Merveninki ne oldu acaba heralde doktor erkek dedi merve hemen alışverişe koştu bize habervermeyi unuttuSağolsun birkaç kişi dışında kimse haber vermiyo. En azından yazsalar o kadar iyi olur ki. Bizde anlardık tutmuş mu tutmamış mı.
Valla olabilir canım :) yoksa hepimiz meraktayız. Hani bir kez bile kesin kız demedikleri için kızı çatlattılar meraktan. Tabi bizide :):):):)Merveninki ne oldu acaba heralde doktor erkek dedi merve hemen alışverişe koştu bize habervermeyi unuttu
Aşağıda cevapla yazan kısmın yanında dosya yükle var ordan Yapılıyor.Kizlar foto yukleyemedim nasil yapiyo
Saol canimAşağıda cevapla yazan kısmın yanında dosya yükle var ordan Yapılıyor.
Bugunmuydu p.tesimi ydi merveninMerveninki ne oldu acaba heralde doktor erkek dedi merve hemen alışverişe koştu bize habervermeyi unuttu
Ya heralde pazartesiydi çünkü 13 ü diyodu ama nebilim dünde dediya engeç 10 gibi yazarım diyeBugunmuydu p.tesimi ydi mervenin
Burda şuan hiç bişey belli deyilki çok küçük kaç haftalık ki buKizlar catliyom merakdan ya kiz mi oglanmi daha cok ufak ama banada bise soyleyin nolurrrr
11+3Burda şuan hiç bişey belli deyilki çok küçük kaç haftalık ki bu
Bence bebektir canım ben artık ayırt ediyorum bağırsak mı bebek mi.kızlar 16+3 uz ama usgde 4gun ilerde gidiyoruz. Dun baloncuk gibi 3 kere pıt pıt diye bişi hissettim acaba çocuğumun hareketleri bu haftalarda hissedilir mi? İlk gebeliğim bağırsak hareketidir diyolar ama tam olarak kafasının olduğu yerde hissettim :) Dra sormuştum bebeğim neremde diye göstermişti. Genelde ayaklarının olduğu yerde sızı oluyor çok hareketliymil sol kasığımda hissediyorum demiştim dr da ayakları orda gerdikçe ondan oluyordur o sızı demişti :)
Doktor 12+2 de kıza benziyor ama erken daha önümüzdeki ay a bakalım dedi kontrole daha 20 gün kadar var herkes soruyor ben pek merak etmiyorum da insanlar sorduk benim de kafam a takılıyorBanada yorum yapın kizlarrr
Kıza benziyor sanki..
Kıza benziyor sanki..
bakalım hayırlısı bir oğlum var 2.5 yaşında bu bebegim in ki ne olacak acabaErkek gibi canim
Ayniyiz benimde 5 gun ileriden gidiyor...cinsiyetini ogrenmis miydin...kızlar 16+3 uz ama usgde 4gun ilerde gidiyoruz. Dun baloncuk gibi 3 kere pıt pıt diye bişi hissettim acaba çocuğumun hareketleri bu haftalarda hissedilir mi? İlk gebeliğim bağırsak hareketidir diyolar ama tam olarak kafasının olduğu yerde hissettim :) Dra sormuştum bebeğim neremde diye göstermişti. Genelde ayaklarının olduğu yerde sızı oluyor çok hareketliymil sol kasığımda hissediyorum demiştim dr da ayakları orda gerdikçe ondan oluyordur o sızı demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?