dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Diyorsun :) hayirlisi olsun kız kiz çocuğu gibi pembis pembis suslenmez ama papyonlar aliriz onada artik

Persembe ogleye kalmaz yazariim cabim :) icimde hala bi acrba var annelerde hisseder var :) ama yuzde 30 lara indi ama umudum :)
Belki bebisin süpriz yapar gosterir pipisini yaz haberini bekliyorum merakla hayirlisi inşallah ben oglumu 25 haftada ogrenmisdim bu arada kesin kız demişti dk 4 boyutluda gösterdi pipiyi şok olmustuk ikinci bebegimde gostermeyince kafamda acaba olustu ma artık eminim kızım olacagina allah seninle gönlüne göre versin

Kizlar hep hayirlisi diye dua ediyorum gonul oglan istiyor ama hayirli deilse hepsi kiz olsun ..hayirlisi yaa egerki erkek derse esim cokook mutlu olacak :))) mutlaka yazarim cok tesekkurler canim azrada olmasa napardik burda birbirimize destek oluyoruz okadar haftayi burda gevirdim ben yoksa gecmezdi :))

Mervecim Allah insllah gonlune gore verir bi supriz yapar.benim de bi kizim var 2. Gebeligim icinden erkek geciyor olmasa da uzulmeyin sonra cok pisman olursunuz kizimiza baci olur fena da olmaz yani.benim kiz kardesim yok cok isterdim.3 abim var.

Ben de cok merak ediyorum ama ogrenmek de istemiyorum supriz olsun diye.doktorum soylerse de kimseye soylemeyim diyorum tabi ki dayababilirsem

Günaydın seker anneler
Az önce ultrasonda n çıktım 13+4
Doktorum cinsiyet kesin değil ama kız gibi dedi sizlerden yorum bekliyorum lütfen ☺☺

Canim ben ilk erkek olsun gerisi kiz olsun heo derdim :) ikiside tek kalmasin istiyorum benim ablam bende 1 yas buyuk cok guzel hep birbirimize destegiz zaten bu kizza artik ikinciyide kiz istiyorum sonradda 2 de oglus olmasin hic tek kalnasinlar istiyorum :)) esim beni erkek diye cok alistirdi bende kesin erkek beklerken kizi duyunca sok oldum baya bi alisamadim ne yalan soyleyim :) ama simdi yarin bikeZdaga gidip kiz olduna emin olmak istiyorum . Zaten genelde benim cevremden cogunlugun ilj bebis yafa bebisler kiz.

KIZLAR BISEY SORACAGIM ETRAFINIZDA DUYDUKLARINIZA GORE ERKEK DENIP KIZA DONENMI COK KIZ DENIP ERKEGE DONEN MI ???

Ay bende bugün gidiyorum bir buçukta randövum var bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…