- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
canım gözün aydın rabbim prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....bir annenin mutlaka kızı olmalı paylaiımlar duygularınız yaiayacak okadar güzel iey varki çok sevindim senin adına .....Kizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
Cok saol canm rabbim herkese once hayirlisiyla gonullerindekni verir insallah. Ilk bebis kiz olmaliyms hayirlisi buymus :))canım gözün aydın rabbim prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....bir annenin mutlaka kızı olmalı paylaiımlar duygularınız yaiayacak okadar güzel iey varki çok sevindim senin adına .....
bende cuma gidecem inşallah bende mijdeyle dönerim ilk işim sana fotoyu yollamak olacak
Gözün aydın canım çok sevindim benim ki de kız di sen nub a göre kız demiştin 17 haftalikken belli oldu bizimki de çok şükürKizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
Hmyırlınolsun benımde %100 kız dedı doktor kesın fotosu bu cnm amaz değişirse dıye de aklıma gelıyor 17. HaftamızdayızKizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
Ooo kizlar cogaldi :)) canim kesin konustuysa deismez istisna olabiluyo ama nadir..Selam arkadaslar benım bebısımın cınsıyetı kesınlestı gecen hafta yanı 16. Haftada sımdı 17. Haftamızdayız doktor %100 kız dedı detaylı olarakda baktı 4 boyutlu alısverıs yapabılırsın dedı fotografı bu acaba degısır mi ?? Dıyorum Ins degısmez
Merve pamuk ben çok yeniyim burda pek kimseyi tanımıyorum bir önceki sayfada ultrasonu eklemiştim bana da yorum yapar mısınız? İletilerden sizin isminizi gördüğüm için size yazıyorum kusura bskmqyınOoo kizlar cogaldi :)) canim kesin konustuysa deismez istisna olabiluyo ama nadir..
12+1 haftalık lütfen yorumlarmısınız.üçüncü çocuğum :)
Çocuğumun cinsiyetini ssöyleyebilecek birisine rabbim hayırlı evlat versin☺12+1 haftalık lütfen yorumlarmısınız.üçüncü çocuğum :)
Bende yorumlyorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen bir önceki sayfada resimlerimÇocuğumun cinsiyetini ssöyleyebilecek birisine rabbim hayırlı evlat versin☺
Erkeğe benziyor ama çok değişik bir ultrason Fotoğrafı.12+1 haftalık lütfen yorumlarmısınız.üçüncü çocuğum :)
Nubu görünmüyor.Kızlar bende çok merak ediyorum bana da yorum yapar msıınz?Eki Görüntüle 1524414
Henüz nubu oluşmamış bu teori için 12-13 haftalar en ideal zamanlar.Eki Görüntüle 1524160 Kızlar merhabalar,aslında ilginç bir konu hep takip ediyordum kısmet şimdi yazmakmış. Bu benim ilk hamileliğim 9+3. Tahmininiz nedir? Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?