dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

12+1 gunluken hali suan 13. Haftadayiz bizimkinede bi bakabilir misiniz??

Eklentiler

• 20150421_144515.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 154
Canim senion fotoya ogunde baktm tam nubunun orasi kapali acilmuyo resmi bidaha cekip bana yollarmusin ozelden ???
canım tek foto bu istersen tekrar yolluyayım....dr da bana dediki gerçekten göremiyorum ...benim kafamı karıştıran ilk çocuğumun cinsiyetini sordu kız dedim yok göremiyom görsem gerçekten söylerim dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi...sence gerçekten göremedimi yoksa kız olduğu içinmi söylemedi

Kızlar benimkini de bakın doktorgordoktoraana kız gibi geldi ama sizin yorumlariniz

Eklentiler

• 1430718724174.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 128
  • 1430718771970.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 126
Koy canim resmi yeniden cek koy ama bekliyorum..

12+3 deyim. Bugün doktora gittik ikili test için. Cinsiyeti söylemedi. Sizce cinsiyeti nedir? Tahminlerinizi bekliyorum.

Yarın devlet hastanesine gidiyorum özel söylemedi devlet hiç söylemez dini kızlar.

Günaydın anne anneler cuma günü kontrolüm var kontrolden çok ultrason resmini alıp sizlerin yorumlarınızı beklemek beni heyecanlandırıyor gerçi rüyamda hep kız görüyorum ama erkek belirtilerinin hepsini yaşıyorum birde benim idrar rengi gebelikten itibaren açık parlak bir sarı oldu hiç böyle ılmazdı hurrfe belirtilere görede erkek gösteriyor gerçi sağlıklı olsunda farketmez ama gönlümdekide kız neyse cuma doktor çıkışı hemen resmi paylaşayımda yorumlayın

sata gore 9 arti 3 ultrasonda 9 arti 6 sizce nedir?

Eklentiler

• 1430808857319.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…