- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Evet canım büyük ihtimal kız demiştinCanım tahmin etmişmiydim sende cinsiyetini bu arada allah bagislasin
nerden anladın?Son foto erkek canım diğer 2 foto o haftalarda cinsiyet birbirine benziyebilir, ilk 2 foto kıza meyilli fakat 3. Foto erkek yüzde 70
aynenben bu nub işinden hiç anlamıyom...:S
Hımm hayirlisiyla kucağına alırsın insalah kız dediğim bebekler genelde kız çıkıyor galibaEvet canım büyük ihtimal kız demiştin
3.foto son haliyse bebeginin erkek büyük ihtimal, geçmiş sayfalara bakarsan genelde doğru çıkıyor tahminlermnerden anladın?
baktım baktım3.foto son haliyse bebeginin erkek büyük ihtimal, geçmiş sayfalara bakarsan genelde doğru çıkıyor tahminlerm
Sadece 2 kişide yanıldim oda erkek nubu nun aynıydı yani resmen erkek nub du seninki gibi mesela 2 foto tıpkı kız senin ama bi tanesi erkek nub uydu işte bazı haftalarda birine çok benziyo pozisyonlaribaktım baktım
aslında erkek dedıklerının tahmınlerı pek cıkmamıs
ondan sordum nerden anladın dıye :=)
yıne de çok sag ol . :=)
evet aynen benzıyor.Sadece 2 kişide yanıldim oda erkek nubu nun aynıydı yani resmen erkek nub du seninki gibi mesela 2 foto tıpkı kız senin ama bi tanesi erkek nub uydu işte bazı haftalarda birine çok benziyo pozisyonlari
Onlardan biri benim. Doğru tahmin etmiş olmanı isterdim, ama kızım olacak.Sadece 2 kişide yanıldim oda erkek nubu nun aynıydı yani resmen erkek nub du seninki gibi mesela 2 foto tıpkı kız senin ama bi tanesi erkek nub uydu işte bazı haftalarda birine çok benziyo pozisyonlari
hayırlı olsun minnoşun :=) tahmınlere pek takılmamak lazım canımOnlardan biri benim. Doğru tahmin etmiş olmanı isterdim, ama kızım olacak.
bebegin erkek cnmHayırlı pazarlar.buda benım bebeğimin 11+3 haftalık Görüntüsü .cıkıntıyı görünce ben erkek demıştım ama doktorum net birşey belli değil dedi.sizce bebişim kızmı erkek mi?
bebegin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum fakat erkek bebkBana da yorum yaparmısınız?
Hiim hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebislerimiz. 2 abiye 1 erkek daha katilicak sanırım. Belkide sürpriz olur bir prenses gelir.bebegin erkek cnm
Canım esim cok heycanlanıyor sen kız dedikten sonra:) bir resim daha yukleyim dedim kızlar birde buna bakarmısınız? Cok tesekkur ederimKız bebek canim
Cnm yaa sirti dönuk Rabbim gönlünüze göre hayirli olani versinCanım esim cok heycanlanıyor sen kız dedikten sonra:) bir resim daha yukleyim dedim kızlar birde buna bakarmısınız? Cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?