- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Erkeğe daha çok benzettim ikinci resimden dolayı. Ama kesin diyemem.Kızlar cinsiyet konusunda tahmin alabilirmiyim??Eki Görüntüle 1522208 Eki Görüntüle 1522219
Teşekkür ederim ben yurt dışındayım ama ultrasonda fark olurmu bilmiyorum en belirgin resmi diye koymuştum başka resim yükleyim , yorumun için çok sağol canımErkeğe benziyor ama çok değişik bir ultrason Fotoğrafı.
Allah bağışlasın diğerlerinin cinsiyeti neÇocuğumun cinsiyetini ssöyleyebilecek birisine rabbim hayırlı evlat versin☺
BANA YORUM YOKMU KIZLAR11 + 0 haftalık bebeğim yorum alabilirmiyiz
hayırlı olsun kızınız:) maşallahOoo kizlar cogaldi :)) canim kesin konustuysa deismez istisna olabiluyo ama nadir..
Henüz nubu oluşmamış bu teori için 12-13 haftalar en ideal zamanlar.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben 3 hafta sonra tekrar geleyim bariHenüz nubu oluşmamış bu teori için 12-13 haftalar en ideal zamanlar.
Allah kucagina almayi nasip etsin tatlim..gozunaydinKizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
iTeşekkür ederim ben yurt dışındayım ama ultrasonda fark olurmu bilmiyorum en belirgin resmi diye koymuştum başka resim yükleyim , yorumun için çok sağol canım
Amin cümlemizinkini , iki kızım var .Allah bağışlasın diğerlerinin cinsiyeti ne
Canım bebişinin resmini tekrar koyabilirmisin biZde faydalanabilriz belkiKızlar mrb bizimde cinsiyetimiz belli oldu ama yazamadm hemen erkekmiş miniğimiz
Burdaki yorumlarda kız gibi yorumlanmıştı tekrar teşekkür ederim
Cnm yükledim ama alînti yapamadm galiba telden zor oluyor srn bakarsn genedeCanım bebişinin resmini tekrar koyabilirmisin biZde faydalanabilriz belkiAllahım acısız tek nefeste kurtarsın inşallah
Daha vakit var o zaman dimi canımNubu görünmüyor.
Bebeginiz erkek bence saglikli bi sekilde kucaginiza alin inss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?