Ayy gerçekten mi :) cokk sevindim ilk bebeğim ve tüp bebek yöntemiyle oldu hayırlısı tabide hep esim kiz istiyor.Kesin kiz canim
Kızlar yorumları nizi bekliyorumKizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin Eki Görüntüle 1542612 Eki Görüntüle 1542613 Eki Görüntüle 1542613
Teşekkü ederim. İkincisinde 11+2.Bugün hep kız dedim ama senin bebeğinin ikinci resminde nubu paralel görünüyor. Yani kız. Ilk resminde hafif döndüğü için nubu görünmüyor. Sadece ikinci resme bakarak kız diyorum.
Kızlar tahminlerinizi bekliyorum.Kizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin Eki Görüntüle 1542612 Eki Görüntüle 1542613 Eki Görüntüle 1542613
Kıza benziyor canımKızlar buna da yorum yapabilir misiniz ? Eki Görüntüle 1543401
canım senin yorumlar doğru gibi bana da bakar mısın 12 haftalıkerkek gibi ama emin olamadim
Kac haftalik bu bebis kese tam oglan kesesi nubu yok
Tabi bakarim ama nub yok bunda. Baska var mi fotosucanım senin yorumlar doğru gibi bana da bakar mısın 12 haftalık
Canım ya benimkinede bakarmisin bir anceki sayfada 3 resim var benimTabi bakarim ama nub yok bunda. Baska var mi fotosu
bu var birde teyzesi:)Tabi bakarim ama nub yok bunda. Baska var mi fotosu
ErkekKizlar 13+2 deki resim bu tahmin varmi
Kesin.kizKızlar buna da yorum yapabilir misiniz ? Eki Görüntüle 1543401
Ben kesin kizdir demiyorum cunku benim bebegimde de boyle hafif aci vardi ogrendik ki erkekmis bak bu da bizimkiKızlar buna da yorum yapabilir misiniz ? Eki Görüntüle 1543401
Bence seninki de erkek cikacak ogrenince haber verir misinKızlar buna da yorum yapabilir misiniz ? Eki Görüntüle 1543401
Canim diger erkek ultrason resimleri ne mi benzettin o kadar cok istiyorum ki bir oğlum olmasını... ogrenince mutlaka yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?