dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bencede hepjnizinki erkek :))[/QUOTE]
Deme kız ozaman azrayla benimki kız olsun seninkide erkek olmazmı bacım

Deme kız ozaman azrayla benimki kız olsun seninkide erkek olmazmı bacım
Haha zaten gonul onu istedigi icin oyle dedim canim :) sabahat seninki kac haftalik canim ???[/QUOTE]
16+0 yani 17 girdik ama tıkyok ya sizinkileri enazından bişeye benzetiyolar bende oda yok heralde benimki bişeye benzemiyo

OTE="Ceycey61, post: 40180456, member: 598478"]Buyrun burdan yakın
Geçen haft 10+4 te erkeğe benzeten doktor
Bugün 12 +0 da kız gibi dedi
%50 %50 yiz suan
Bugünün resimlerini ekliyorum kızlar yorum bekliyorumm
Bu arada kalp atıs hızımız 170
Ve bebiş aşağıda [/QUOTE]
CeyCey kiz simdide gercek kizim diyo :) fotosu simdi cok net cikinti yok ve kordon paralel senin bebis hafta hafta pozisyon yapiyo :))

Haha zaten gonul onu istedigi icin oyle dedim canim :) sabahat seninki kac haftalik canim ???
16+0 yani 17 girdik ama tıkyok ya sizinkileri enazından bişeye benzetiyolar bende oda yok heralde benimki bişeye benzemiyo[/QUOTE]
Neyse cigunu bitirdik azi kaldi artik ogrenecez ibsallah...

16+0 yani 17 girdik ama tıkyok ya sizinkileri enazından bişeye benzetiyolar bende oda yok heralde benimki bişeye benzemiyo
Neyse cigunu bitirdik azi kaldi artik ogrenecez ibsallah...[/QUOTE]
İnşallah bakalım nekadar sabrede bilicem gitmeden doktor 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona geldedi ama okadar sabredermiyim bilmiyorum neyse siz öğreninde bende ona göre cesaretleneyim

Benim karnim da oyle 2 bucukdan sonra cikti ama simdi gorsen 5 aylik sanirsiniz.tabi gaz ve hazımsızlik var.ilk gebeligimde 5 ay dan sonra cikti.bu hrmen cikti

Benim ilk gebeliğim yemek yiyince hele gerçekten çok belli oluyor. Niye böyle bilmiyorum.

CeyCey kiz simdide gercek kizim diyo :) fotosu simdi cok net cikinti yok ve kordon paralel senin bebis hafta hafta pozisyon yapiyo :))[/QUOTE]
Vallahi ya annesine tam bi sevinc yasatamadı
2 haftaya netleşir sanırım sonradan bi pipi görürsek şaşırmam

Kızlar ben pek bilmiyorum aslında ama yorumsuz kalmayın diye tahmin ediyorum :) Tecrübeliler net söyleyebilirler Allah sağlıklısını versin, gönlünüze göre versin inşallah

Eki Görüntüle 1471482 12+1 günlük resim sizce cinsiyeti ne kızlar ??
Ben erkek diyorum :)

Kızlar benim bebise de yorum yaparmisinizEki Görüntüle 1471564
Tam anlayamadm ama erkeğe benzettim canım

bana da tahminnn
Seninkini kıza benzettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…