dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Alpmerve yeni usg görüntünün goremedim doktor yorum yapmadimi bebisine ben ne demiştim senin bebisde hatirlayamadim

Merhaba arkadaslar benim bebisime de yorum yapar misinizzz

Eklentiler

• 20150324_164649.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 20150324_164639.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 95
Agzina saglik canim cok tesekkur ederim yarin kendi doktoruma gidicm insallah tahminini soyler birde su fotomuz var :)

Eklentiler

• 20150324_164631.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 83
Agzina saglik canim cok tesekkur ederim yarin kendi doktoruma gidicm insallah tahminini soyler birde su fotomuz var :)
Çıkıntı yok nun çizgisi parelel kordonu parelel bu teoriye göre kız olmasi lazım ama benim içimden erkek gecti hayırlısi öğrenince yaz merak ettim

Çıkıntı yok nun çizgisi parelel kordonu parelel bu teoriye göre kız olmasi lazım ama benim içimden erkek gecti hayırlısi öğrenince yaz merak ettim
Yazarim canim ben de % 99 erkek hissediyorum

[QUOT3, post: 40127006, member: 254233"]Alpmerve yeni usg görüntünün goremedim doktor yorum yapmadimi bebisine ben ne demiştim senin bebisde hatirlayamadim[/QUOTE]
Kız demistin bugün doktor erkek dedi hayirlisi

[QUOT3, post: 40127006, member: 254233"]Alpmerve yeni usg görüntünün goremedim doktor yorum yapmadimi bebisine ben ne demiştim senin bebisde hatirlayamadim
Kız demistin bugün doktor erkek dedi hayirlisi[/QUOTE]
Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Kız demistin bugün doktor erkek dedi hayirlisi
Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah[/QUOTE]
Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??

Canim kendini kotu hissetmen normal benimde ilk bebisimdi ne hikmetse sanki bin kere dogurmus diye benim bebis erkek diye ve kendimi alistirdim ve kiz cikti sok oldum senin gjbi 15 haftada dedi doktor deisecek diye beklemek yerine bebise kendibi haziurlamak daha kolay merak etme 3 haftaya kendni kizini beklerken buluyosun :) sjmdi 18 haftaluk persembe gene gudecem artik kesin belli olur haber ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…