- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Erkek gibu.. kac haftalikk canim .Benim minik ordegime de tahmin yapar misiniz ablalari?
10+5.Erkek gibu.. kac haftalikk canim .
hayır cnm dr secde pozisyonunda yatıyor demişti,bundada belli olmadı sanırım birde buna bak bakalım cnmCanım burda bebek arkası mı dönük yatıyo?
erkekgüncelleme yapıyorum ve yorumcu arkadaşlara tekrardan soruyorum. sizce ?
erkekEki Görüntüle 1504177 Bu benim yavrunun 13. haftadaki hali. Ben pek bir şey anlamadım ama cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
Erkekmi peki senin bebeginBenim doktorun da 12 haftalıkken tahmini erkek olduğu yönündeydi. Bana da erkek gibi geliyor ama bu görüntüde neye bakılarak cinsiyet tahmininde bulunuluyor tam olarak? Ben bir şey göremiyorum da.
canim resmini koysana , bakalim bizde. Tahminler ne yondeydi birde ?Kızlar benim ki Kızmış Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize
Erkekmi peki senin bebegin
inş. erkeğin gelir diyim sana bende de erkek sevdası olduğu için biliyorum nasıl olduğunu biz üç kız kardeşiz eşimin ailesinde 15 kız torun var halen erkeği bulan yok bide bunları düşününce ben hepten erkek istiyorum :)Aynen benim de oyle.ilk hamileleigimde erkek kiz erkek kiz hep bi celiskiliydi.simdi de sira bunda..artik bu da olmazsa kismet bakalim 3. De deneyecem..zaten bu erkek olsa bile yine de 3. Yu yapacam insallah..cunku benim şu an kizim la kardesinin arasi 8 yas olacak..2. Ile 3. Nun arasini fazla acmayim bari diyorum..Allah nasip ederse
Allah gonlune gore hayirlisini erkek bebis verir insallah caniminş. erkeğin gelir diyim sana bende de erkek sevdası olduğu için biliyorum nasıl olduğunu biz üç kız kardeşiz eşimin ailesinde 15 kız torun var halen erkeği bulan yok bide bunları düşününce ben hepten erkek istiyorum :)
Hayirli olsun gozunaydin canim...saglikla kucaginiza alirsiniz insallahkızlar bende öğrendim bebişimin cinsiyetini
bende nub tahminleri tutmadı
erkekmiş yavrum
resmi 861. sayfada var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?