çok tşkler bitanemHayirli olsun çok sevindim
Bence erkek gibi.saglikli bebislersat'a göre 11+2 yiz. usg'ye göre 11+5 çıktık. cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar???? :)
Kesin kızsat'a göre 11+2 yiz. usg'ye göre 11+5 çıktık. cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar???? :)
Erkek bncesat'a göre 11+2 yiz. usg'ye göre 11+5 çıktık. cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar???? :)
Hayirli olsun darisi basima ins...yarını bekleyemedim bugünden gittim doktora çok şükür sağlıklı görünüyo bebeğim :) birde cisiyetimiz belli oldu doktorum oğlumun pipisinin resmini verdi :) Allah'ın izniyle bir oğlum olacak. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin insallah :)
Belkide tanisiyoruzdur adim meltemAaa inan mıyorum bende ordanım ya kimsin kiz sen tanışıyomuyuz yoksa
Ilk resimde kesin kiz cikinti yok canim ama ikinci resimde de sanki cikinti var ama kiz diyorum ...sat'a göre 11+2 yiz. usg'ye göre 11+5 çıktık. cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar???? :)
Kac haftaluk ogrendin canim cogunluk be demisti burada :) tuttumy tahmunler ?okty-nghn .!.:yarını bekleyemedim bugünden gittim doktora çok şükür sağlıklı görünüyo bebeğim :) birde cisiyetimiz belli oldu doktorum oğlumun pipisinin resmini verdi :) Allah'ın izniyle bir oğlum olacak. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin insallah :)
çok sağol tahminin için canım :)Bence erkek gibi.saglikli bebisler
teşekkür ederim canım :)Kesin kız
teşekkür ederim tahminin için canım . oğlan da olsa bizim kız da olsa bizim ilk çocuk olcak neticede :)Ilk resimde kesin kiz cikinti yok canim ama ikinci resimde de sanki cikinti var ama kiz diyorum ...
Demekki annelerin hissettikleride onemli :)) sen kiz hissetmistin ..Kızlar hepinize merhaba :) bugün kan sonucum geldi ve benim kızım geliyor :) doktor pipi resmi vermişti hatta burada da erkek olduğunu düşünmüştük ama harmony test sonucu %99 kız :)
Demekki annelerin hissettikleride onemli :)) sen kiz hissetmistin ..
Harmony test ne demek canımYok canım ben hiçbir şey hissetmemiştim kız istiyordum sadece :)
Neden harmony test istedi doktor peki?Kızlar hepinize merhaba :) bugün kan sonucum geldi ve benim kızım geliyor :) doktor pipi resmi vermişti hatta burada da erkek olduğunu düşünmüştük ama harmony test sonucu %99 kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?