Ay canım kız olsun bizim olsun yaaaInanit misin ayni seyi yasadim...ben hep erkek hissettim.belki psikolojiktir benim ki bi tane kizim var 7 yasinda hep kendimi bunda erkek olarak dusundum.dr dun bana kiz gibi dedi.ve ben de senin gibi cikinti gordum erkek diyecek dedim icimden..kismet canim bende kizlari alir alisverise giderimbabamizin cani saolsun..3. Ye insallah.
Cumlemizin yavrusunu bagislasin.ilk bebeginizin kiz olmasi fevkulade bisey anlatamam....kizlarda dogustan bi anaclik var zaten..birde arada 8 yas olacak..onun icin kizima kardes konusunda cok guveniyorum.zeten o cok istedi ama o da erkek istiyordu.kiz a da sevindiBenim gönlümden geçen kız, ama erkek olursa da çok sevinirim tabii ki. Ama nedense bekarken falan hep hayal kurduğumda ilk kız çocuk hayal ederdim. Hayırlısı olsun tabii ki, Allah gönlümüze göre versin inşallahAllah bağışlasın, maşallah kızına da
Aminnnn Allah isteyen herkese gonlune gore nasip etsin...bi ara bi yazi vardi 2 kizin varsa sigortalisin 1 kizin 1 oglun varsa bagkurlusun,2 oglun varsa yesil kartlisin...Ay canım kız olsun bizim olsun yaaaKızların yeri başkadır bencee 3 kızın olsun cennetlik olursun :) Ne güzel arkadaş arakdaş gezersiniz ooohh Tabi Allah sağlıklısını versin hayırlısını versin. Gölüne göre 1 erkek de versin hayırlısıyla :)
Cumlemizin yavrusunu bagislasin.ilk bebeginizin kiz olmasi fevkulade bisey anlatamam....kizlarda dogustan bi anaclik var zaten..birde arada 8 yas olacak..onun icin kizima kardes konusunda cok guveniyorum.zeten o cok istedi ama o da erkek istiyordu.kiz a da sevindi
Sen de benim gibisin.2 abim 1 de erkek kardesim var..ben tek kizim anneme hep kizdim..o da bana sen yap diyordu kizina kuz kardes...Amin canım inşallah. Ne güzel büyütmüşsün birini, darısı miniğe de inşallahArkadaş olurlar, kız kardeşim olmasını ben çok isterdim ama maalesef yok. Hayırlısı inşallah
HahahAminnnn Allah isteyen herkese gonlune gore nasip etsin...bi ara bi yazi vardi 2 kizin varsa sigortalisin 1 kizin 1 oglun varsa bagkurlusun,2 oglun varsa yesil kartlisin...ben de sigortali olacam Allah in izniyle
Sen de benim gibisin.2 abim 1 de erkek kardesim var..ben tek kizim anneme hep kizdim..o da bana sen yap diyordu kizina kuz kardes...
Delly kiz senin bu kacinci cocuk ac oglan kac kix ??Kayınvalidem erkek gibi deyince biraz bozuldu sanırım. Kesin dememiş dedi :)) 2 oğlu var. Gelinlerdeydi umut :)) Şimdilik tek gelin benim. Eğer erkek olursa, 2. için baskılar artar, yine benim başıma patlar bu iş
Tabi ki hemen verdim...o cok istiyordu insallah bi kizin daha olur dediAnnen verdin mi havadisi canım, bak yapıyorum işte diye
Ben erkeğe benzettim :)Eki Görüntüle 1486665 peki bukuzmi erkekmi sizce
Canım bu haftalarda hem kız da hem de erkek de çıkıntı oluyor. O yüzden karıştırıyorlar. Bana doktor çıkıntıyı defalarca gösterdi ama Nub teorisini daha önce okumuştum erkek dediğine ikna olmadım. Sonra buraya koydum resmini buradaki arkadaşlarda erkek dedi ama verici Allah şimdi de kız dedi doktor :)Hayırlı evlat olsun, sağlıkla gelsin prensesiniz canıımm
Saol yorum için canım
Evet, işte doktor da ona dedi sanırım bir çıkıntı görüyorum diye. 2 kere gösterdi bana da. Hatta bana da diyor siz de görüyor musunuz diyeDedim valla nub falan baya araştırmıştım ama ben de bilemedim şimdi 10 gün içinde gitsem biraz daha net belli olur mu? Ya da 3 hafta daha bekliceem Demek kkesin erkek dedikten sonra değişti seninki :) Hadi bakalım hayırlısı :)
Canim onun ilk bebegi..ilk gelin ayricaDelly kiz senin bu kacinci cocuk ac oglan kac kix ??
Canım geçenkinde kıza daha çok benziyordu. Bu haftalarda çıkıntı olması normal. Çünkü kızlarda da erkeklerde çıkıntı oluyor. Büyürse erkek aşağı doğru yerleşirse kız oluyor. Her çıkıntı erkek demek değil :) sağlıklı ve güzel huylu bir evlat olsun inşAllah :)Günaydın kızlar,
Kuzumun yeni fotoğraflarını ekliyorum. Normalde 11+2 ama ultrasonda 11+6 çıktı.
DearGrumpy @azra53 Merve pamuk meleksr teyzeleri tekrar yorumlarınızı bekliyoruz
Canım geçenkinde kıza daha çok benziyordu. Bu haftalarda çıkıntı olması normal. Çünkü kızlarda da erkeklerde çıkıntı oluyor. Büyürse erkek aşağı doğru yerleşirse kız oluyor. Her çıkıntı erkek demek değil :) sağlıklı ve güzel huylu bir evlat olsun inşAllah :)
Canım eğer 12 ya da 13 haftalıksa koz diyorum. Daha büyükse erkek diyorum.Kızlar lütfen bana tahminlerinizi söyleyin çok kötüyüm
Birde neden kötüsün canım?Kızlar lütfen bana tahminlerinizi söyleyin çok kötüyüm
Canım yinede 16. Haftaya kadar söylenenlere fazla inanma. En kesini 16-20 hafta arası oluyor.Amin canım, hepimizin evladı inşallah sağlıklı ve güzel huylu olurAy meraklanmam her geçen gün artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?