Bu bebis nb için küçük galiba kaç haftalık nuba çizgisi görünmüyorBenim bebeqim icinde tahminde bulunurmusun :)
9 haftalik suan :) kac haftalik olunca anlasilio ki ???Bu bebis nb için küçük galiba kaç haftalık nuba çizgisi görünmüyor
Ben genelde 11-12-13 de anliyorum senin bebisin küçük nub çizgisini goremedim belki diger arkadaslar anlar9 haftalik suan :) kac haftalik olunca anlasilio ki ???
Tmm tsk ederim azra : )Ben genelde 11-12-13 de anliyorum senin bebisin küçük nub çizgisini goremedim belki diger arkadaslar anlar
10 haftadan sonra görüntü eklersen yorum yaparim bebisin hayırlı olsun gönlünden geçen olur inşallahTmm tsk ederim azra : )
Merhaba arkadaslar benim bebisime de yorum yapar misinizzz[/QUO
Çizgisi parelel ama bence bu bebis erkek
Tamm eklerim insallah . Bu arada10 haftadan sonra görüntü eklersen yorum yaparim bebisin hayırlı olsun gönlünden geçen olur inşallah
Çıkıntı yok nun çizgisi parelel kordonu parelel bu teoriye göre kız olmasi lazım ama benim içimden erkek gecti hayırlısi öğrenince yaz merak ettimAgzina saglik canim cok tesekkur ederim yarin kendi doktoruma gidicm insallah tahminini soyler birde su fotomuz var :)
Ilk bebis mi canim sen ne istiyordun ??Herkes erkek demişti
Yazarim canim ben de % 99 erkek hissediyorumÇıkıntı yok nun çizgisi parelel kordonu parelel bu teoriye göre kız olmasi lazım ama benim içimden erkek gecti hayırlısi öğrenince yaz merak ettim
Erkekmiş bebeğimay bu da kızzz, bugün hiç erkek göremedim sanki daha
Kız demistin bugün doktor erkek dedi hayirlisi[/QUOTE][QUOT3, post: 40127006, member: 254233"]Alpmerve yeni usg görüntünün goremedim doktor yorum yapmadimi bebisine ben ne demiştim senin bebisde hatirlayamadim
Çıkıntı yok nun çizgisi parelel kordonu parelel bu teoriye göre kız olmasi lazım ama benim içimden erkek gecti hayırlısi öğrenince yaz merak ettim
Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah[/QUOTE]Kız demistin bugün doktor erkek dedi hayirlisi
Buda mi kiz ?2. bebegim Merve hanım gönlümden gecen erkekti ılki kızdı:)
Canim kendini kotu hissetmen normal benimde ilk bebisimdi ne hikmetse sanki bin kere dogurmus diye benim bebis erkek diye ve kendimi alistirdim ve kiz cikti sok oldum senin gjbi 15 haftada dedi doktor deisecek diye beklemek yerine bebise kendibi haziurlamak daha kolay merak etme 3 haftaya kendni kizini beklerken buluyosun :) sjmdi 18 haftaluk persembe gene gudecem artik kesin belli olur haber ederim :))Teşekkür ederim tahmin için :)). Benim icimden hep prens geçiyor böyle bi istek var amailk hamilecikti mim bu konuda kızıyorum kendime ama engel olamiyorum. Hayitli sağlıklı olmasi önemli ve o şekilde yetiştirmek ama. düşündgm icin kötü hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?