dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım inşAllah bir dahaki de akıllı uslu bir oğlan olur :) gönlündeki gibi olur :)
Insallah canim..3. Ve 2. Arasi 3 yas olsun istiyorum.cunku kizim şu an 7 yasinda kardesiyle arasinda 8 yas olacak...3. De insallah oglan olur.kismet bakalim Allah herkesin gonlune gore versin seninde

Arkadaşlar bana da yorum yaparmisıniz mnormalde 10+3günlükken gitmiştim dktr.ama bebişim bir hafta ileri gösteriyor yani burda 11+2 günlük..Allah varya yukarda gönlümden erkek geçiyor çünkü 2 kız ım var ama tabi hayırlısı..

Eklentiler

• IMG_20150519_132857.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20150519_132916.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20150519_132930.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 129
Canim ben bu 4d ultrasondan pek bisey anlamiyorum bacakarasina baktim bisey goremedim..onun icin kiz dedim..insallah gonlune gore olur saglikli olur...
Canim buda normal ultrasyon resmi simdi belli oluyomu

INSALLAH RABBIM 3 de nasip eder erkek canim benim de iki kizim var insan neyi olmazsa onu istiyo

Rabbim hayırlısıni inş.gönlümüzün isteğiyle verir canım mariamelikem sanki seninki erkek mi yukarı bakan bi çıkıntı var gibi

İyi günler hanımlar peki bebegin kesesi fasulye gibi egimliyse cinsiyetle ilgisi varmı birde 7 haftalık bebek kesede şekilsizmi durur yani kafası bedeni kolu bacagı olarak görünmezmi ?

Eki Görüntüle 1532537 Canim buda normal ultrasyon resmi simdi belli oluyomu

INSALLAH RABBIM 3 de nasip eder erkek canim benim de iki kizim var insan neyi olmazsa onu istiyo
Canim bende cok fazla anlamiyorum ama buraya girdigimden beri az cok cakmaya basladim bende ve bence kesin erkek bu bebek .nedense icimede oyle dogdu birden gorunceilk defa birine yorum yaptim yani.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...

Sagolasin canim cevap verdigin icin hayirli siylA RABBIM nasip etsin gonlumuzde geceni:))

İyi günler hanımlar peki bebegin kesesi fasulye gibi egimliyse cinsiyetle ilgisi varmı birde 7 haftalık bebek kesede şekilsizmi durur yani kafası bedeni kolu bacagı olarak görünmezmi ?
Bebeğine göre değişir. Benim kızım olacak inşAllah. 7-8 haftalıkken kesesi fasulye şeklinde ve yüzü eli kolu gözlerinin burnunun yeri hep belliydi :) Öyleyken bile tatlı görünüyorlar halbuki Boyları 1-2 cm oluyo :)

Ya ben pek anlamıyorum canım neye göre söyledin çok merak ettim de :) doktor bize kesin kız dedi ama bana hiç öyle gelmiyor..
Canım kordonunun hemen altında bir çıkıntı daha var. Yukarı açılı duruyor. Bu erkek bebek nubudur. Eğer görüntüden kaynaklanan bir sıkıntı yoksa bence bu bebek erkek. Çünkü nubu o kadar Yukarıdan başlayıp, yukarı açılı olan ancak erkek bebek olabilir :) ayrıca neye göre kesin kız dedi ki?

Bilmiyorum ki hatta o kadar emindi ki %100 kız git herkese söyle dedi benim çevremdeki herkeste hiç kıza benzemiyor erkek bu diyorlar ben arkadaşımın ısrarı üzerine onun doktoruna gittim o böyle dedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek ayrıca cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…