- 9 Nisan 2013
- 2.169
- 552
- 398
ErkekEki Görüntüle 1531508 burda daha net sanırım
Bencede erkekEki Görüntüle 1531508 burda daha net sanırım
Canım burası neresi Bebeğin ben hiç anlayamadımKizlar benim ki netlesti kesin kiz...
Hee Kafası aşağıda gördüm şimdi :) hayırlı olsun inşAllah :)Kizlar benim ki netlesti kesin kiz...
Polisini çekti verdiCanım doktorun erkek dediği resmi de koyar mısın?
Sen zaten kiz demistin....ama cogunluk erkek demisti..gonlumden de gecen erkekti tabi..hayirlisi kizmis hakkimda..ikinci kizim geliyorHee Kafası aşağıda gördüm şimdi :) hayırlı olsun inşAllah :)
Bence kiz gibi annesi hayirlisi olsunEki Görüntüle 1531791 Kizlar tam 13 haftalik sizce cinsiyeti nedir bebegimin:)))
Canim ben gordugume yorum yapiyorum goremedillerimi geciyorum..sende oldugu gibi...amaBana da yorum yapar mısınız?
Canim sagolasin cevap verdigin icin doktorumuz %70 erkek dedi 3hafta sonra gel dedi daha net soylerim dedi hayirlisi OlsunBence kiz gibi annesi hayirlisi olsun
Canım göremedim bende nubunu.Bana da yorum yapar mısınız?
Nubuna göre kız. Ilk sayfaya bakarsan senin bebeğinin aynısı resimler var :)Kızlar Iyi aksamlar benim içinde yorum yaparsanız çok sevinirim
Canım inşAllah bir dahaki de akıllı uslu bir oğlan olur :) gönlündeki gibi olur :)Sen zaten kiz demistin....ama cogunluk erkek demisti..gonlumden de gecen erkekti tabi..hayirlisi kizmis hakkimda..ikinci kizim geliyor
Çok teşekkür ederim. 10+1 iz. Belki ondandır.Canım göremedim bende nubunu.
Sizinki kiz gibi geldi bana.Günaydın arkadaşlar.benim kini #zonox arkadaşım yorumladı ama bide siz bakarsanız sevinirim.Şimdiden tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?