- 16 Ekim 2014
- 68
- 7
- 86
Lutfen bakar misiniz kuzenimin dort kizdan sonra besinci bebegi..
Canım bunda nub görünmüyor bide senin bebis cinsiyet belli oldumu ben ne tahmin etmiş tm hatirlayamadim
Ikinci resimde çok net kız diyorum. Poposuyla nub tamamen paralel.Cnm sırayla hepsi bu.teşekkürler şimdiden.
Bu teori için 11-12-13 haftalık olması gerekiyor.Kizlarrr birde benim bebisime bakar misiniz lutfeeeeen
Bebek tahmin için çok küçük henüz nubu yok.Lutfen bakar misiniz kuzenimin dort kizdan sonra besinci bebegi..
Allah gönlüne göre versin ama bana erkek gibi geliyorArkadaşlar benim bebişede bakarmısınız lütfen
Kaçıncı haftaya kadar erkek dediler canım. Allah gönlüne göre versin insallahErkek dedi ancak 2.kızım dada erkek demişlerdi erkek gibi kızım doğdu canım Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize
Canım 16.haftaya kadar erkekti sonra kız ama komsumun 3 hastahaneye gitti devlet hastanesi dahil doğana kadar kızdı doğunca erkek.Kaçıncı haftaya kadar erkek dediler canım. Allah gönlüne göre versin insallah
O bişi değil canım ya ultrasonla alaakalidrS sevyeterDearGrumpy baska fotosu yok malesef kizlar
Peki o goz hizasindaki beyazlik nedir biliyomusunz
Canım allah bilir ama o en küçük fotoyu koymussun ya ekli dosya onu inceledim kız bebek diyecektim ve popo kısmın altında bi boşluk olduğunu fark ettim rahimden dolayi ,tabi bebis buyuynce o boşluktan dolayi nub yukarı gibi görünüyor ama büyük ihtimal kız bebek canim nub yukarı değil boşluktan dolayi arkadaşlar yukarı olduğunu düşünüyor ,bel popo aynı hizada galiba kızın olcak insalah yanilmisimdr rabbim gönlündekini versin insalah Meryem süresi oku bol bol dua et gönlündekini işte RabbimdenEki Görüntüle 1573755 Eki Görüntüle 1573755 Merhaba arkadaşlar 13. Haftamdayım doktor cinsiyetini söylemedi bi tane kızım var benimkinede bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?