Maasalahhhh darisi basimaaaa canimm isminizdee pekk guzel saglikcakla alalim cumlemizz kucamizaKizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
Ooo kizlar cogaldi :)) canim kesin konustuysa deismez istisna olabiluyo ama nadir..
Bebeginiz erkek bence saglikli bi sekilde kucaginiza alin inss...
ogrenince yazin mutlaka
bebeğiniz kafa yapısına göre erkekEki Görüntüle 1527398
Kızlar anlayan yorum yapabilir mi :) 11+1 usg goruntusu
Çok teşekkür ederim :) ehehe ortaya az karışık yanibebeğiniz kafa yapısına göre erkek
nub a göre kız.
Amin inşallah öğrrnince yazarım çok sağolBebeginiz erkek bence saglikli bi sekilde kucaginiza alin inss...
ogrenince yazin mutlaka
bebeginiz erkek saglikla dogsun ins...[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1527996 [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Kızlar bana da yorum yapabilirmisiniz belli oluyor mu bilmiyorum ama açıkçası ben pek anlamıyor bebisim fotoda 12+4 haftalık tüp bebekle oldu sizce cinsiyeti nedir doktor ancak 16. Haftada söyleyebilirim dedi 12 haziranda bir daha ki kontrolüm çok merak ediyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 1528009
Çok teşekkür ederim yorumunuz için öyle tabi Rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin tüm bebek bekleyen annelerin evlatlarini insaAllah hayırlı insan olsunlar insaAllahbebeginiz erkek saglikla dogsun ins...
Bariz belli erkek diyorum ben...belli olunca lutfen yazarsaniz[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1527996 [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Kızlar bana da yorum yapabilirmisiniz belli oluyor mu bilmiyorum ama açıkçası ben pek anlamıyor bebisim fotoda 12+4 haftalık tüp bebekle oldu sizce cinsiyeti nedir doktor ancak 16. Haftada söyleyebilirim dedi 12 haziranda bir daha ki kontrolüm çok merak ediyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 1528009
Erkek annesi bu...acmis pipiyiKizlar resim nasi yukleniyo beceremedim ben
Hayırlısı insaAllah Rabbim izin verirse yazarım tabi canımBariz belli erkek diyorum ben...belli olunca lutfen yazarsaniz
erkek[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1527996 [/url][/IMG] [/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?