inşallah canim hep soldaydi sağa kaymis bu defa. inşallah kızdır.:)Kiz gibu kesebin saginda..
Canım ben anlamıyorum. Ama 18.haftada daha belli olmadımıHastaneden geldim son halimiz 18 haftalikmis bi bakın kizlarrrrr belki gorursunuz
Devlet hastanesi bugün giittigim ozeldekide bubebek yüz üstü yatiyo bizi diyemem dedidedCanım ben anlamıyorum. Ama 18.haftada daha belli olmadımı
Kac haftalik canim nub icin erken ama keseye girede bi yorum yapamiyorum tam ortada kesese ne yuvarlak ne fasulye :)) ama icime kizgibi dogdu...canlar bi tahminde ben istiyoruuummm :):)
12+1 canım :)Kac haftalik canim nub icin erken ama keseye girede bi yorum yapamiyorum tam ortada kesese ne yuvarlak ne fasulye :)) ama icime kizgibi dogdu...
Canim saglikla gelsin insallah...benim ki daha netlesmedi ayrintiliyi bekliyorum 18 mayis da kismet... bence benim bu da kiz :)Kizlar ben bugun doktordan ogrendim gozumlede gordum teoriniz bende de tuttu yani sonuc kizimiz oluyor :)
Canım tanıdım bebişini sadece ben kız demiştim sana demek tutmuş :) yaklaştırıp bakınca dik Duran şeyin ayağı olduğumbacaklarının arasında nubunun paralel olduğu anlaşılıyordu Açıkça :) hayırlı olsun inşAllah :)Genel olarak erkek diye tahminler yapildi ama kizmis bebegim.fikir olur size diye tekrar yukluyorun resmini
kız bencecanlar bi tahminde ben istiyoruuummm :):)
Ay maşallah darısı başıma mervecim bi bana kesin konuşmadı :))Merve pamuk tahminin doğru çıktı bebeğim erkekmiş :)
Kesin kioz :) teoriye gore...sanırım yükenirken hata oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?