- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Harmony test ne demek canım
Neden harmony test istedi doktor peki?
Yurt disinda bu teste cok onem veriyolar...geelde herkes yaptiriyi.Canım ben yurtdışında yaşıyorum. Benim doktorum emin olmak için bebeğin bir sağlık sorunu olup olmadığına dair yaptırdı. Yani sadece tedbir amaçlı.
Amniyosenteze eşdeğer bir test bnde ilk bebeğimde yapmıştım ama cinsiyetle ilgili bir bilgi edinenemiştimCanım ben yurtdışında yaşıyorum. Benim doktorum emin olmak için bebeğin bir sağlık sorunu olup olmadığına dair yaptırdı. Yani sadece tedbir amaçlı.
Yurt disinda bu teste cok onem veriyolar...geelde herkes yaptiriyi.
Tamam canım anladım benim doktor bahsetti Amerika'da yapılyormuş 2.500 lira maliyeti demişti bu test sanırımCanım kanda detaylı olarak bebeğin herhangi bir sağlık riski taşıyıp taşımadıklarına bakıyorlar. Az önce öğrendim bende erkek derlerse erkekmiş çünkü kanda sadece Y kromozomunu arıyorlarmış. Yoksa kız demekmiş kıza yanılma payı koyuyorlar ama %1 yalnızca.
Amniyosenteze eşdeğer bir test bnde ilk bebeğimde yapmıştım ama cinsiyetle ilgili bir bilgi edinenemiştim
Tamam canım anladım benim doktor bahsetti Amerika'da yapılyormuş 2.500 lira maliyeti demişti bu test sanırım
Avustiryada 300 euro canim ..ama 22 haftafa yapiliyo..
teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun darisi basima ins...
canım 15+4 de ogrendım cınsıyetını buraya 12+2 dekı ultrasyon resmını koymustum burda kız hatta buyuk ıhtımalle kız demıslerdı ama tahmınler bende tutmadı :)Kac haftaluk ogrendin canim cogunluk be demisti burada :) tuttumy tahmunler ?
Avustiryada 300 euro canim ..ama 22 haftafa yapiliyo..
Yaa.. Canım deneyimi paylaşır mısın bizimle? Dün bende öyle okudum o da yanıltıyormuş.Intelligender boy girl testine hic guvenmeyin arkadaslar o da fos cikti
Canim yuzde 80 dogru cikiyo diyorlar dogrumu degilmi ??Intelligender boy girl testine hic guvenmeyin arkadaslar o da fos cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?