- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Canım zaten yinede erkek olabilir çünkü ben tam kıza benzetemedim açıkcası :)Canım doktorda baya dikkatli baktı o bacak mı diye. O da emin olamadı, net birşey diyemem dedi, kız gibi dedi. Saol canım yorum için.
Canım zaten yinede erkek olabilir çünkü ben tam kıza benzetemedim açıkcası :)
Kiz gibi canim cok net deil ama emin olamadim.. kac haftalik dokor bisey deemdimi ?Benim bebeğimin de cinsiyeti yorumlayacak olan birileri var mı acaba
Eki Görüntüle 1481721 Eki Görüntüle 1481720
Kiz gibi canim cok net deil ama emin olamadim.. kac haftalik dokor bisey deemdimi ?
Kesin erkekKizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
PrensesCanım, 2 fotosunu daha ekliyorum. Yorum yaparsan çok sevinirim.
Prenses
Hadi bakalim hayirlisi 16 nisanda kontrolum var yazarim ins cnmKesin erkek
Allah bilir ama haftasına göre çıkıntısının olması gerekirdi. Bende kız diyorum o nedenle.14+4 haftalık. Doktor küçük daha dedi
Kesin erkek pipi ortada zaten ben burdayım diyoSizce bebeqimin cinsiyeti erkekmi doktor kesin erkek d2ei cikintisi iste dedi ama ben erken doye bise demek istemedim kesin emin olmak istiyorum 14+6 qunluk bebeqimEki Görüntüle 1481900
Allah bilir ama haftasına göre çıkıntısının olması gerekirdi. Bende kız diyorum o nedenle.
Sen ne istiyordun canim kiz mi ?? Pek deisecege benzemiyor :)) annesi bebisim sana insafli davrandi sebi merakta birakmadi... bak ben bebise annesine kendibi 20 haftaya kadar merakta biraktok orendimde insallah 21 bucuk hafta olacak ....Ya doktor erkek dedi sasirdim kiz diodu herkez belirtiler oleydi birden erkek diyince sasirdim yanilma olabilirmi dedim ama bilmiorum hayirlisi ilk bebeqim zaten bakalim haftaya qene qidcem ne dicek bekliorum
Cabim resimde neden 17+2 yaziyo??Ya doktor erkek dedi sasirdim kiz diodu herkez belirtiler oleydi birden erkek diyince sasirdim yanilma olabilirmi dedim ama bilmiorum hayirlisi ilk bebeqim zaten bakalim haftaya qene qidcem ne dicek bekliorum
Bilmem cnm bebek 14+6 diCabim resimde neden 17+2 yaziyo??
17 haftalik olmasi imkansiz yeni evlendim benBilmem cnm bebek 14+6 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?