dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Harmony test ne demek canım

Canım kanda detaylı olarak bebeğin herhangi bir sağlık riski taşıyıp taşımadıklarına bakıyorlar. Az önce öğrendim bende erkek derlerse erkekmiş çünkü kanda sadece Y kromozomunu arıyorlarmış. Yoksa kız demekmiş kıza yanılma payı koyuyorlar ama %1 yalnızca.

Neden harmony test istedi doktor peki?

Canım ben yurtdışında yaşıyorum. Benim doktorum emin olmak için bebeğin bir sağlık sorunu olup olmadığına dair yaptırdı. Yani sadece tedbir amaçlı.

Canım ben yurtdışında yaşıyorum. Benim doktorum emin olmak için bebeğin bir sağlık sorunu olup olmadığına dair yaptırdı. Yani sadece tedbir amaçlı.
Amniyosenteze eşdeğer bir test bnde ilk bebeğimde yapmıştım ama cinsiyetle ilgili bir bilgi edinenemiştim

Tamam canım anladım benim doktor bahsetti Amerika'da yapılyormuş 2.500 lira maliyeti demişti bu test sanırım

Amniyosenteze eşdeğer bir test bnde ilk bebeğimde yapmıştım ama cinsiyetle ilgili bir bilgi edinenemiştim

Evet evet aynı ona benziyor. 10. Haftadan sonra bebeğin hücreleri anneye karışmaya başlıyormuş. Bebeğe DNA taraması tarzı bir şeyler yapıyorlar sanırım.

Tamam canım anladım benim doktor bahsetti Amerika'da yapılyormuş 2.500 lira maliyeti demişti bu test sanırım

Canım Türkiye'de çok pahalı. Ben şuan bilmiyorum fatura daha gelmedi ama Türkiye'den ucuz.

Bnde cinsiyet tahmini istesem tam 9 haftalıkken

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar bizede tahminde bulunurmusunuzz 9+5 burda :)

Eklentiler

• IMG-20150318-WA0000.webp
    12 KB · Görüntüleme: 66
Avustiryada 300 euro canim ..ama 22 haftafa yapiliyo..

Canım akşam yabancı sitelerde baktım biraz bu teste. Sizin orda yapılma haftası daha doğruymuş. Çünkü bebeğin hücrelerinin anne kanına tam anlamıyla karışması 24. Haftayı buluyormuş. Benim gibi erken haftalarda anne kanında yalnızca %5 bebek dnası varmış bu da yanıltıcı olabiliyormuş. 22 hafta çok uygun bir hafta okuduğum kadarıyla.

[QUOTE="sankiumrumda, post: 40055492, member: 643879" akşam yabancı sitelerde baktım biraz bu teste. Sizin orda yapılma haftası daha doğruymuş. Çünkü bebeğin hücrelerinin anne kanına tam anlamıyla karışması 24. Haftayı buluyormuş. Benim gibi erken haftalarda anne kanında yalnızca %5 bebek dnası varmış bu da yanıltıcı olabiliyormuş. 22 hafta çok uygun bir hafta okuduğum kadarıyla.[/QUOTE]
Kizlar bide intellugender boy girl diye evde yapilan cinsiy et test varmis yapan varmu ise yariyor mu ???

Intelligender boy girl testine hic guvenmeyin arkadaslar o da fos cikti

Kac haftalik olunca anliyosun acaba benimki 7+5 daha erken dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…