dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bu bebiste kardeşim in tahmin de bulunabilir misiniz

Eklentiler

• 2015-05-02 12.47.28.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 219
  • 2015-05-02 12.46.55.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 215
Aynı bende çatlıyorum 17 haftadır ama yok dr tahmini bizi de diyorum yok yüz üstü 6atiyor yok görünmüyor o zaman kizmi diyorum goremiyorumki kizmi değilmi diyeyim diyo :)) eşimle kızım artık kız isimleri düşünüyor :))

benimki 12+5 dr kiz gibi ama yanilma olasiligim yuksek dedi. bir ay sonra randevumuz o zaman kesin ogrenirz cok sagol cevabin icin

Ya kizlar kafam cok karisti bize bir yorum Allah rizasi icin su resimdeki sey pipisimi yaaaa kafayi yiycem oyle duruyo resmen ama doktorda bisiy soylemedi 14 haftalikti orda suan 16 ya gircez meraktan catlicam bir fikir verin nolur

Eklentiler

• IMG_20150425_132110.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 233
Ya kizlar kafam cok karisti bize bir yorum Allah rizasi icin su resimdeki sey pipisimi yaaaa kafayi yiycem oyle duruyo resmen ama doktorda bisiy soylemedi 14 haftalikti orda suan 16 ya gircez meraktan catlicam bir fikir verin nolur
Evet bence pipi çünkü göbek kordonu yukarda

[QUOTEalarayesim123, post: 40784102, member: 670448"]Ya kizlar kafam cok karisti bize bir yorum Allah rizasi icin su resimdeki sey pipisimi yaaaa kafayi yiycem oyle duruyo resmen ama doktorda bisiy soylemedi 14 haftalikti orda suan 16 ya gircez meraktan catlicam bir fikir verin nolur[/QUOTE]
Canim 14 haftalik ve resimde bile oyle net bibi olsa doktor soylerdi yaa ..

Benim komsum hamileydi gecen hafta dogum yapti..iki kizi vardi..ozel e gidiyordu adam ankara nin en iyi doktorlarindan biriymis..docentmis..ikiz oglan dediler kadin ve kocasi hazirliklar yapmislar felan bebekler ikiz KIZ oldu cok tatlilar..maddi durumlari cok iyi..eşi dogum hediyesi karisuna cok guzel araba hediye etti..bebeklerin ismi serin ve derin...yani ben buna istinaden yazdim..hatta dogana kadar inanmayin.. ama Allah hayirlisini verecektir...saglikli olsun diye bekleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…