dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 kızım var bir oğlum olmasını çok istiyorum ultrason resmi 9+6 günlük yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• 1435407809459-1758722462.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 108
Mrb arkadaslar.gezinirken farkettim burayı..benım bebegımınde fotosunu yorumlayabılırmısınız acaba?Çok Merak ettik .10+1 haftalığız.

Eklentiler

• DSC_0369.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 119
3.foto son haliyse bebeginin erkek büyük ihtimal, geçmiş sayfalara bakarsan genelde doğru çıkıyor tahminlerm
baktım baktım
aslında erkek dedıklerının tahmınlerı pek cıkmamıs
ondan sordum nerden anladın dıye :=)
yıne de çok sag ol . :=)

baktım baktım
aslında erkek dedıklerının tahmınlerı pek cıkmamıs
ondan sordum nerden anladın dıye :=)
yıne de çok sag ol . :=)
Sadece 2 kişide yanıldim oda erkek nubu nun aynıydı yani resmen erkek nub du seninki gibi mesela 2 foto tıpkı kız senin ama bi tanesi erkek nub uydu işte bazı haftalarda birine çok benziyo pozisyonlari

Sadece 2 kişide yanıldim oda erkek nubu nun aynıydı yani resmen erkek nub du seninki gibi mesela 2 foto tıpkı kız senin ama bi tanesi erkek nub uydu işte bazı haftalarda birine çok benziyo pozisyonlari
evet aynen benzıyor.
o 2 foto da radyolojı uzmanı erkege benzett
senın benzettıgın fotonu da doktorum kıza :=) kordon degılse kız . yapı olarak kıza benzıyor demıstı :=) hayırlısı

Onlardan biri benim. Doğru tahmin etmiş olmanı isterdim, ama kızım olacak.

Hayırlı pazarlar.buda benım bebeğimin 11+3 haftalık Görüntüsü .cıkıntıyı görünce ben erkek demıştım ama doktorum net birşey belli değil dedi.sizce bebişim kızmı erkek mi?

Eklentiler

• image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…