlanmayı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…