dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hadi kizlar lutfen banada yorum

Eklentiler

• 20150616_141830.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 317
Canım 8 ile 13 hafta arasi foto at
Canim teşekkür ediyorum yorumun icin öncelikle: )bu fotolar da 12 haftalikti .en sondaki ise en yeni olan fotomuz.ucune birden bakmani rica edicem once senden sonra diger arkadaş lardan

Eklentiler

• 20150515_093024.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 266
  • 20150515_093004.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 260
  • 20150606_172204.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 273
merhaba kizlar ben 11+1 gunlugum bugun aldim bu resimleri.. sizce simdiden belli olurmu ne olacagi?
Ah canıımm.. Bacaklarını mı uzatmış ooo Ne kadar da tatlıı.. Maşallaahh.. Valla ben göremedim ama tatlı olduğu kesin Tipi erkeğe benziyor sanki :)

Canim teşekkür ediyorum yorumun icin öncelikle: )bu fotolar da 12 haftalikti .en sondaki ise en yeni olan fotomuz.ucune birden bakmani rica edicem once senden sonra diger arkadaş lardan
Canım bu fotolar yüzüstü çekilmiş ama nub gorilmezki

Kızlar benim fotomada yorum yaparmısınjz lütfen, öğrenmeme daha en az 2 hafta var ama merak işte :)

Eklentiler

• image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 184
kaç haftalık seninki cnm? ben yorum yapamam da merak ettim. baya büyük gözüküyo maşallah.
Kızlar benim fotomada yorum yaparmısınjz lütfen, öğrenmeme daha en az 2 hafta var ama merak işte :)
şimdi gördüm canım 10 haftalık olduğunu. ben de 10. haftada tahmin ettirmiştim doktora. heralde bu teoriye göre söyledi. çıkıntıdan anlamış. erkek yüzde 90 dedi.

şimdi gördüm canım 10 haftalık olduğunu. ben de 10. haftada tahmin ettirmiştim doktora. heralde bu teoriye göre söyledi. çıkıntıdan anlamış. erkek yüzde 90 dedi.
Baya yakınlaştırırak yapılan çekimdi canım ondan büyük duruyor, ama bizim doktor tahminde bulunmadı bende anlayanlara sorayım dedim ana kimse yazmadı bişey dhaa senin bir fikrin var mı ki

E
rErkek bebis buyuk ihtimal ilk basta ki foto da nub dik duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…