Çok teşekkürler canım. Demek kızla erkeğin yatisi bile fark ediyor haa3.cocukta bunları öğreniyorum. Hadi hayırlısı
Kız bebegede kız kardeşi gerek benim ablam olmasa napardim kimle dertleşirdim illaki kız şart ilerde oğlun da olur insalah 3. Bebeğin, ablamın 2 kızı vardı gönül istiyor İşte bi oğlu olsun şimdi 3. Bebeğini aldı kucağına oğlu oldu rabbim sanada nasip etsin insalahSağol cnm, İnşAllah olur. 14. Haftada baktı doktor, pipi yok dedi. Hayırlısı. İki kız kardeş de iyi olur diyorum. Yoldaş olurlar. Poposu yukarda diye dik görünmüştür belki. Nub a çok güveniyodum çünkü. Herkeste doğruydu.hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.
Ahh böyle duyunca 3.leri değişik çok seviniyorum. Tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah. Gönül illaki değişik istiyor. Benimde 2 oğlum var.gonlum kızdan yani Rabbim hayırlısiyla nasip etsin insallah herkese muradıniKız bebegede kız kardeşi gerek benim ablam olmasa napardim kimle dertleşirdim illaki kız şart ilerde oğlun da olur insalah 3. Bebeğin, ablamın 2 kızı vardı gönül istiyor İşte bi oğlu olsun şimdi 3. Bebeğini aldı kucağına oğlu oldu rabbim sanada nasip etsin insalah
Amin canım allah gönlündekini versinAhh böyle duyunca 3.leri değişik çok seviniyorum. Tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah. Gönül illaki değişik istiyor. Benimde 2 oğlum var.gonlum kızdan yani Rabbim hayırlısiyla nasip etsin insallah herkese muradıni
Allah razı olsun canım. Ama bugün doktordan geldim 3.erkek gelicekmis.Amin canım allah gönlündekini versin
Didim ama erkekAllah razı olsun canım. Ama bugün doktordan geldim 3.erkek gelicekmis.erkek diyipte kız çıkma ihtimali varmıdır bilmiyorum ama hayırlısı Rabbimden artık
ma daha 12 haftalik canım erkek bebek en az 14 haftada net söyleyebilir kız bebek 18 haftayı buluyor net söylemesi, yani küçük olduğu için yanilma olabilir tabiAllah razı olsun canım. Ama bugün doktordan geldim 3.erkek gelicekmis.erkek diyipte kız çıkma ihtimali varmıdır bilmiyorum ama hayırlısı Rabbimden artık
Öyle tabii canım Allahın takdiri.Didim ama erkekAllah bagislasin canım olsun sağlıklı olsun erkek bebek icin ne dualar edenvar 5 kız yapan gördüm belki erkek olur diye hayırlısı büymus demekki rus takviminde ne çıkıyordu yazarmisin
Cevap Yaz onu çok kişide doğruluyorm ama cin yanlış çıkıyor herkeste,bakma bile cin takvimineÖyle tabii canım Allahın takdiri.
rus takvimine bakmadım sanırım hic bi bakiyim.
Erkek gibiya kızlar benimkini de tahmin eder misiniz :)
Rus takviminde erkekCevap Yaz onu çok kişide doğruluyorm ama cin yanlış çıkıyor herkeste,bakma bile cin takvimine
Erkek gibi
Diğer 2 oğluna da bakar mısın onlarda doğru çıkıyor mu? ben çoğu kişide ve kendimde yapıyorum doğru çıkıyor 2 oglusum var benimde rabbim bagislasin herkesin evladını birde rus takvimi doğruluk açısından geneli doğru ve ileri tarihe göre gebelik düşünülebilir gibiRus takviminde erkekbide rus takvimi çıkmış
O zaman sen 3. Dusunuyorsan dene bu rus takvimine göre tutarsa tavsiye ederizDiğer 2 oğluna da bakar mısın onlarda doğru çıkıyor mu? ben çoğu kişide ve kendimde yapıyorum doğru çıkıyor 2 oglusum var benimde rabbim bagislasin herkesin evladını birde rus takvimi doğruluk açısından geneli doğru ve ileri tarihe göre gebelik düşünülebilir gibi
Baktım mi 2 oglusun a onda doğru cikiyormuO zaman sen 3. Dusunuyorsan dene bu rus takvimine göre tutarsa tavsiye ederiz
Google rus takvime göre cinsiyet hesaplama yaz, eşinle aradaki yaş önemli, insanların kanı 4 yılda yenileniyormus hamilelik düşündüğün zaman o yıl kocanın kanı yenilenmiş se erkek senin kanın yenilenmişse kız oluyor fakat doğum tarihleriniz günü gününe doğru olmasi gerek gerçek doğum tarihiniz olmasi lazim denedim herkeste diyebilirim tutuyor fakat tutmamasıda oluyor tabi olasılık bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?