Bence kizbanada artık yorum kızlarrrburda 10 haftalıktı
Canım çok net bir çıkıntı göremediğim için kız diyorum.canım yeni resim yükledim birde buna bak istersenEki Görüntüle 1504817
bakalım ne olcak teşekkürler yorum için :)Bence kiz
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum noluurrrMerhaba kızlar bebişimin başka bi resmi bana da yorum yaparmısınız lütfeeennn
Canım kıza benziyor.Merhaba kızlar bebişimin başka bi resmi bana da yorum yaparmısınız lütfeeennn
Canım çok net bir çıkıntı göremediğim için kız diyorum.
Teşekkür ederim cnmCanım kıza benziyor.
canım doktorumda hamileliğimin başından beri net bir şey söylemiyor,erkek olsa belli olurdu diymi,ben artık kendimce kız heralde diyorumAma görüntü net olmadığı için yanılma ihtimalim çok yüksek.
canım b.rde buna bak istersenCanım çok net bir çıkıntı göremediğim için kız diyorum.
Erkek gibi geldi bana canım. Doktor bir şey dedi mi?
hayırlı olsun cnm çok tebrik ederim darısı inş benim başıma bende öğreneydim iyi olucaktıArkadaslar bugun dr.a gittim bebegim kizmis:)
Hayırlı olsun canım :) benimki tutmamış demek ki :)Arkadaslar bugun dr.a gittim bebegim kizmis:)
Canım burda bebek arkası mı dönük yatıyo?canım b.rde buna bak istersen
:) inşallah saglikla kızdır:))Insalla
Canim genelde 2 oglu olanin 3. Kiz oluyor...sebahat rumuzlu biri vardi onunda oyleydi...insallah senin de kiz dir..anneye kiz evlat sart..ama 2 abisi olan bi kiza da acirim
darisi basima:)Arkadaslar bugun dr.a gittim bebegim kizmis:)
erkekgüncelleme yapıyorum ve yorumcu arkadaşlara tekrardan soruyorum. sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?