Ben cok arastirdim onu.hatta tv de bile cikti cogu insan yalan diyor.Canim yuzde 80 dogru cikiyo diyorlar dogrumu degilmi ??
Ben denemedim canim tv de izledim net te arastirdim.yalan oldugunu soyledi kadin dogumcularYaa.. Canım deneyimi paylaşır mısın bizimle? Dün bende öyle okudum o da yanıltıyormuş.
Ben denemedim canim tv de izledim net te arastirdim.yalan oldugunu soyledi kadin dogumcular
Canim tam nubunun oldugu yer net deil dikkatlu bakinca kiz bence ... hayirli olsun sen ne hissediyorsun belurtiler ne??Eki Görüntüle 1462501
Kızlar 11+2 hız görüntü kötü ama yorumlarınızı bekliyorum heyecanla......
Bnde cinsiyet tahmini istesem tam 9 haftalıkken
Kızlar Sizinkiler daha çok küçük 11. Haftadan sonra ancak genital nub la ilgili fikir yürütülebilir. Sevgiyle kalın 11. Haftada fotoları tekrar paylaşın.Kizlar bizede tahminde bulunurmusunuzz 9+5 burda :)
cnm bende kız hissediyorum ama bugün gittiğim doktor pek güven vermese de yorum yaptı buyuk ihtimal erkek dedi.asil doktorumuza yarin gidicez.Canim tam nubunun oldugu yer net deil dikkatlu bakinca kiz bence ... hayirli olsun sen ne hissediyorsun belurtiler ne??
Valla helal olsun ne doktorlar var 11 haftafa biliyo ben 17 deyim doktor kiza benziyo demekten baska tek kelime etnedicnm bende kız hissediyorum ama bugün gittiğim doktor pek güven vermese de yorum yaptı buyuk ihtimal erkek dedi.asil doktorumuza yarin gidicez.
ben başta acayip eksi tuzlu ve acı ve et yedim şimdi hiçbirini midem kaldırmiyor en çok tatlı yiyorum tuzsuz şeyler tercih ediyorum eskiye tahammül edemiyorum. Bunların haricindede mide bulantısı yaşamadım başkada bir belirti yok. Sevgiler.
Görüntü net degil ama kiza benzettim nubunuEki Görüntüle 1462501
Kızlar 11+2 hız görüntü kötü ama yorumlarınızı bekliyorum heyecanla......
Bende sastim cnm VallaValla helal olsun ne doktorlar var 11 haftafa biliyo ben 17 deyim doktor kiza benziyo demekten baska tek kelime etnedi(( ama yanilan dojtor da cok oluyo..
saol cnm yorumun için. Bende öyle hissediyorum.Görüntü net degil ama kiza benzettim nubunu
Buyuk ihmital kizzz.. kac haftalik ?Bi daha bi bakın cinsiyetine bebeğiminEki Görüntüle 1463413 :)
Kız canim hayırlı olsunBi daha bi bakın cinsiyetine bebeğiminEki Görüntüle 1463413 :)
Kesin kız hayırlı olsun Bebisin ogrenince yazinKızlar biz bugün 12+1 olduk. Bir tahmin alabilir miyiz?
Azracım özellikle senin yazmanı bekliyordum. Burdaymışsın çok sevindim. Yazarım canım çok sağol.Kesin kız hayırlı olsun Bebisin ogrenince yazin
Baska foto varsa ekle bakayim net görünmüyor nubu erkege egilimli sanki ama net olmadigi icin kararsiz kaldim hislerim de erkek gibi geldibi de benim bebeğime bakın kızlar :) ben nub a göre baktım ama anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?