Nub u dik duruyor canimSağol canım cevabın için, öğrenince muhakak yazarım burayada, nubunu mu gördün yoksa şeklinden mi anladım canım merak ettim :)
Canım cinsiyeti öğrendik tahminin tuttu :) Minik prensesimiz geliyorÇok az yukarı bakıyor sırt ve popo aynı hizada canım bu haftada birbirine benziyor ama yüzde 60 kız. popo sırta göre ikibuklum durması anlamında yukarı bakınca erkek diyorum cnm.
Sevindim canım hayirla sağlıkla gelsin insalahCanım cinsiyeti öğrendik tahminin tuttu :) Minik prensesimiz geliyor
Kızlar benim fotomada yorum yaparmısınjz lütfen, öğrenmeme daha en az 2 hafta var ama merak işte :)
rica etsem benimkinede yorum yaparmısın canım.Sevindim canım hayirla sağlıkla gelsin insalah
1119 sayfada ilk mesaj :)rica etsem benimkinede yorum yaparmısın canım.
Sana bakmamısmiydim canım foto 9 13 hafta arasi köyrica etsem benimkinede yorum yaparmısın canım.
Canım başka foto varsa at bunda net söyleyemem 9 13 arasirica etsem benimkinede yorum yaparmısın canım.
Yok cnaım yorum yapmamıştın, 9 buçuk haftalık görüntüsünü yüklüyorum hemen :)Sana bakmamısmiydim canım foto 9 13 hafta arasi köy
Kız bebek canimKizlar benim fotoma da yorum
Yaparmisinuz? 12 hafta 3 gunluk ekteki resin . Cok tesekkurler
Yükle canım bekliyorumBugün akşam kontorlüm vAr o zaman onu yüklerim canım teşekür ederim #sevyeter
Cok tesekkur ederim canim . Ogrenir ogrenmez haber verecegim mutlaka:)Kız bebek canim
Tek foto olunca yanilabiliniyor ama bu fotoya göre erkege meyilli akşam diğer fotoyu at ona göre net soyleyeyimYok cnaım yorum yapmamıştın, 9 buçuk haftalık görüntüsünü yüklüyorum hemen :)
Erkege mi benzetti canım başka foto varsa at canimmerhaba bende yorum rica ediyorum c.tesi attım ama görmediniz benzetme şeklinde söyledi dr bakalım tutacak mı ?
14 hafta 2 günlük burada
erkeğe benziyor ama alışveriş yapma dedi evde fotolar akşam atabilirim 1 oğlum var buda kız olsaydı iyiydi ama nasip :)Erkege mi benzetti canım başka foto varsa at canim
Bende erkege benzettim oyüzden Dr erkege mi benzetti dedim hayırlısı canım ya sağlıklı olsunlardaerkeğe benziyor ama alışveriş yapma dedi evde fotolar akşam atabilirim 1 oğlum var buda kız olsaydı iyiydi ama nasip :)
Bugün muayneimzden çıkan resim daha belirsiz gibi ama yinede ekliyorum canım belki görebilirsin, ikisini yüklüyprum ilk eski olan ikincisi bugün aldığım.Tek foto olunca yanilabiliniyor ama bu fotoya göre erkege meyilli akşam diğer fotoyu at ona göre net soyleyeyim
Yuz üstü resim bugünkü tahmin edilmz,Dr tahmini bişi demedimi ilk fotoya göre erkege meyilli canimBugün muayneimzden çıkan resim daha belirsiz gibi ama yinede ekliyorum canım belki görebilirsin, ikisini yüklüyprum ilk eski olan ikincisi bugün aldığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?