Aynı bende çatlıyorum 17 haftadır ama yok dr tahmini bizi de diyorum yok yüz üstü 6atiyor yok görünmüyor o zaman kizmi diyorum goremiyorumki kizmi değilmi diyeyim diyo :)) eşimle kızım artık kız isimleri düşünüyor :))Cok haklisin canim. Erkek bebis kensini gosyeriyo kizda bise yok ne hostersin doktorlar kiz da kesin konusamiyo bahanelerle uzatip oyaniliyo. Cok iyi bilirim o merak tam 20 hafta deli gibiydim :))) cinsiyet ogrenmek icin herkesten fikir aldim bin tane sey denedik hepsii koca kari uydurmasiymis gercekten.. ama 20 haftayi gecince merak azaliyo artik merak etmiyorum gidp pembe pambe aliyorum. :)) hayirlisi..
Bana erkek gibi geldi canim..Bu bebiste kardeşim in tahmin de bulunabilir misiniz
Kizzz..Kızlar banada yorum yapar mısınız?
Bana erkek gibi geldi canim..
Ikiside ogreninve yazin arkadaslar. SaCok tesekkur ederim canim nuba gore erkek mi yoksa tahminine gore mi
Ikiside ogreninve yazin arkadaslar. Sa
Kac haftalik canim ? Kiz gibi ama orda bi cikinti var o pipi olamaz heralde..Benimkine de bi tahmiiiinnEki Görüntüle 1514915
Merrve geçmiş sayfalarda bende foto ettım yorumlaman için ama cevap yazmamışsın bir baksana canım yaKac haftalik canim ? Kiz gibi ama orda bi cikinti var o pipi olamaz heralde..
Çıkıntı nerde canmErkek ..
Evet bence pipi çünkü göbek kordonu yukardaYa kizlar kafam cok karisti bize bir yorum Allah rizasi icin su resimdeki sey pipisimi yaaaa kafayi yiycem oyle duruyo resmen ama doktorda bisiy soylemedi 14 haftalikti orda suan 16 ya gircez meraktan catlicam bir fikir verin nolur
Canim senion fotoya ogunde baktm tam nubunun orasi kapali acilmuyo resmi bidaha cekip bana yollarmusin ozelden ???Merrve geçmiş sayfalarda bende foto ettım yorumlaman için ama cevap yazmamışsın bir baksana canım ya
Benim komsum hamileydi gecen hafta dogum yapti..iki kizi vardi..ozel e gidiyordu adam ankara nin en iyi doktorlarindan biriymis..docentmis..ikiz oglan dediler kadin ve kocasi hazirliklar yapmislar felan bebekler ikiz KIZ oldu cok tatlilar..maddi durumlari cok iyi..eşi dogum hediyesi karisuna cok guzel araba hediye etti..bebeklerin ismi serin ve derin...yani ben buna istinaden yazdim..hatta dogana kadar inanmayin..Cok haklisin canim. Erkek bebis kensini gosyeriyo kizda bise yok ne hostersin doktorlar kiz da kesin konusamiyo bahanelerle uzatip oyaniliyo. Cok iyi bilirim o merak tam 20 hafta deli gibiydim :))) cinsiyet ogrenmek icin herkesten fikir aldim bin tane sey denedik hepsii koca kari uydurmasiymis gercekten.. ama 20 haftayi gecince merak azaliyo artik merak etmiyorum gidp pembe pambe aliyorum. :)) hayirlisi..
kızz hayırlı olsunKızlar banada yorum yapar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?