dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım keseye göre mi,nub teorisine göre mi yorumda bulundun?nub teorisine göre kız diyen oldu.erkek gibi hissediyorum. 11+4te dr gittim,ultrasonda 12+1haftalık gözüktü.dr bacakları kapalı oldugu için göremedi,kıza benzetti.2hafta sonra gidecem hayırlısı.yorumun için teşekkürler

12+1 haftalık lütfen yorumlarmısınız.üçüncü çocuğum :)

Eklentiler

• 20150404_143200.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 152
  • 20150404_143215.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar merhabalar,aslında ilginç bir konu hep takip ediyordum kısmet şimdi yazmakmış. Bu benim ilk hamileliğim 9+3. Tahmininiz nedir? Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

11 + 0 haftalık bebeğim yorum alabilirmiyiz

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 140
Kizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
canım gözün aydın rabbim prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....bir annenin mutlaka kızı olmalı paylaiımlar duygularınız yaiayacak okadar güzel iey varki çok sevindim senin adına .....
bende cuma gidecem inşallah bende mijdeyle dönerim ilk işim sana fotoyu yollamak olacak

Cok saol canm rabbim herkese once hayirlisiyla gonullerindekni verir insallah. Ilk bebis kiz olmaliyms hayirlisi buymus :))

Kizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
Gözün aydın canım çok sevindim benim ki de kız di sen nub a göre kız demiştin 17 haftalikken belli oldu bizimki de çok şükür

Selam arkadaslar benım bebısımın cınsıyetı kesınlestı gecen hafta yanı 16. Haftada sımdı 17. Haftamızdayız doktor %100 kız dedı detaylı olarakda baktı 4 boyutlu alısverıs yapabılırsın dedı fotografı bu acaba degısır mi ?? Dıyorum Ins degısmez

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 133
Ooo kizlar cogaldi :)) canim kesin konustuysa deismez istisna olabiluyo ama nadir..

Canım inan ben anlamıyorum ama anlayan arkadaşlar görünce yorumlar...rabbim gonlune göre versin

Henüz nubu oluşmamış bu teori için 12-13 haftalar en ideal zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…