dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ay canım kız olsun bizim olsun yaaa Kızların yeri başkadır bencee 3 kızın olsun cennetlik olursun :) Ne güzel arkadaş arakdaş gezersiniz ooohh Tabi Allah sağlıklısını versin hayırlısını versin. Gölüne göre 1 erkek de versin hayırlısıyla :)

Cumlemizin yavrusunu bagislasin.ilk bebeginizin kiz olmasi fevkulade bisey anlatamam....kizlarda dogustan bi anaclik var zaten..birde arada 8 yas olacak..onun icin kizima kardes konusunda cok guveniyorum.zeten o cok istedi ama o da erkek istiyordu.kiz a da sevindi

Aminnnn Allah isteyen herkese gonlune gore nasip etsin...bi ara bi yazi vardi 2 kizin varsa sigortalisin 1 kizin 1 oglun varsa bagkurlusun,2 oglun varsa yesil kartlisin... ben de sigortali olacam Allah in izniyle

Amin canım inşallah. Ne güzel büyütmüşsün birini, darısı miniğe de inşallah Arkadaş olurlar, kız kardeşim olmasını ben çok isterdim ama maalesef yok. Hayırlısı inşallah

Amin canım inşallah. Ne güzel büyütmüşsün birini, darısı miniğe de inşallah Arkadaş olurlar, kız kardeşim olmasını ben çok isterdim ama maalesef yok. Hayırlısı inşallah
Sen de benim gibisin.2 abim 1 de erkek kardesim var..ben tek kizim anneme hep kizdim..o da bana sen yap diyordu kizina kuz kardes...

Aminnnn Allah isteyen herkese gonlune gore nasip etsin...bi ara bi yazi vardi 2 kizin varsa sigortalisin 1 kizin 1 oglun varsa bagkurlusun,2 oglun varsa yesil kartlisin... ben de sigortali olacam Allah in izniyle
Hahah Evet hatırladım.. İnşallah canım.. Benim de bu erkekse inşallah sonra bağkurluya dönerim hayırlısıyla
3 kızın varsa sırtın yere gelmez Biz 3 kızız. En küçük ben. Çok da memnunuz

Kayınvalidem erkek gibi deyince biraz bozuldu sanırım. Kesin dememiş dedi :)) 2 oğlu var. Gelinlerdeydi umut :)) Şimdilik tek gelin benim. Eğer erkek olursa, 2. için baskılar artar, yine benim başıma patlar bu iş

Kayınvalidem erkek gibi deyince biraz bozuldu sanırım. Kesin dememiş dedi :)) 2 oğlu var. Gelinlerdeydi umut :)) Şimdilik tek gelin benim. Eğer erkek olursa, 2. için baskılar artar, yine benim başıma patlar bu iş
Delly kiz senin bu kacinci cocuk ac oglan kac kix ??

Canım bu haftalarda hem kız da hem de erkek de çıkıntı oluyor. O yüzden karıştırıyorlar. Bana doktor çıkıntıyı defalarca gösterdi ama Nub teorisini daha önce okumuştum erkek dediğine ikna olmadım. Sonra buraya koydum resmini buradaki arkadaşlarda erkek dedi ama verici Allah şimdi de kız dedi doktor :)

Kizlar size tavsiyem arayi cok acmayin ilk bebek bekleyenler en fazla 4 yas olsun...

Kızlar lütfen bana tahminlerinizi söyleyin çok kötüyüm

Eklentiler

• DSC_1461.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 98
Günaydın kızlar,
Kuzumun yeni fotoğraflarını ekliyorum. Normalde 11+2 ama ultrasonda 11+6 çıktı.
DearGrumpy @azra53 Merve pamuk meleksr teyzeleri tekrar yorumlarınızı bekliyoruz
Canım geçenkinde kıza daha çok benziyordu. Bu haftalarda çıkıntı olması normal. Çünkü kızlarda da erkeklerde çıkıntı oluyor. Büyürse erkek aşağı doğru yerleşirse kız oluyor. Her çıkıntı erkek demek değil :) sağlıklı ve güzel huylu bir evlat olsun inşAllah :)

Amin canım, hepimizin evladı inşallah sağlıklı ve güzel huylu olur Ay meraklanmam her geçen gün artıyor

Amin canım, hepimizin evladı inşallah sağlıklı ve güzel huylu olur Ay meraklanmam her geçen gün artıyor
Canım yinede 16. Haftaya kadar söylenenlere fazla inanma. En kesini 16-20 hafta arası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…