merhaba kizlar ben 11+1 gunlugum bugun aldim bu resimleri.. sizce simdiden belli olurmu ne olacagi?
Ayy nasıl ama ya resmen nubu erkek bebekti neşe sağlıklı olsun prenses yeterCanım cinsiyet ini öğrendim kızım olacakmış :).
Canim teşekkür ediyorum yorumun icin öncelikle: )bu fotolar da 12 haftalikti .en sondaki ise en yeni olan fotomuz.ucune birden bakmani rica edicem once senden sonra diger arkadaş lardanCanım 8 ile 13 hafta arasi foto at
Ah canıımm.. Bacaklarını mı uzatmış ooomerhaba kizlar ben 11+1 gunlugum bugun aldim bu resimleri.. sizce simdiden belli olurmu ne olacagi?
Bak bu 17 haftalık resmiAyy nasıl ama ya resmen nubu erkek bebekti neşe sağlıklı olsun prenses yeter
Canım bu fotolar yüzüstü çekilmiş ama nub gorilmezkiCanim teşekkür ediyorum yorumun icin öncelikle: )bu fotolar da 12 haftalikti .en sondaki ise en yeni olan fotomuz.ucune birden bakmani rica edicem once senden sonra diger arkadaş lardan
Evet bu fotoda kıvrım yok düz yatıyor hanimefendiBak bu 17 haftalık resmi
kaç haftalık seninki cnm? ben yorum yapamam da merak ettim. baya büyük gözüküyo maşallah.Kızlar benim fotomada yorum yaparmısınjz lütfen, öğrenmeme daha en az 2 hafta var ama merak işte :)
kaç haftalık seninki cnm? ben yorum yapamam da merak ettim. baya büyük gözüküyo maşallah.
şimdi gördüm canım 10 haftalık olduğunu. ben de 10. haftada tahmin ettirmiştim doktora. heralde bu teoriye göre söyledi. çıkıntıdan anlamış. erkek yüzde 90 dedi.Kızlar benim fotomada yorum yaparmısınjz lütfen, öğrenmeme daha en az 2 hafta var ama merak işte :)
Baya yakınlaştırırak yapılan çekimdi canım ondan büyük duruyor, ama bizim doktor tahminde bulunmadı bende anlayanlara sorayım dedim ana kimse yazmadı bişey dhaa senin bir fikrin var mı kişimdi gördüm canım 10 haftalık olduğunu. ben de 10. haftada tahmin ettirmiştim doktora. heralde bu teoriye göre söyledi. çıkıntıdan anlamış. erkek yüzde 90 dedi.
Canim erkek gibi emin olamadimKızlarrrr yardım lutfennnn
Kiz canim hayirli olsunKizlarr yorumlarinizi bekliyorumm
rErkek bebis buyuk ihtimal ilk basta ki foto da nub dik duruyorCanim teşekkür ediyorum yorumun icin öncelikle: )bu fotolar da 12 haftalikti .en sondaki ise en yeni olan fotomuz.ucune birden bakmani rica edicem once senden sonra diger arkadaş lardan
Ben olsam da erkek derim bariz erkek nub uBak bu 17 haftalık resmi
Erkek gibiKızlar benim fotomada yorum yaparmısınjz lütfen, öğrenmeme daha en az 2 hafta var ama merak işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?