kız kız :)) genital nuba dikkatli bakınca anlaşılıyor. yanılıcağımı sanmam :))Çok teşekkür ederim :) ehehe ortaya az karışık yani11. Haftada bir Dr erkek, 14. Haftada başka Dr kesin kız dedi. Benimde içime doğan kız hayırlısı bakalim :)
Benimde içime hep kız doğuyodu :) Bugün bende inceledim nub teorisini ve kesin emin oldum ki prensesim geliyooooorr :)kız kız :)) genital nuba dikkatli bakınca anlaşılıyor. yanılıcağımı sanmam :))
Çok net kız diyorum ben. Eğer erkekse şok olurum
Hiç erkek olma ihtimali yokmuÇok net kız diyorum ben. Eğer erkekse şok olurum
Fotoğrafa göre kesin kız. Ama 14 haftalıkmış bazen yanıltıyor. Fakat ben değişeceğini sanmıyorum öyle bariz belirgin bir çıkıntısı yok çünkü.Hiç erkek olma ihtimali yokmu
Canım seninkini erkek bebeğe benzettim ikinci Fotoğrafın alt kısmında bir şeyler var gibi. Ama bebek arkasını dönmüş bu teori için yandan ya da önden olması lazım Fotoğrafın.
yok bence de değişmez drda öyle dedi kesin olmazsa soylemezdimFotoğrafa göre kesin kız. Ama 14 haftalıkmış bazen yanıltıyor. Fakat ben değişeceğini sanmıyorum öyle bariz belirgin bir çıkıntısı yok çünkü.
Kaçıncı Bebeğin?Ama ben erkek istiyodum
İkinci ilki kızdı buda erkek olsaydı iyi olurdu nasipKaçıncı Bebeğin?
Rabbim dilersen inşAllah bunun peşine de hayırlı oğlan versin inşAllah :) iki kız kardeş olmak çok güzel. Ama insanız gönlümüzden ikisi de geçiyor. Senin Gönlünde yarım kalmaz inşAllah :)İkinci ilki kızdı buda erkek olsaydı iyi olurdu nasip
Kimbilir inşallahRabbim dilersen inşAllah bunun peşine de hayırlı oğlan versin inşAllah :) iki kız kardeş olmak çok güzel. Ama insanız gönlümüzden ikisi de geçiyor. Senin Gönlünde yarım kalmaz inşAllah :)
Canım nub teorisi için 12-13 haftalar en ideal haftalar. Kese teorisine koy istersen ama bence o teori nub teorisi gibi bilimsel değil.Slm kizlarr ben 7 haftaligim resim yuklesem yorum yapmak için erken mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?