- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Erkek gjbi ama daha erken...Eki Görüntüle 1504003 Kızlar Buda 10 haftalık birde buna yorum yapın yarın ultrasona giricem bakalım Hayırlısı
Valla cok sasordim bebis kordonu paralel cijinti fln yok herseyiyle kiz gibiydi. Demekki cokta yaniltici oluyo :)))
Bende şaşırdım canım onunkine ama olabiliyormuş demek ki..
Erkek gibi geldi bana ama böyle fotoları da pek anlamıyorum, bacak nerde, arası nerdee.. :)) Allah gönlüne göre versin canımKizlar bugun ultrasona girdim...radyoloji uzmani bakti..fotolari yukluyorum...o da erkek gibi dedi...once ki dr um kiz gibi...bacakarasi foto atiyorum bi bakabilir misiniz...dr a yarin gosterecem..Eki Görüntüle 1503752
Benimkine benzettim canım. MaşaallahEki Görüntüle 1504003 Kızlar Buda 10 haftalık birde buna yorum yapın yarın ultrasona giricem bakalım Hayırlısı
Insallah ya benim cin rus kan yenilenme daha neler varsa hepsi de erkek...Allah gonlumuze gore verir insallhbenim de iki oglum var. 11 ve 2.5 yasinda. bir de 6 aylık dogdu kaybettim o da erkekti.simdi 38 yasindayim kiz olsun diye yaptik. rus kiz Çin erkek diyor. cin bende tutuyor hep bakalim.
Çok teşekkürler canım Buda 12 haftalıkİlk fotoğrafa sanırım meleksr erkek demişti. Tam hatırlamıyorum ama kim dedi diye.. Sonra kız diyen de oldu erkek de. Daha küçük büyüsün dedik. 2. fotoya daha çok kız denilmişti. Ben pek anlamıyorum kordon paralel falan olaylarını. Nubu biliyorum biraz, onu da tam göremedim ikinci fotoda. Bir şey de hissetmiyordum cinsiyetle ilgili.. İlk olacak nasipse ama etrafımda hep kız çocukları var. Yeğenime baya yarı annelik yapmıştım falan.. Erkek çocuk hayalim hiç olmadı.. erkek annesi olmakla ilgili hiç fikrim yok :/ Şaşkınım biraz.. İnşallah sağlıkla gelsin de, öğrenirim bakalım.. %90 erkek dedi. Kesin değil mi yani dedim, kordon falan olabilir bir ihtimal dedi. Yanlış görmüş olabilir mi ki acep? Görücez 2 hafta sonra bakalım..
Erkek gibi geldi bana ama böyle fotoları da pek anlamıyorum, bacak nerde, arası nerdee.. :)) Allah gönlüne göre versin canım
Benimkine benzettim canım. MaşaallahO yüzden erkek gibi gibi diyorum :) ama pek minik dahaa..
İlk fotoğrafa sanırım meleksr erkek demişti. Tam hatırlamıyorum ama kim dedi diye.. Sonra kız diyen de oldu erkek de. Daha küçük büyüsün dedik. 2. fotoya daha çok kız denilmişti. Ben pek anlamıyorum kordon paralel falan olaylarını. Nubu biliyorum biraz, onu da tam göremedim ikinci fotoda. Bir şey de hissetmiyordum cinsiyetle ilgili.. İlk olacak nasipse ama etrafımda hep kız çocukları var. Yeğenime baya yarı annelik yapmıştım falan.. Erkek çocuk hayalim hiç olmadı.. erkek annesi olmakla ilgili hiç fikrim yok :/ Şaşkınım biraz.. İnşallah sağlıkla gelsin de, öğrenirim bakalım.. %90 erkek dedi. Kesin değil mi yani dedim, kordon falan olabilir bir ihtimal dedi. Yanlış görmüş olabilir mi ki acep? Görücez 2 hafta sonra bakalım..
Erkek gibi geldi bana ama böyle fotoları da pek anlamıyorum, bacak nerde, arası nerdee.. :)) Allah gönlüne göre versin canım
Benimkine benzettim canım. MaşaallahO yüzden erkek gibi gibi diyorum :) ama pek minik dahaa..
sizin de gonlunuzdeki olsun insallahInsallah ya benim cin rus kan yenilenme daha neler varsa hepsi de erkek...Allah gonlumuze gore verir insallh
hayirli olsun.İyi hatırladın canım. Erkeğe benziyor dediğini söylemiştik. %90 dediğini söylesem mi söylemesem mi tereddüt ettim aslında :) dün gitmiştik onlara. Dedim ben dün doktora gittim. Böyle böyle dedi.. Valla ne desin, sağlıklı olsun dedi. Erkek sülalesine erkek geliyor demek yine dedi :) Torun daha çok seviliyormuş falan dedi. Erkeği de sevicez demeye getirdi sanırım :) Dedim ben de pek beklemiyordum ama, sağlıkla gelsin inşallah.. Sizde pek erkek yok değişik olur size dedi. Bebek sevmeyeli yıllaarrr olmuş. Ona da çok tatlı gelir bence di mii.. Valla bakıcı olaylarını bulamazsak onun bakması gerkecek. Alışır heralde :)
Teşekkür ederiimm :)hayirli olsun.
Canim genelde 2 oglu olanin 3. Kiz oluyor...sebahat rumuzlu biri vardi onunda oyleydi...insallah senin de kiz dir..anneye kiz evlat sart..ama 2 abisi olan bi kiza da acirimsizin de gonlunuzdeki olsun insallah
son iki oglumu 11.5haftada soylediydi erkek diye. bu da diğer hamilelikler gibi bulantıli. Sağlık önemli tabi ama kız da olsa çok sevinecegim.
Kese yuvarllak kiz kesesi ama erkek gibi geldi bana.. srn ne hissediyorsun ???banada artık yorum kızlarrrburda 10 haftalıktı
kalp atışı resmindede kese fasulye gibi değişiyormu bu keseler acaba :) Bende erkek hissediyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim :)Kese yuvarllak kiz kesesi ama erkek gibi geldi bana.. srn ne hissediyorsun ???
canım yeni resim yükledim birde buna bak istersenCanım resimler hakikaten yorum yapılabilecek gibi değil. Birinde erkeği andırıyo birinde kızı.
İyi hatırladın canım. Erkeğe benziyor dediğini söylemiştik. %90 dediğini söylesem mi söylemesem mi tereddüt ettim aslında :) dün gitmiştik onlara. Dedim ben dün doktora gittim. Böyle böyle dedi.. Valla ne desin, sağlıklı olsun dedi. Erkek sülalesine erkek geliyor demek yine dedi :) Torun daha çok seviliyormuş falan dedi. Erkeği de sevicez demeye getirdi sanırım :) Dedim ben de pek beklemiyordum ama, sağlıkla gelsin inşallah.. Sizde pek erkek yok değişik olur size dedi. Bebek sevmeyeli yıllaarrr olmuş. Ona da çok tatlı gelir bence di mii.. Valla bakıcı olaylarını bulamazsak onun bakması gerkecek. Alışır heralde :)
Erkek diyorumgüncelleme yapıyorum ve yorumcu arkadaşlara tekrardan soruyorum. sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?