dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

aminnnnn :) teşekkür ederim güzel mesajin icin dr bile yanilabiiyormus bazen. Pek cok tahmib var biz merak edip durarken iyi oluyor ilgilenmek heycanli :) aslinda ben cocuk filan düşünen biri hic değildim.oldu ve hemen sevgiside düştü. İnşallah dogdugundada senin dedigin gibi yasarim.

ahhh beni anlamissin ayni duygular ons

inşallah persembe yaz merak ettim bende. Ben ikili test icin gitmistim kendi doktoruma gidemedim. Suratsiz bir dr du yaninda asistan baska öğrenciler her zaman ekrana bakardim bu sefer bebisi goremedim bile 13+ 4 du o gün cinsiyet tahmini edebiliyor mu dedim daha erken dedi ya bakmak istemedi yada hani erkek olunca bi haftalrda belli ediyormus ya kiza alistiriyim kendimi :)

Persembe ogleye kalmaz yazariim cabim :) icimde hala bi acrba var annelerde hisseder var :) ama yuzde 30 lara indi ama umudum :)

Anlayan arjadaslar benim icin arkadasimin bebisi bi yorumlasin herkes ?? 12 +3 bekluyorum ...

Eklentiler

• IMG-20150324-WA0003-1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 112
tek erkek isteyen ben değilmişim sevindim.ben hala doğumda bi sürpriz olmasını bekliyorum.ben 32 haftalığım bu arada hala değişecek die bekliyorum her gittiğimde.bu sefer erkek diyecek ve ben mavi mavi kıyafet elcam diyorum ama olmuyo ama önce sağlık sıhhat ve hayırlı bi evlat istiyorum tabiki

Aynen :)) allahim ikisininde yoklunu gosyermesin tabikode ama gonul birini istiyo ne yalan soyleyelim ki :) resmi varmu canim koy bi bakiyim ??

işte resmi.çok tatlı.burda 13 haftalıktı.eli bile belli oluyor :)

Eklentiler

• bebekk.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 104
,
[QdTE="Merve pamuk, post: 40130461, member: 661335"]Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah[/QUOTE]
Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??[/QUOTE]
852 . sayfada

,
[QdTE="Merve pamuk, post: 40130461, member: 661335"]Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
852 . sayfada[/QUOTE]
Anlamadim canim ??

Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??
852 . sayfada[/QUOTE]
Anlamadim canim ??[/QUOTE]
,
[QdTE="Merve pamuk, post: 40130461, member: 661335"]Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
852 . sayfada[/QUOTE]
Canim seninkine kesin kiz deniyodu erkek cikmis ya bi yollasana resmini ??

[QUOTE="alpmerve, post: 40133901, member: 65485yokmus 2 . sayfada[/QUOTE]
Anlamadim canim ??[/QUOTE]
Kiz denen fotoyu sormuşsun da 852.sayfada[/QUOTE]
Canim aslinda sebinkinde kesib kizluk bi durum yokmus cikinti var net gorukmuyo ve ben senin bebiso hatirliyorum yorum yapamamistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…