dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

merhaba bende yorum rica ediyorum c.tesi attım ama görmediniz benzetme şeklinde söyledi dr bakalım tutacak mı ?
14 hafta 2 günlük burada

Eklentiler

• 1434792686892.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 108
erkeğe benziyor ama alışveriş yapma dedi evde fotolar akşam atabilirim 1 oğlum var buda kız olsaydı iyiydi ama nasip :)
Bende erkege benzettim oyüzden Dr erkege mi benzetti dedim hayırlısı canım ya sağlıklı olsunlarda

Slm rica etsem benim minigime de bakarmisiniz acaba kiz mi erkek mi cok merakediyorum :)

Eklentiler

• 20150622_180631.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 97
Tek foto olunca yanilabiliniyor ama bu fotoya göre erkege meyilli akşam diğer fotoyu at ona göre net soyleyeyim
Bugün muayneimzden çıkan resim daha belirsiz gibi ama yinede ekliyorum canım belki görebilirsin, ikisini yüklüyprum ilk eski olan ikincisi bugün aldığım.

Eklentiler

• image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 117
Bugün muayneimzden çıkan resim daha belirsiz gibi ama yinede ekliyorum canım belki görebilirsin, ikisini yüklüyprum ilk eski olan ikincisi bugün aldığım.
Yuz üstü resim bugünkü tahmin edilmz,Dr tahmini bişi demedimi ilk fotoya göre erkege meyilli canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…