Insallah canim..3. Ve 2. Arasi 3 yas olsun istiyorum.cunku kizim şu an 7 yasinda kardesiyle arasinda 8 yas olacak...3. De insallah oglan olur.kismet bakalim Allah herkesin gonlune gore versin senindeCanım inşAllah bir dahaki de akıllı uslu bir oğlan olur :) gönlündeki gibi olur :)
Canim ben bu 4d ultrasondan pek bisey anlamiyorum bacakarasina baktim bisey goremedim..onun icin kiz dedim..insallah gonlune gore olur saglikli olur...Bence kiz gibi annesi hayirlisi olsun
Canim ben bu 4d ultrasondan pek bisey anlamiyorum bacakarasina baktim bisey goremedim..onun icin kiz dedim..insallah gonlune gore olur saglikli olur...
Oylemi varmi canim ben anlamiyorum tam INSALLAHHH hayirlisindan RABBIM nasip eder bizlereRabbim hayırlısıni inş.gönlümüzün isteğiyle verir canım mariamelikem sanki seninki erkek mi yukarı bakan bi çıkıntı var gibi
Canim bende cok fazla anlamiyorum ama buraya girdigimden beri az cok cakmaya basladim bende ve bence kesin erkek bu bebek .nedense icimede oyle dogdu birden gorunceilk defa birine yorum yaptim yani.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...Eki Görüntüle 1532537 Canim buda normal ultrasyon resmi simdi belli oluyomu
INSALLAH RABBIM 3 de nasip eder erkek canim benim de iki kizim var insan neyi olmazsa onu istiyo
Sagolasin canim cevap verdigin icin hayirli siylA RABBIM nasip etsin gonlumuzde geceni:))Canim bende cok fazla anlamiyorum ama buraya girdigimden beri az cok cakmaya basladim bende ve bence kesin erkek bu bebek .nedense icimede oyle dogdu birden gorunceilk defa birine yorum yaptim yani.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...
Mrb dr bir tahmîn yapmadımı ?Kızlar Merhaba,
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Mrb dr bir tahmîn yapmadımı ?
Erkeğe benziyo bence. Eğer düşündüğüm şey nubuysa erkek.Kızlar Merhaba,
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Bence bu bebiş de Erkeğe benziyor :)Eki Görüntüle 1532537 Canim buda normal ultrasyon resmi simdi belli oluyomu
INSALLAH RABBIM 3 de nasip eder erkek canim benim de iki kizim var insan neyi olmazsa onu istiyo
Bebeğine göre değişir. Benim kızım olacak inşAllah. 7-8 haftalıkken kesesi fasulye şeklinde ve yüzü eli kolu gözlerinin burnunun yeri hep belliydi :) Öyleyken bile tatlı görünüyorlar halbuki Boyları 1-2 cm oluyo :)İyi günler hanımlar peki bebegin kesesi fasulye gibi egimliyse cinsiyetle ilgisi varmı birde 7 haftalık bebek kesede şekilsizmi durur yani kafası bedeni kolu bacagı olarak görünmezmi ?
Erkeğe benziyo bence. Eğer düşündüğüm şey nubuysa erkek.
Canım kordonunun hemen altında bir çıkıntı daha var. Yukarı açılı duruyor. Bu erkek bebek nubudur. Eğer görüntüden kaynaklanan bir sıkıntı yoksa bence bu bebek erkek. Çünkü nubu o kadar Yukarıdan başlayıp, yukarı açılı olan ancak erkek bebek olabilir :) ayrıca neye göre kesin kız dedi ki?Ya ben pek anlamıyorum canım neye göre söyledin çok merak ettim de :) doktor bize kesin kız dedi ama bana hiç öyle gelmiyor..
Canım kordonunun hemen altında bir çıkıntı daha var. Yukarı açılı duruyor. Bu erkek bebek nubudur. Eğer görüntüden kaynaklanan bir sıkıntı yoksa bence bu bebek erkek. Çünkü nubu o kadar Yukarıdan başlayıp, yukarı açılı olan ancak erkek bebek olabilir :) ayrıca neye göre kesin kız dedi ki?
Bebeğine göre değişir. Benim kızım olacak inşAllah. 7-8 haftalıkken kesesi fasulye şeklinde ve yüzü eli kolu gözlerinin burnunun yeri hep belliydi :) Öyleyken bile tatlı görünüyorlar halbuki Boyları 1-2 cm oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?