aminnnnn :) teşekkür ederim güzel mesajin icin dr bile yanilabiiyormus bazen. Pek cok tahmib var biz merak edip durarken iyi oluyor ilgilenmek heycanli :) aslinda ben cocuk filan düşünen biri hic değildim.oldu ve hemen sevgiside düştü. İnşallah dogdugundada senin dedigin gibi yasarim.Kizma canm kendine illaki gonul birini ister bunu hepimiz dusunmusuzdr hem sen bize bakma dr degiliz yanilma.ihtimalimiz cok egegr kiz ise de yuzunu gordugunde ona olan sevgine sende inanamazsin o dogunca bu dusuncenden. Eser kalmaz vicdan azabi.duyma yani ins gonlune gore saglikli bi sekilde kucaklarsin
ahhh beni anlamissin ayni duygular onsCanim kendini kotu hissetmen normal benimde ilk bebisimdi ne hikmetse sanki bin kere dogurmus diye benim bebis erkek diye ve kendimi alistirdim ve kiz cikti sok oldum senin gjbi 15 haftada dedi doktor deisecek diye beklemek yerine bebise kendibi haziurlamak daha kolay merak etme 3 haftaya kendni kizini beklerken buluyosun :) sjmdi 18 haftaluk persembe gene gudecem artik kesin belli olur haber ederim :))
inşallah persembe yaz merak ettim bende. Ben ikili test icin gitmistim kendi doktoruma gidemedim. Suratsiz bir dr du yaninda asistan baska öğrenciler her zaman ekrana bakardim bu sefer bebisi goremedim bileCanim kendini kotu hissetmen normal benimde ilk bebisimdi ne hikmetse sanki bin kere dogurmus diye benim bebis erkek diye ve kendimi alistirdim ve kiz cikti sok oldum senin gjbi 15 haftada dedi doktor deisecek diye beklemek yerine bebise kendibi haziurlamak daha kolay merak etme 3 haftaya kendni kizini beklerken buluyosun :) sjmdi 18 haftaluk persembe gene gudecem artik kesin belli olur haber ederim :))
Persembe ogleye kalmaz yazariim cabim :) icimde hala bi acrba var annelerde hisseder var :) ama yuzde 30 lara indi ama umudum :)inşallah persembe yaz merak ettim bende. Ben ikili test icin gitmistim kendi doktoruma gidemedim. Suratsiz bir dr du yaninda asistan baska öğrenciler her zaman ekrana bakardim bu sefer bebisi goremedim bile13+ 4 du o gün cinsiyet tahmini edebiliyor mu dedim daha erken dedi ya bakmak istemedi yada hani erkek olunca bi haftalrda belli ediyormus ya kiza alistiriyim kendimi :)
Hmm cok sevindim senin aduna :) hayirli olsun ...erkek dediler Merve hanım hayırlısı
Aynen :)) allahim ikisininde yoklunu gosyermesin tabikode ama gonul birini istiyo ne yalan soyleyelim ki :) resmi varmu canim koy bi bakiyim ??tek erkek isteyen ben değilmişim sevindim.ben hala doğumda bi sürpriz olmasını bekliyorum.ben 32 haftalığım bu arada hala değişecek die bekliyorum her gittiğimde.bu sefer erkek diyecek ve ben mavi mavi kıyafet elcam diyorum ama olmuyoama önce sağlık sıhhat ve hayırlı bi evlat istiyorum tabiki
Hmm .. paralel gercekten :)işte resmi.çok tatlı.burda 13 haftalıktı.eli bile belli oluyor :)
Erkek gibi geldi banaAnlayan arjadaslar benim icin arkadasimin bebisi bi yorumlasin herkes ?? 12 +3 bekluyorum ...
Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??[/QUOTE],
[QdTE="Merve pamuk, post: 40130461, member: 661335"]Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
852 . sayfada[/QUOTE]Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??
Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??[/QUOTE],
[QdTE="Merve pamuk, post: 40130461, member: 661335"]Çok sevindim gerçekten nubu parelel di hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
852 . sayfada[/QUOTE]Canim kiz denen fotosunu budaha atarmusin ? Yada kacinci sayfada ??
Erkek ya :))Erkek gibimi sence orada.benim içinde hala kızmış gibi bi his var gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?