Erkek bence bu bebisBana da yorum yapabilir misin 11 haftalik burda ama çok merak ediyorum
KizKızlar buda benim bebişim 12 haftalık bugün gittim.Dktr. sizce fikre olan varsa yazabilirmi lütfen.
Doktor tahminde bulunmadimi canim ilkbresimde kesin kiz gibi...Kızlar buda benim bebişim 12 haftalık bugün gittim.Dktr. sizce fikre olan varsa yazabilirmi lütfen.
Cabim 12 haftaya gore net deill kiz gibi hissettim ben ama hiss cunku resiimnde net bisey belli deil..Slm kızlarrr benim de ilk bebeğim banada cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz burada 12+2yiz ikili testte salı günkü halimizzzzzEki Görüntüle 1487995
Oouyy yerim kız olsun erkek olsu inşaallah sağlıklı olsun. Devlet Hastanesi ultrasonlari böyle yaa ctesi ozele gidicem inşaallah o zmnda koyarimCabim 12 haftaya gore net deill kiz gibi hissettim ben ama hiss cunku resiimnde net bisey belli deil..
Cabim o cikinto ne pipimi bacakmi pipi okadar assada mi oluyo. Kordon paralele herseyi kiz hibi ama o cikinti pili olsa bile kordon paralel kiz olmasi gerek kafam katisti .. doktor bulunmustur bi tahminde ? Bide obur arkadaslar yorumlasin...Kızlar bana da yorum yapabilir misiniz? 12+1Eki Görüntüle 1488070
Bende kıza benzettim canım. Kesin diyemem çünkü görüntü biraz puslu ama sanki bacaklarının aşağısındaki nubu aşağı doğru yani kız bebek gibi.Kızlar bana da yorum yapabilir misiniz? 12+1Eki Görüntüle 1488070
Canım seninkini hiç anlayamadım. Özelde çektirdiğinde bakarız inşAllah :)Slm kızlarrr benim de ilk bebeğim banada cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz burada 12+2yiz ikili testte salı günkü halimizzzzzEki Görüntüle 1487995
Canım seninde bir oğlun varmış ama ben bunu erkeğe benzettim. En güzeli Allah bilir :)Kızlar buda benim bebişim 12 haftalık bugün gittim.Dktr. sizce fikre olan varsa yazabilirmi lütfen.
Canım eğer mümkünse bebeğinin 11-12-13 haftalık fotosunu paylaşır mısın? Yani kız nubu erkeğe dönüşebiliyor ama erkek nubu kıza dönüşmez, dönüşemez..Benim buna göre, ikili testteki bhcg ye ve kesenin yerine göre erkek çıkıyordu ama kızım olacak. Bende hiçbiri tutmadı. Zaten ilk hamileliğimi öğrendiğim an kız diye doğmuştu içime, hislerinize güvenin, kalbinize ilk doğan gerçek çıkıyor genelde.
Ay canıımm :)) çok saolAa bu bebek kesin kiz bak dediydi diceksin dr.yanilmis bence dermisim tabi ne haddime ama.benim fikrim kiz oldugu tabi
Erkeğe benzettim canım :)Bana da yorum yapabilir misin 11 haftalik burda ama çok merak ediyorum
yorum alabilirmiyiz :)
Erken zaten canım büyüsün netleşir inşAllah :):) ama yüksek ihtimal erkek gibi :)
Erkek bence bu bebis
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederimErkeğe benzettim canım :)
Bende kıza benzettim canım. Kesin diyemem çünkü görüntü biraz puslu ama sanki bacaklarının aşağısındaki nubu aşağı doğru yani kız bebek gibi.
Teşekkür ederim yorumlarınız için, evet malesef görüntü çok net değilCabim o cikinto ne pipimi bacakmi pipi okadar assada mi oluyo. Kordon paralele herseyi kiz hibi ama o cikinti pili olsa bile kordon paralel kiz olmasi gerek kafam katisti .. doktor bulunmustur bi tahminde ? Bide obur arkadaslar yorumlasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?