Kac haftalik cabim bence buyuk ihtinal erkek...SiZce Kız Mı Erkek mi hanımlar??
Sen ne hissediyorsun doktor tahminde buluadimu ???12 haftalık ultrason görüntüsü bu ...
Kız sanırım canım..SiZce Kız Mı Erkek mi hanımlar??
Ben kıza benzettim. Belirgin bi nubu yok.SiZce Kız Mı Erkek mi hanımlar??
Canım bana erkek çıktı ama doktor kesin kız dedi. Öyle şeylere inanmamak gerekiyo.Çin takviminin otomatik hesaplaması yüzde99 doğru bence..Kendiniz hesaplamayın otomatik hesaplatın.Tutmadı diyenler yaşının karşısına bakanlar bence..Çinde yılbaşı şubatta o yüzden otomatik hesaplatın..
Bende mayis da düşünüyorum erkek cikiyor insallah tutar bende de.. Otomatik hesapladimÇin takviminin otomatik hesaplaması yüzde99 doğru bence..Kendiniz hesaplamayın otomatik hesaplatın.Tutmadı diyenler yaşının karşısına bakanlar bence..Çinde yılbaşı şubatta o yüzden otomatik hesaplatın..
Bana bu bebek kıź gibi geliyoKIZLAR EN SON GÖRÜNTÜMÜZ BUYDU BAŞKA YORUM YAPMAK İSTEYEN VAR MI CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN ÇARŞAMBA KONTROLÜM VAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM ÇOK HEYCANLIYIM
AmnnnnnniValla benimde gönlümde erkek evlat geçiyo açıkçası. Ama sanırım yine tutturamadik☺artıkta ısrar etmiyorum napalım kısmet değilmiş sağlıklı olsun ne diyelim.ins Rabbim Her isteyene versin
Canim naptin gitti nmi?? İns gonkundekiCanim igreniyorum benim akrabada 7 kisi hepimiz assa yukari hanileyik hepsii oglann benimki en son belli olavak ya sirayi bozmaycam yada prenses olacak :) dun dojtor eltimle kuzinemede erkek demis birinin 4 birinin 2 ci oglan :))) galiba bu yil oglan yilu ben kiz saniyodum. Valla artik yuzde 50 50 yim kesinlessin baska bisey istemiyorum. Hayirlusi sabah 10 da yazarim sonucu insallah...
Öğrenen kacıyo burdanBugün yine kimsecikler yokcinsiyet tahmini soran arkadaşlar öğrendiklerinde yazarlarsa çok güzel olur aslında.
Sağolsun birkaç kişi dışında kimse haber vermiyo. En azından yazsalar o kadar iyi olur ki. Bizde anlardık tutmuş mu tutmamış mı.Öğrenen kacıyo burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?