Belki bebisin süpriz yapar gosterir pipisini yaz haberini bekliyorum merakla hayirlisi inşallah ben oglumu 25 haftada ogrenmisdim bu arada kesin kız demişti dk 4 boyutluda gösterdi pipiyi şok olmustuk ikinci bebegimde gostermeyince kafamda acaba olustu ma artık eminim kızım olacagina allah seninle gönlüne göre versinPersembe ogleye kalmaz yazariim cabim :) icimde hala bi acrba var annelerde hisseder var :) ama yuzde 30 lara indi ama umudum :)
Kizlar hep hayirlisi diye dua ediyorum gonul oglan istiyor ama hayirli deilse hepsi kiz olsun ..hayirlisi yaa egerki erkek derse esim cokook mutlu olacak :))) mutlaka yazarim cok tesekkurler canim azrada olmasa napardik burda birbirimize destek oluyoruz okadar haftayi burda gevirdim ben yoksa gecmezdi :))Belki bebisin süpriz yapar gosterir pipisini yaz haberini bekliyorum merakla hayirlisi inşallah ben oglumu 25 haftada ogrenmisdim bu arada kesin kız demişti dk 4 boyutluda gösterdi pipiyi şok olmustuk ikinci bebegimde gostermeyince kafamda acaba olustu ma artık eminim kızım olacagina allah seninle gönlüne göre versin
Mervecim Allah insllah gonlune gore verir bi supriz yapar.benim de bi kizim var 2. Gebeligim icinden erkek geciyor olmasa da uzulmeyin sonra cok pisman olursunuz kizimiza baci olur fena da olmaz yani.benim kiz kardesim yok cok isterdim.3 abim var.Kizlar hep hayirlisi diye dua ediyorum gonul oglan istiyor ama hayirli deilse hepsi kiz olsun ..hayirlisi yaa egerki erkek derse esim cokook mutlu olacak :))) mutlaka yazarim cok tesekkurler canim azrada olmasa napardik burda birbirimize destek oluyoruz okadar haftayi burda gevirdim ben yoksa gecmezdi :))
hadi yaa, hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınızaErkekmiş bebeğim
Canim ben ilk erkek olsun gerisi kiz olsun heo derdim :) ikiside tek kalmasin istiyorum benim ablam bende 1 yas buyuk cok guzel hep birbirimize destegiz zaten bu kizza artik ikinciyide kiz istiyorum sonradda 2 de oglus olmasin hic tek kalnasinlar istiyorum :)) esim beni erkek diye cok alistirdi bende kesin erkek beklerken kizi duyunca sok oldum baya bi alisamadim ne yalan soyleyim :) ama simdi yarin bikeZdaga gidip kiz olduna emin olmak istiyorum . Zaten genelde benim cevremden cogunlugun ilj bebis yafa bebisler kiz.Kizlar hep hayirlisi diye dua ediyorum gonul oglan istiyor ama hayirli deilse hepsi kiz olsun ..hayirlisi yaa egerki erkek derse esim cokook mutlu olacak :))) mutlaka yazarim cok tesekkurler canim azrada olmasa napardik burda birbirimize destek oluyoruz okadar haftayi burda gevirdim ben yoksa gecmezdi :))
Bencede kiz cikinti yok :)Günaydın seker anneler
Az önce ultrasonda n çıktım 13+4
Doktorum cinsiyet kesin değil ama kız gibi dedi sizlerden yorum bekliyorum lütfen ☺☺Eki Görüntüle 1468173
4 yaşında kızım var canım erkek olmasını çok istemistim sağlıkla tabiBencede kiz cikinti yok :)
kıza çok benziyor gerçekten canımGünaydın seker anneler
Az önce ultrasonda n çıktım 13+4
Doktorum cinsiyet kesin değil ama kız gibi dedi sizlerden yorum bekliyorum lütfen ☺☺Eki Görüntüle 1468173
Ohaa pipiye bakk :)) gordugum en net erkek bebis bu.. kac haftalik canim hayirli olsun ...bakın teyzeleri tahminleri alayım :))
Canim seninkinide cok merak ediyorum kutlaka yaz iki oglan vardi demi kiz bekleniyo :) hadi hayirlisi...Ay bende bugün gidiyorum bir buçukta randövum var bakalım sonuç ne olacak
13. haftaya girdik canım :)Ohaa pipiye bakk :)) gordugum en net erkek bebis bu.. kac haftalik canim hayirli olsun ...
Cıkıntıyı gördüm erkek cnmmbakın teyzeleri tahminleri alayım :))
Erkek canim hayırlı olsunbakın teyzeleri tahminleri alayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?