canım tek foto bu istersen tekrar yolluyayım....dr da bana dediki gerçekten göremiyorum ...benim kafamı karıştıran ilk çocuğumun cinsiyetini sordu kız dedim yok göremiyom görsem gerçekten söylerim dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi...sence gerçekten göremedimi yoksa kız olduğu içinmi söylemediCanim senion fotoya ogunde baktm tam nubunun orasi kapali acilmuyo resmi bidaha cekip bana yollarmusin ozelden ???
Koy canim resmi yeniden cek koy ama bekliyorum..canım tek foto bu istersen tekrar yolluyayım....dr da bana dediki gerçekten göremiyorum ...benim kafamı karıştıran ilk çocuğumun cinsiyetini sordu kız dedim yok göremiyom görsem gerçekten söylerim dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi...sence gerçekten göremedimi yoksa kız olduğu içinmi söylemedi
Canim kesenin sekli fln bebisin yatisi fln erkek gibi..Canım yeni gördüm...yukluyorum değişik cephelerden çektim...Eki Görüntüle 1516765 Eki Görüntüle 1516767 Eki Görüntüle 1516767
Canim bu bebis ters yatiyo ama genelde ters yatanlar kiz cikiyo :)12+3 deyim:)Bugün doktora gittik ikili test için. Cinsiyeti söylemedi. Sizce cinsiyeti nedir? Tahminlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1516688
Eki Görüntüle 1516689
Sans kiiz bakarsin gosteriverir...insalahhh gosyeriir :)))Yarın devlet hastanesine gidiyorum özel söylemedi devlet hiç söylemez dini kızlar.
Canım yorumun için teşekkür ederim. Ultrasondaykende habire döndü :) Doktor daha erken dedi söylemedi.Canim bu bebis ters yatiyo ama genelde ters yatanlar kiz cikiyo :)
Canim ogrenince yazin :)))Canım yorumun için teşekkür ederim. Ultrasondaykende habire döndü :) Doktor daha erken dedi söylemedi.
ay merve rabbim sesini duysun inşallah öyledir...sence bu hafta dr gitsem başka dra gorırmu kendi dr 16mayısta geldediCanim kesenin sekli fln bebisin yatisi fln erkek gibi..
İnsssssssss canimmmSans kiiz bakarsin gosteriverir...insalahhh gosyeriir :)))
Kiz gibu kesebin saginda..sata gore 9 arti 3 ultrasonda 9 arti 6 sizce nedir?
Merve senin tahminlerin sende tuttumu kese şekli yeri gibi şeylerKiz gibu kesebin saginda..
Canım, kızım olacakmış..Orda net olmasada bi çıkıntı var gibi erkek diyorum hayırlı olsun ogrenince yazarsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?